• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti! boanyoruz..

cnm benim yaa çok üzüldüm gerçekten bide daha yeni evlisiniz anladığım kadarıyla.ama ilk başlarda hep oluyo çiftler arasında anlaşamazlık kavga gürültü filan.bizdede olmuştu uyum ve birbirimize alışma sorunu.dahda bazen oluyo bende yeni evli sayılırım.tanıyoruz hala birbirimizi .annene gitmemen konusunda kayınvaliden dolduruo olabilir kıskanıodur belki.yoksa nie yanlız göndermesin seni anlıyamadım.gerçi sizin sorunları tam olarak bilmiorum ama gerçekten boşanmak son çare.çünkü maddi manevi ne emeklerle kuruluyo o evlilik.tabi şuan senin yapabiliceğin bişey yok.eşinin anlaması lazım hatasını.bence sen arama.o seni büyük ihtimal arıycaktır belli bi zamandan sonra.şuan seni kaybettiğinin farkında diildir.senin ona yalvarıp eve dönüceğini düşünüodur kesin.

hiç zannetmiyorum,zaten aramasını da beklemiyorum ama hiçmi sevmemiş beni,bu ne duygusuzluk,insan evliliğini kurtarmak için hiç mi çaba sarfetmez,yazık günah değilmi onca emeğe,nerde kaldı sevgimiz ? Ben mutsuz olduğum halde,bu evlilikten pişman olduğum halde gözyaşı döküyorum,hayallerime ağlıyorum,onun umurunda bile değil.Dönmem o eve mutlu olmamıza izin vermediler,eşimi hep doldurdular

Hiç öyle deme angel,bak biraz dik dur dirayetli ol neler olacak...Benim eşimde sürekli böyle benim dediğim olacak öfke krizlerine kapılırdı.En ufak birşeyde ya babamı çağırırdı kızınızı alın diye yada beni bırakırdı aynı sendeki gibi,ağlaya ağlaya giderdim o zevk alırdı resmen sonra ben kuzu kuzu dönerdim birde onun azarlarını dinlerdim gecelerce...Sonra birgün yine aynı şeyi yaptı ben dönmedim.İlk günler çok artistti böyle bir ay geçti hemen boşanacağım vs.Sonra araya birilerini sokmaya başladı.Sonra ağlayan telefonlar başladı.Sonra da ben kararlı olduğum için bitti.Şimdi depresyondaymış.İşte böyle benimki kadar sert inatçı olmasın kimsenin eşi,ama dik durdun mu olay orada bitiyor.Sende dik dur.Sonrasında kendin karar verirsin.Zamanını bekle...O da aramaya başladı mı kararını verirsin ama bana sorarsan olmayan olmuyor...:(( malaesef...Ailen nasıl bakıyor bu duruma?

merak etme canım, o arar aramasına, çağırır, hatta yalvarırda arkadaşın dediği gibi ama daha 4 aylık eşini bu kadar üzen, ağlatan bir adamla hayat geçermi sen onu düşün. birde çocuğun olunca kafana göre çekip gidemeyince neler yapar bu adam.

Hiç öyle deme angel,bak biraz dik dur dirayetli ol neler olacak...Benim eşimde sürekli böyle benim dediğim olacak öfke krizlerine kapılırdı.En ufak birşeyde ya babamı çağırırdı kızınızı alın diye yada beni bırakırdı aynı sendeki gibi,ağlaya ağlaya giderdim o zevk alırdı resmen sonra ben kuzu kuzu dönerdim birde onun azarlarını dinlerdim gecelerce...Sonra birgün yine aynı şeyi yaptı ben dönmedim.İlk günler çok artistti böyle bir ay geçti hemen boşanacağım vs.Sonra araya birilerini sokmaya başladı.Sonra ağlayan telefonlar başladı.Sonra da ben kararlı olduğum için bitti.Şimdi depresyondaymış.İşte böyle benimki kadar sert inatçı olmasın kimsenin eşi,ama dik durdun mu olay orada bitiyor.Sende dik dur.Sonrasında kendin karar verirsin.Zamanını bekle...O da aramaya başladı mı kararını verirsin ama bana sorarsan olmayan olmuyor...:(( malaesef...Ailen nasıl bakıyor bu duruma?

