• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım dishecim aynı problem bendede vardı bebeğim olmadı bir süre hormonlarımada baktılar bir anormallik var ilaç veririm ama ilacı bırakınca tekrar eskisi gibi olur böyle kabulleneceksin dedi :a015:oğlumada ilaçla hamile kaldım adetlerim evlenmeden öncede bozuktu:uhm: şimdi iyi düzeldi galiba inşallah iyi çıkar sonuçlar geçmiş olsun kilo ver ama ben 14 kilo verdikten sonra hamile kaldım eğer bebiş isityorsan isityonmu de bakim istiyon istiyon:utangac:

canım dishecim aynı problem bendede vardı bebeğim olmadı bir süre hormonlarımada baktılar bir anormallik var ilaç veririm ama ilacı bırakınca tekrar eskisi gibi olur böyle kabulleneceksin dedi :a015:oğlumada ilaçla hamile kaldım adetlerim evlenmeden öncede bozuktu:uhm: şimdi iyi düzeldi galiba inşallah iyi çıkar sonuçlar geçmiş olsun kilo ver ama ben 14 kilo verdikten sonra hamile kaldım eğer bebiş isityorsan isityonmu de bakim istiyon istiyon

yok kusum bee bebek ıstermıyorum...:sm_confused:
yakın zaman ıcınde oyle bır dusuncemız yok..
ben sadece eskı saglıgımı ıstıyorumsenağlama

düzelir canım canını sıkma şu testler bir çıksın diyorumya bende öyle bir sıkıntı kalmadı geçmiş olsunŞeniz
sen bu sene dönüyormusun şarktan nereye dönecena.s. bakim

gunaydın bebekler...
ıkı ayın ardından reglı oldum nıhayet..:sm_cool:
soylemıstım dr pokıstık over (pko)demıstı dıye..
ama hormon tahlılerı ıcın reglının 3.gunu gelmemı soyledı pazartesı dr gıtcem..
dogum esnasında aldıgım kılolar ve hemen 9 ay arkasında ıkıncı bır amelıyat(safra kesesı)kısa sureyle narkoz alımı vs sebeplerden dolayı hormonlarım bozulmuskafamçokkarıştı
dogum oncesı kıloma dusersem hormonlarımın buyuk ıhtımalle duzene gırıcenı soylemıstı..
ama bakalım pazartesı gunu hormonlarımda bellı olucak hersey..
dua edın bana olurmu..
hepınızı kocaman opuyorum.
sevıyorum nan sızı..
ıyı hafta sonları..

Canim insallah en kisa surede donersin sagligina ...Gecmis olsun ...dualarim seninle ...Şeniz
Az ye hemen kilo ver :mymeka:

düzelir canım canını sıkma şu testler bir çıksın diyorumya bende öyle bir sıkıntı kalmadı geçmiş olsunŞeniz
sen bu sene dönüyormusun şarktan nereye dönecen bakim

Insallah canım yaa:çok üzgünüm:
bu yıl degıl malesef gelıcek yıl..
bakalım nasıp olursa balıkesır manısa o cıvarları dusunuyoruz aydına yakın olsun ıstıyoruz:sm_confused:

Canim insallah en kisa surede donersin sagligina ...Gecmis olsun ...dualarim seninle ...Şeniz
Az ye hemen kilo ver

varsa bıldıgın sıhırlı bır ıksır soylede 10 gun ıcınde verıyım..senağlama
yaw dıkkat edıyorum artık..
reglıde olamayınca acayıp tatlı krızlerım tutuyordu..:çok üzgünüm:
dızgınlıyorum kendımı..
merak etme 1 ay ıcınde eskı halıme donmeye calısıcam..:sm_cool:

selam çilekeş polis eşleri bende 1 yıllık polis eşiyim ve allah hepimize sabır versin evlenmeden önce polisleri pek anlamazdım ama şimdi allah tüüüüüm polislerimize yardım etsin ailesine sabır versin en başta da bana :teselli:

