Zararın neresinden dönersen kardır derim.Bu şekilde evlilikmi olur eğer gidersen her dediğini yapmak zorunda kalırsın gitme kendisi gelecektir gelmezsede zaten bitmeliymiş.
bak canım öncelikle eşin gayet anlayışsız ve bencilmiş bu tip erkekleri bilirim zor bir durumdur ama o insanla mutlu olacağına inanmıyorum çünkü benzer durumları yaşadım bu tip erkekler iğrenç erkek grubuna girer yazdıklarını okudukça aklıma bazı şeyler geldi hırslandım boşanmak, düşününce çok zor hatta korkunç gelebilir sana ama inan hiiiiiç öyle değil bi kere çocuğun yok avantajlısın ben tekrar evlendim o kadar mutluyum ki Allah beni o insanlardan kurtarmış diyorum şimdi sakın arayıp sorma değer verseydi seni sevmiş olsaydı buna izin vermezdi ve arardı seni sana değer vermeyene sen asla verme ne hali varsa görsün boşanma davasını açsın sende onu asla istemediğini söyle ama yinede sen daha iyi bilirsin ama eğer ayrılırsan herşeyin daha kötü olacağını kesinlikle düşünme çünkü daha iyi oluyor
cogu kisi sadece senin yazdiklarindan yola cikarak olaya gayet olumsuz yaklasmis
ortada kotu bir durum varsa, bunda iki kisinin de hatasi vardir mutlaka, belki bir tarafin daha cok ama mutlaka 2 kisi de hatalidir...
sen esinin seni sevmedigin, bu evliligi kurtarmak icin bisey yapmadigini dusunurken belki de o da hemen cekti gitti diye dusunuyordur. Bir ev icinde yasananlari senden baska kimse senin kadar iyi bilemez, biz burda ne desek te dogru olani senin vicdanin, kalbin ve mantigin soyler.
Bence olumsuz yorumlari okuyarak dusuncelerini olumsuzluga sevketme, bu esin yaninda yokken ondan daha da sogumana, ilk gorustugunuzde ona karsi daha cok kinli olmana sebep olur. Onu kaybettiginde neleri kaybedecegini ve neleri kazanacagini hesap et ve elinden gelen herseyi yaptin mi bunu da dusun oyle karar ver.
Sunu biliyorum ki erkekler sinirlediklerinde aslinda gercekte dusunmedikleri seyleri, agizlarina geleni soyluyorlar, esini sadece sinirli aninda soylediklerine gore degerlendirme derim
Ve bosandiginda da buyuk travmalar seni bekliyor olacak, yeniden sevmek ustelik artik evlenmis ayrilmis olarak bakilmak hic kolay olmayacak. Guvenemeyeceksin, korkacaksin, karsina seni anlayan ve sabirli bir insanin cikmasi gerek, imkansiz degil ama once elindeki duzelebilir mi buna bakmak lazim. Olaylari kadin yonetir evlilikte bence, sen olayi buyutursen buyur[/QUOT
yorumun için tşk ederim cnm ,aslında haklısın tek taraflı düşünmemek gerekir ama olaylar o kadar ciddi boyutlardaki,4 aylık evliliğim boyunca mutlu olduğum günler gerçekten sayılıdır.özel hayatımız hiç olmadı bizim.Aramızda ne geçerse eşim sayesinde ailesininde haberi oldu ,herşeyimize müdahele ettiler,eşim ailesiyle beni ayırt edemedi,hep onlar ön planda oldu,onlar ne derse o oldu,son noktaydı beni annemden koparmak istemesi,herşeye katlanabilirdim ama hayatta olan bir tek anneciğimden kopmaya içim dayanmazdı.Keşke bu durumlara düşmeseydik,kim mutlu yuvasını yıkmak isterki
ilgilendiğiniz için vakit ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür edrim hepinize.Gerçekten sizlerin yorumlarını okudukça rahatlıyorum.Eşim hatasını anlayıp benden özür dileyene kadar dönmeyi düşünmüyorum.Dönersemde o evde onun ailesiyle iç içe yaşamak istemiyorum,şartlarımı kabul ederse ne ala etmezse herkes kendi yoluna ,sizcede doğru olan bu değilmi
Aramasına arayacaktır,hatta sabredersen bir süre sonra yalvaracaktır da..Bu tip adamları iyi tanırım.İyi davrandıkça tepene çıkarlar,diş gösterdiğinde ise diz çökerler..Sanırım yetiştiriliş tarzı vs.,bir duygu durum bozukluğu,hastalık bir yerde...Ama karşısındakini hasta ederler..Neyse arar beklersen ,biraz daha beklersen yalvarır ama ne kadar mutlu olursun bunun sonrasında bilmiyorum...Sevgiye ve saygıya dayalı akşamları oturup kahve içip sohbet edebileceğimiz hayat arkadaşları...Nerdesiniz? Saygısız sevgi veya aşkın da tadı yokmuş..Benimkide beni çok severdi ama saygısızdı..Hayatımı mahvetti hala çok seviyor..Ne yapayım ki öyle sevgiyi...Saygı yoksa tehlike çanları çalıyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?