Üzüldüğüm tek şey bu aşılmayacak bir sorun değildi,ama eşimle konuşamıyorum anlamıyor beni.Haklısın dik durmalıyım.Evet döneceğimi sanıyor ama dönmem o eve,zerre kadar özlemiyorum o evi,çünkü hiç mutlu olmadım izin vermediler,yine de evlliğim için bir umut besliyorum içimde,kolay kurulmadı bir çırpıda nasıl yıkılır diyorum,anlam veremiyorum bu olanlara.Bir tek anneciğim var hayatta o da hep arkamdadır,beni teselli etmeye çalışıyor,dönersen bi daha ki gelişin kötü olacak diyor.

bizleri bir abla arkadaş dost olarak görüyorsan san bir tavsiye. bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur. belki istisnalar olur aklı başına gelir ama çok zor. bu yaşa gelmiş evlenmiş bir erkek hala ailesine yaranmaya yalakalık yapmaya devam ediyorsa o adam iflah olmaz. sakın o özür dilemeden senin şartlarını kabul etmeden dönme. ailesiyle yakın oturuyorsanız ordan taşınmak istediğini söyle. çünkü erkeğin ailesiyle yakın ve içiçe oturulmaz. her zaman için sen evlendin bizim kızımız oldun deselerde sen her zaman onlar için el kızısındır. sakın ama sakın o özür dilemeden geri dönme çünkü ilerde aynı sorunları yaşadığınızda sana yine aynı tavırları sergileyecek ve kendi ayaklarınla geldin diyecek. hatta ben o zaman sen dön diye nabza göre şerbet verdim sana da diyebilir. kimse kusura bakmasında sen neden annenden vazgeçecekmişsin ya da niye gitmeyeceksin. tamam bir yere giderken ararsın hayatım ben arkadaşıma-anneme gidiyorum beni evde bulamazsan haberin olsun merak etme dersin. yeni evli çiftin arasına şeytan akıllılar girince böyle oluyor işte. eğerki barışırsanızda sakın 2-3 yıl çocuk yapma çünkü böyle erkeklere çocuk yapılmaz koca olmayı beceremeyen baba olmayı hiç beceremez çocuğunu nasıl büyütmen gerektiğine bile ailesinin akıl vermesini ister seni insan yerine koymazlar. biraz akıllı davran. hiç kendini suçlama iyi yapmışsın annenin evine gitmekle. (( ama 2-3 gün sonra ara ya da msj at beni evden kovun artık bir araya gelip boşanma işlemlerini başlatalım de.

Aramasına arayacaktır,hatta sabredersen bir süre sonra yalvaracaktır da..Bu tip adamları iyi tanırım.İyi davrandıkça tepene çıkarlar,diş gösterdiğinde ise diz çökerler..Sanırım yetiştiriliş tarzı vs.,bir duygu durum bozukluğu,hastalık bir yerde...Ama karşısındakini hasta ederler..Neyse arar beklersen ,biraz daha beklersen yalvarır ama ne kadar mutlu olursun bunun sonrasında bilmiyorum...Sevgiye ve saygıya dayalı akşamları oturup kahve içip sohbet edebileceğimiz hayat arkadaşları...Nerdesiniz? Saygısız sevgi veya aşkın da tadı yokmuş..Benimkide beni çok severdi ama saygısızdı..Hayatımı mahvetti hala çok seviyor..Ne yapayım ki öyle sevgiyi...Saygı yoksa tehlike çanları çalıyordur...

Hayallerimi istiyorum ,el ele gözgöze olan günlerimizi istiyorum,böyle biri değildi o ailesi yaptı,onların fikirlerini uygulamaya çalıştı bende,aramamasının nedini beni suçlu buluyor,annesi bana arayıpta özür dile evine dön derse oğlu ne yapar ki

şimdi senin eşin ailesine erkek olduğunu ispat etmek için o özür dilemeden bu eve adım atamaz diyordur canım da o yüzden annesi sana kocandan özür dile diye viyaklıyordur. oldum olası şu erkek analarını sevemedim gitti. ((bende ağzımın payını aldım da hepsinden )) ama 3,5 yıllık evliyim evlerine toplam 5-6 kez anca gitmişimdir. ben kötüysem niye gideyim ki evlerine. ilk gidişim k. validemin cenazesine gitmemdi. eşime evliliğimin 4 ayında keşke ölse de seni yeniden evlendirsem oğluuuuuuuum dedikten 6ay sonra kendisi vefat etti. canım sen bunları Allaha havale et inan Allah daha adil çünkü

canım ailesiylşe senin arana mesafe koyamadıysa,
hep ailesinin tarafını tuttuysa,
seni esareti altına almaya çalışıyorsa,
sanmıyorum ki ilerde güzel günleri yakalayasınız.
eğer annesi aklı başında bir insan olsaydı seni arayıp özür dile dön, dönmezsen de git annenle yaşa demezdi.. O kadar yüz göz olmamalıydı senle.. bu ara düzeltmek değil kendi istediğini yaptırtmaktır..