Günaydın.. kahraman ve cesur Polisimin eşleri..
hafta sonunuz nasıl geçti bakiim .. müsadenizle benimkisi accuk güzel geçti:utangac:
.polis evinde kadınlar matinesi vardı.. :dance:uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımla bu vesile ile bir arya geldik ve eğlendik daha nolsun ...kutlarımızı döktük...:dance:tutmayın beni..:teytey:

gunaydın bebekler...
ıkı ayın ardından reglı oldum nıhayet..:sm_cool:
soylemıstım dr pokıstık over (pko)demıstı dıye..
ama hormon tahlılerı ıcın reglının 3.gunu gelmemı soyledı pazartesı dr gıtcem..
dogum esnasında aldıgım kılolar ve hemen 9 ay arkasında ıkıncı bır amelıyat(safra kesesı)kısa sureyle narkoz alımı vs sebeplerden dolayı hormonlarım bozulmuskafamçokkarıştı
dogum oncesı kıloma dusersem hormonlarımın buyuk ıhtımalle duzene gırıcenı soylemıstı..
ama bakalım pazartesı gunu hormonlarımda bellı olucak hersey..:
dua edın bana olurmu..
hepınızı kocaman opuyorum.
sevıyorum nan sızı..
ıyı hafta sonları...

Dishe hadi gözün aydın olsun..bu gün dr gideceksin inş güzel haberlerle dönersin çok geçmiş olsun dualarımız seninle bebişim.. Şeniz

Gunaydin arkadaslar ...dun 9 haftayi devirdik 9hafta+1 gunluk hamis var karsinizda :nazar:ama hala kusmalar devam ediyor ...uykulu hallerim bitti ama bu bulantilar sanki gecmeyecek gibi :((
Dun cok kutuydu butun gun yediklerimi cikardim gece yatana kadar ...valla canimin SIKIntisindan hungur hungur agladim ...senağlamaOglusumda hasta fena hallde usutmus;doktora gittik bir suru surup verdi Hep klimalardan burda havalar cok sicak kizlar tahmin ettiginiz gibi degil ;evde dikkat ediyorum ama gittigimiz yerlerde heryer klimali ...disarisi sicak icerisi buz gibi olunca hastaliga acik davetiye :(.... bir esim saglam oda pesimizde kosturup duruyor :asigim:
Insallah Turkiye'ye gidene kadar gecer yoksa hicbir is yapamam
Bu arada arkadaslar Ucak biletimi ayirttik :((1 temmuzu 2 temmuza baglayan gece Turkiye'ye ucuyoruz ...Elveda Dubai diyoruz ...Hala tayin yerimiz belli olmadi bunun SIKIntisida var ...
Gidis iyice hizlandi anlayacaginiz ...
Son ay bebisime ve kendime (hamilelik)alis verisi yapacagim ..
Bu ay alinacaklarda var onlari halledecegiz ...
Bizde durumlar boyle Allah insallah hayirlisini verir ...
Selim Mert'ime hamileyken burayi kazanmisti esim (kismetli cocuk :nazar:)
Insallah bu bebisimde kismetiyle gelir ;hayirlisi ile sagasaglim dogar ...
Bugun fena degilim ...Ilerleyen saatlerde araniza katilabilirim canlarim ...
Cicegim sen nerelerdedesin canim ?kurs kurs bizi unuttun ;Asklolsun ...hih!
Gorusmek uzere arkadaslar hepinizi opuyorum

Gunaydin arkadaslar ...dun 9 haftayi devirdik 9hafta+1 gunluk hamis var karsinizda ama hala kusmalar devam ediyor ...uykulu hallerim bitti ama bu bulantilar sanki gecmeyecek gibi :((
Dun cok kutuydu butun gun yediklerimi cikardim gece yatana kadar ...valla canimin SIKIntisindan hungur hungur agladim ...Oglusumda hasta fena hallde usutmus;doktora gittik bir suru surup verdi Hep klimalardan burda havalar cok sicak kizlar tahmin ettiginiz gibi degil ;evde dikkat ediyorum ama gittigimiz yerlerde heryer klimali ...disarisi sicak icerisi buz gibi olunca hastaliga acik davetiye :(.... bir esim saglam oda pesimizde kosturup duruyor
Bu arada arkadaslar Ucak biletimi ayirttik :((1 temmuzu 2 temmuza baglayan gece Turkiye'ye ucuyoruz ...Elveda Dubai diyoruz ...Hala tayin yerimiz belli olmadi bunun SIKIntisida var ...
Selim Mert'ime hamileyken burayi kazanmisti esim (kismetli cocuk )

