Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar guzel bir haber aldim az once :teytey:...kesin sonuc degil ama sark yerimizi ogrendik ...
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin ...
Simdilik soylemeyecegim cikan yerimizi jeyyar.. resmi sonuclar aciklansin ondan sonra ..:teytey:.
Arkadaslar guzel bir haber aldim az once :teytey:...kesin sonuc degil ama sark yerimizi ogrendik ...
Simdilik soylemeyecegim cikan yerimizi jeyyar.. resmi sonuclar aciklansin ondan sonra ..:teytey:.
merhabalar hanımlar bende polis eşiyim,Kocaelideyim.biizmde bu sene sarka tahinimiz cıkıyor.bu aysonu belli olucak şimdiden bu sene gidecekler için inşallah hayırlısı olur diyorum.bu arada kocaelide olan var mı?
:)bir yerde fazla durmamak lazim yeni yerler yeni insanlar tanimak guzel bence :1rolleyes:
hadi hayirlisi olsun canim ...biz bu sene sarka gidiyoruz :çok üzgünüm:
ewet gerçekden eğlenceli ama alıştığın çevreden ayrılmakda çok kötü:çok üzgünüm: biz şarkımızı ığdırda yaptık 3yıl oldu yapalı ama bi daha olsa gene giderim çok güzeldiiiii ve ığdırıda tavsiye ederim:asigim:
zepp tebrikler canım..allah sağlıkla görevini yapmayı nasip etsin ...inş dahada yükseklerde görürsünüz eşini...bana bak seninle konuşurken dikkat ediyorum varmı diyeceğin..:mymeka:sen asıl benimle konuşurken dikkat etsen iyi olur....:roflol:Kizlar guzel bir haberim daha var :teytey:..Esim terfi etti :asigim:...Artik Baskomiser esiyim ona gore haa :)dikkat edin benle konusurken :)...saka bir yana cok gurur verici ...:asigim:
Havamdan da gecilmez artik:smiley-cool:
hayırlı olsun canım eeee havalansanda yeridir:1hug:ama dur bakım kız şimdi sen bizide beyenmezsin :uhm:
Kizlar guzel bir haberim daha var :teytey:..Esim terfi etti :asigim:...Artik Baskomiser esiyim ona gore haa :)dikkat edin benle konusurken :)...saka bir yana cok gurur verici ...:asigim:
Havamdan da gecilmez artik:smiley-cool:
[Bhayırlı olsun tebrık edıyoruz enıstemızı(senı degıl enıstemızılülülülülülü)
ıstersen ıcıslerı bakanının esı ol vız gelır tırıs gıder:roflol:sengözlerimebaksanab][/B]
Dishe ..canım istersen artık zepple yazışırken dikkatli olalım...:roflol:ay ben çok korktumda...:roflol:
haklısın bence hıc konusmayalım o varken..:roflol:
o gıdınce baslarız konusmayasırnaşık şey
jeyyarjeyyarkötüyüz biz kötüyüz...
şekerim ben kaçar yine. güzel bir hafta sonu geçirin emii....:a015:a.s.
[Bhayırlı olsun tebrık edıyoruz enıstemızı(senı degıl enıstemızılülülülülülü)
ıstersen ıcıslerı bakanının esı ol vız gelır tırıs gıder:özlerimebaksanab][/B]
Kiskanc nolacak ...basina hanimefendi olayim da gor sen süprizzzzz (il emniyet modur esi ohhh!!:teytey:)o zamanda boyle diyecek misin bakalim
dishe yakinda cok cok yakin olacagiz ona gore...bilmem anlatabildim mi ?:))))))