Gunaydin arkadaslar ...dun 9 haftayi devirdik 9hafta+1 gunluk hamis var karsinizdaama hala kusmalar devam ediyor ...uykulu hallerim bitti ama bu bulantilar sanki gecmeyecek gibi (
Dun cok kutuydu butun gun yediklerimi cikardim gece yatana kadar ...valla canimin SIKIntisindan hungur hungur agladim ...senağlamaOglusumda hasta fena hallde usutmus;doktora gittik bir suru surup verdi Hep klimalardan burda havalar cok sicak kizlar tahmin ettiginiz gibi degil ;evde dikkat ediyorum ama gittigimiz yerlerde heryer klimali ...disarisi sicak icerisi buz gibi olunca hastaliga acik davetiye.... bir esim saglam oda pesimizde kosturup duruyor :asigim:
Insallah Turkiye'ye gidene kadar gecer yoksa hicbir is yapamam
Bu arada arkadaslar Ucak biletimi ayirttik(1 temmuzu 2 temmuza baglayan gece Turkiye'ye ucuyoruz ...Elveda Dubai diyoruz ...Hala tayin yerimiz belli olmadi bunun SIKIntisida var ...
Gidis iyice hizlandi anlayacaginiz ...
Son ay bebisime ve kendime (hamilelik)alis verisi yapacagim ..
Bu ay alinacaklarda var onlari halledecegiz ...
Bizde durumlar boyle Allah insallah hayirlisini verir ...
Selim Mert'ime hamileyken burayi kazanmisti esim (kismetli cocuk)
Insallah bu bebisimde kismetiyle gelir ;hayirlisi ile sagasaglim dogar ...
Bugun fena degilim ...Ilerleyen saatlerde araniza katilabilirim canlarim ...
Cicegim sen nerelerdedesin canim ?kurs kurs bizi unuttun ;Asklolsun ...hih!
Gorusmek uzere arkadaslar hepinizi opuyorum
selam arkadaşlar bnde polis eşiyim bizde 3 yıldır istanbuldayız ama bizde tayin istiyoruz bakalım kısmet inşllh istedgimiz yer cıkar bu arada şark göervinide yaptık oyuzden istedgımız yer cıkar sanırm yani inşllh:çok üzgünüm: herkse sevgıler bu arada herkesın annler gününü kutluyorum:teytey:
selam arkadaşlar bnde polis eşiyim bizde 3 yıldır istanbuldayız ama bizde tayin istiyoruz bakalım kısmet inşllh istedgimiz yer cıkar bu arada şark göervinide yaptık oyuzden istedgımız yer cıkar sanırm yani inşllh:çok üzgünüm: herkse sevgıler bu arada herkesın annler gününü kutluyorum:teytey:
bende maraştayım şarkta maraşta olan varmı arkadaşlar ilk senem daha
:)bir yerde fazla durmamak lazim yeni yerler yeni insanlar tanimak guzel bence :1rolleyes:bizde tayin istedik bu yıl antalya istedik ama hayırlısı hakkımızda bakalım 3yıl geçdi ya kurtlandık:icecream:
zeep hoş bulduk günaydın herkese
merhabalar hanımlar bende polis eşiyim,Kocaelideyim.biizmde bu sene sarka tahinimiz cıkıyor.bu aysonu belli olucak şimdiden bu sene gidecekler için inşallah hayırlısı olur diyorum.bu arada kocaelide olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?