ayy kıyamam sıze gecmıs olsun:teselli:
bende bugun dr gıdecektım guyaa..
olay cıkmıs otopsı ıslerı felan cıkınca benımkı mecburen ıslerle hasır nesır olunca yarına kaldı..senağlama
bızde bıletlerımızı aldık temmuz 11 ucuyoruz :sm_cool:
kuzum sen nasıl olacak dıye telas etme eger yakınlarımızda bır yer olursa ben gelırım yardıma sana..
ınş elazıg yada malatya cıkar her ıkısıne de aynı mesafedeyım..
Rabbım hayırlısını versınŞeniz

ayy kıyamam sıze gecmıs olsun:teselli:
bende bugun dr gıdecektım guyaa..
olay cıkmıs otopsı ıslerı felan cıkınca benımkı mecburen ıslerle hasır nesır olunca yarına kaldı..senağlama
bızde bıletlerımızı aldık temmuz 11 ucuyoruz :sm_cool:
kuzum sen nasıl olacak dıye telas etme eger yakınlarımızda bır yer olursa ben gelırım yardıma sana..
ınş elazıg yada malatya cıkar her ıkısıne de aynı mesafedeyım..
Rabbım hayırlısını versın

sagol canim eksik olma :1hug:
Insallah canim aminnnn...
Siz nereye ucuyorsunuz canim memlekete mi ?uzun mu bu sene izin ?
Dilerim guzel gecsin ...
Bizim bu sene hep kosusturmayla gecer ...zaten hemen islemleri halledip en kisa surede yeni yerimize tasinmayi planliyoruz ...cok durmayacagiz yani memlekette ...

merhaba kızlar bende polis eşiyim 5 aydır üyeyim ama buraya birkere uğramıştım
ne güzel dostluklar kurmuşsunuz.nasılsınız?

olmaz olurmu bizde burdayız hergün olmasakta arada bi uğrarım kimler var kimler yok diye bakarım aslında çocuklardan bana fırsat gelmiyo beş dakika boş kaldımı böle değerlendiriyoruz naparsın

Gunaydin arkadaslar ...dun 9 haftayi devirdik 9hafta+1 gunluk hamis var karsinizda :nazar:ama hala kusmalar devam ediyor ...uykulu hallerim bitti ama bu bulantilar sanki gecmeyecek gibi :((
Dun cok kutuydu butun gun yediklerimi cikardim gece yatana kadar ...valla canimin SIKIntisindan hungur hungur agladim ...senağlamaOglusumda hasta fena hallde usutmus;doktora gittik bir suru surup verdi Hep klimalardan burda havalar cok sicak kizlar tahmin ettiginiz gibi degil ;evde dikkat ediyorum ama gittigimiz yerlerde heryer klimali ...disarisi sicak icerisi buz gibi olunca hastaliga acik davetiye :(.... bir esim saglam oda pesimizde kosturup duruyor
Selim Mert'ime hamileyken burayi kazanmisti esim (kismetli cocuk )

zepp. durumuna üzüldüm.:teselli:umarım bulantıların biran önce geçer..ben hamilelikte böyle bir sıkıntı görmedim ama .normalinden biliyorum miğde bulantısı çok fena bişi..
demekki uçak biletlerinizi aldınız...hayırlı yolculuklar olsun. sağlıkla memleketimize gelin..sevinsemmi üzülsemmi karışık duygular içerisindeyimsenağlama.. türkiye'ye geldiğinde pc.den bizi yalnız bırakma olurmu özellikle ben sana çok alıştım sende bana biliyorum..

aslında bizlere yaklaşıyorsun ama nedense içimde garib duygular var..Türkiye'ye geldiğinde sana yakın olmayı ve seni görmeyi çok istiyorum..
Taininizde inş hayırlı ve güzel bir yere çıkar..bavulları hazırlarken ağlamak yok tamammı.dubaide geçirdiğin güzel günlerini bir anı olarak hatırlar ve anlatırsın ..
canım tekrar hayırlısı olsun.bende seni öpüyorummmmmmmm..

Zepcim,yazını şimdi okudum,hem sevindim,hemde bir tuhaflık çöktü üstüme,yıllar öncesi geldi aklıma,senin duygularını anlıyorum canım:teselli:hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım..

vuslat,hoşgeldin canım,her zaman bekleriza.s.

gcyesel,aramıza hoşgeldin,senide her zaman aramızda görmek isteriz(ama kullanıcı adını zor yazdım yakafamçokkarıştı)
a.s.

Back