canım dishecim aynı problem bendede vardı bebeğim olmadı bir süre hormonlarımada baktılar bir anormallik var ilaç veririm ama ilacı bırakınca tekrar eskisi gibi olur böyle kabulleneceksin dedi :a015ğlumada ilaçla hamile kaldım adetlerim evlenmeden öncede bozuktu:uhm: şimdi iyi düzeldi galiba inşallah iyi çıkar sonuçlar geçmiş olsun kilo ver ama ben 14 kilo verdikten sonra hamile kaldım eğer bebiş isityorsan isityonmu de bakim istiyon istiyon
gunaydın bebekler...
ıkı ayın ardından reglı oldum nıhayet..:sm_cool:
soylemıstım dr pokıstık over (pko)demıstı dıye..
ama hormon tahlılerı ıcın reglının 3.gunu gelmemı soyledı pazartesı dr gıtcem..
dogum esnasında aldıgım kılolar ve hemen 9 ay arkasında ıkıncı bır amelıyat(safra kesesı)kısa sureyle narkoz alımı vs sebeplerden dolayı hormonlarım bozulmuskafamçokkarıştı
dogum oncesı kıloma dusersem hormonlarımın buyuk ıhtımalle duzene gırıcenı soylemıstı..
ama bakalım pazartesı gunu hormonlarımda bellı olucak hersey..
dua edın bana olurmu..
hepınızı kocaman opuyorum.
sevıyorum nan sızı..
ıyı hafta sonları..
düzelir canım canını sıkma şu testler bir çıksın diyorumya bende öyle bir sıkıntı kalmadı geçmiş olsunŞeniz
sen bu sene dönüyormusun şarktan nereye dönecen bakim
Canim insallah en kisa surede donersin sagligina ...Gecmis olsun ...dualarim seninle ...Şeniz
Az ye hemen kilo ver
gunaydın bebekler...
ıkı ayın ardından reglı oldum nıhayet..:sm_cool:
soylemıstım dr pokıstık over (pko)demıstı dıye..
ama hormon tahlılerı ıcın reglının 3.gunu gelmemı soyledı pazartesı dr gıtcem..
dogum esnasında aldıgım kılolar ve hemen 9 ay arkasında ıkıncı bır amelıyat(safra kesesı)kısa sureyle narkoz alımı vs sebeplerden dolayı hormonlarım bozulmuskafamçokkarıştı
dogum oncesı kıloma dusersem hormonlarımın buyuk ıhtımalle duzene gırıcenı soylemıstı..
ama bakalım pazartesı gunu hormonlarımda bellı olucak hersey..:
dua edın bana olurmu..
hepınızı kocaman opuyorum.
sevıyorum nan sızı..
ıyı hafta sonları...
Gunaydin arkadaslar ...dun 9 haftayi devirdik 9hafta+1 gunluk hamis var karsinizda ama hala kusmalar devam ediyor ...uykulu hallerim bitti ama bu bulantilar sanki gecmeyecek gibi(
Dun cok kutuydu butun gun yediklerimi cikardim gece yatana kadar ...valla canimin SIKIntisindan hungur hungur agladim ...Oglusumda hasta fena hallde usutmus;doktora gittik bir suru surup verdi Hep klimalardan burda havalar cok sicak kizlar tahmin ettiginiz gibi degil ;evde dikkat ediyorum ama gittigimiz yerlerde heryer klimali ...disarisi sicak icerisi buz gibi olunca hastaliga acik davetiye.... bir esim saglam oda pesimizde kosturup duruyor
Insallah Turkiye'ye gidene kadar gecer yoksa hicbir is yapamam
Bu arada arkadaslar Ucak biletimi ayirttik(1 temmuzu 2 temmuza baglayan gece Turkiye'ye ucuyoruz ...Elveda Dubai diyoruz ...Hala tayin yerimiz belli olmadi bunun SIKIntisida var ...
Gidis iyice hizlandi anlayacaginiz ...
Son ay bebisime ve kendime (hamilelik)alis verisi yapacagim ..
Bu ay alinacaklarda var onlari halledecegiz ...
Bizde durumlar boyle Allah insallah hayirlisini verir ...
Selim Mert'ime hamileyken burayi kazanmisti esim (kismetli cocuk )
Insallah bu bebisimde kismetiyle gelir ;hayirlisi ile sagasaglim dogar ...
Bugun fena degilim ...Ilerleyen saatlerde araniza katilabilirim canlarim ...
Cicegim sen nerelerdedesin canim ?kurs kurs bizi unuttun ;Asklolsun ...hih!
Gorusmek uzere arkadaslar hepinizi opuyorum
ayy kıyamam sıze gecmıs olsun:teselli:
bende bugun dr gıdecektım guyaa..
olay cıkmıs otopsı ıslerı felan cıkınca benımkı mecburen ıslerle hasır nesır olunca yarına kaldı..senağlama
bızde bıletlerımızı aldık temmuz 11 ucuyoruz :sm_cool:
kuzum sen nasıl olacak dıye telas etme eger yakınlarımızda bır yer olursa ben gelırım yardıma sana..
ınş elazıg yada malatya cıkar her ıkısıne de aynı mesafedeyım..
Rabbım hayırlısını versın
kimse yokmu..............................................
Gunaydin arkadaslar ...dun 9 haftayi devirdik 9hafta+1 gunluk hamis var karsinizdaama hala kusmalar devam ediyor ...uykulu hallerim bitti ama bu bulantilar sanki gecmeyecek gibi (
Dun cok kutuydu butun gun yediklerimi cikardim gece yatana kadar ...valla canimin SIKIntisindan hungur hungur agladim ...senağlamaOglusumda hasta fena hallde usutmus;doktora gittik bir suru surup verdi Hep klimalardan burda havalar cok sicak kizlar tahmin ettiginiz gibi degil ;evde dikkat ediyorum ama gittigimiz yerlerde heryer klimali ...disarisi sicak icerisi buz gibi olunca hastaliga acik davetiye.... bir esim saglam oda pesimizde kosturup duruyor
Insallah Turkiye'ye gidene kadar gecer yoksa hicbir is yapamam
Bu arada arkadaslar Ucak biletimi ayirttik(1 temmuzu 2 temmuza baglayan gece Turkiye'ye ucuyoruz ...Elveda Dubai diyoruz ...Hala tayin yerimiz belli olmadi bunun SIKIntisida var ...
Gidis iyice hizlandi anlayacaginiz ...
Son ay bebisime ve kendime (hamilelik)alis verisi yapacagim ..
Bu ay alinacaklarda var onlari halledecegiz ...
Bizde durumlar boyle Allah insallah hayirlisini verir ...
Selim Mert'ime hamileyken burayi kazanmisti esim (kismetli cocuk )
Insallah bu bebisimde kismetiyle gelir ;hayirlisi ile sagasaglim dogar ...
Bugun fena degilim ...Ilerleyen saatlerde araniza katilabilirim canlarim ...
Cicegim sen nerelerdedesin canim ?kurs kurs bizi unuttun ;Asklolsun ...hih!
Gorusmek uzere arkadaslar hepinizi opuyorum
baktım kimse yok bende sohbete girdim biraz ee neler yapıyorsunus bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?