Valla objektif bir bakış açısı istersen 4 ayda bu hale gelindiyse ilerisi çok aydınlık görülmüyor. Çünkü bir arkadaşın da dediği gibi gerçekten nsan 7 sin de neyse 70 inde o oluyor.
Haa eğer ben kocamı çok seviyorum, onsuz nefes alamam diyorsan iki yolun var..
ya onun hayatına uyum sağlayacaksın, ya da onu değiştirmek için uğraşacaksın tabii ki o değirirse ve sende hala aynı aşk kalmışsa..
Allah yardımcın olsun...

Hayallerimi istiyorum ,el ele gözgöze olan günlerimizi istiyorum,böyle biri değildi o ailesi yaptı,onların fikirlerini uygulamaya çalıştı bende,aramamasının nedini beni suçlu buluyor,annesi bana arayıpta özür dile evine dön derse oğlu ne yapar ki

Angel lüften yanlis anlama ama ailesini suclayarak esini pak cikarmaya calisman yanlis...:delphin:

Ailesi ona git camdan atla dese yapicakmi? Kendi fikirleri...hayalleri...kararlari yokmu?:kahve:

Hayir! onlarin kuklasi diyorsan o zaman bana kalirsa ayrilman cokta iyi olmus...kendi özgür iradesinle karar veremeyen bir insanla nereye kadar giderdiki bu evlilik.?

Ailesine rest cekseydi demiyorum yanlis anlasilmasin fakat karisi ile ailesinin arasindaki ince cizgiyi koruyamamasi ailesinin sucu degil...:kahve:

sana küçük bir örnek vereyim angel.benim babamda ilk zamanlar annemi annesine hiç göndermemiş babannem herşeylerine karışırmış annemi kendisi beğenip istediği halde aman oğlum sana başkasını alalım dermiş annem neyapmış sabretmiş babama hiç sorun yapıp ailesiyle kötü olmamış ananemde aman kızım kocan öyle diyorsa gelmeyiver dermiş tel da görüşürlermiş bu böyle 4,5 yıl gitmiş tabi allahın sopası yok gün olmuş devran dönmüş şimdi ananemden çıkmazlar yeme içme hoş beş kazanan annem oldu babannem nasıl sever şimdi yani bunlar ilk zamanlar yaşanabilir sen sabırlı ol ve evini kocanı bırakma derim.yaşadıklarınız sadece gurur şuanda.ama aşkta gurur olmaz.haklısın tamam ama bunu kocanı bırakarak değil başka şekilde göster.o git demiş ama akşamına aramış nerdesin diye.gitmeni gerçekten istese aramazdı hemen ogün.oda sözünden dönemiyor anladığım kadarıyla.araya büyüklerini sok eşinle konuşsunlar öfkeyle oturmayın güzelim.önceki konundada sıkıntıların olmuştu ama eşinle konuşup hallettiniz yine edersiniz.dualarım seninle...:1hug:

canım seni çok iyi anlıyorum bende o durumları çok yaşadım kıskançlıktandır bence ilk başlarda oluyo hep sonra geçiyo hepsi ben 10 yıllık evliyim annem memlekette çalışıyorum 15 gün iznim var senede kaynanamlarla kaldığım halde ben 15 gün içinde annemi 3 veya4 gün görüyorum memlekete gittiğimdede kaynamamlarla kalıyorum düşün yani birşey demiyorum allaha havale ettim hepsini allah bilsin keşke bu şekilde bitmeseydi canım allah yardımcın olsun ama arayacaktır emin ol erkeklerin geninde var gurur yapar pişmandır eminimki ararsada artık dediklerini yapmadıktan sonra dönme sakın boşanmak içinde acele etme bence..........

sana küçük bir örnek vereyim angel.benim babamda ilk zamanlar annemi annesine hiç göndermemiş babannem herşeylerine karışırmış annemi kendisi beğenip istediği halde aman oğlum sana başkasını alalım dermiş annem neyapmış sabretmiş babama hiç sorun yapıp ailesiyle kötü olmamış ananemde aman kızım kocan öyle diyorsa gelmeyiver dermiş tel da görüşürlermiş bu böyle 4,5 yıl gitmiş tabi allahın sopası yok gün olmuş devran dönmüş şimdi ananemden çıkmazlar yeme içme hoş beş kazanan annem oldu babannem nasıl sever şimdi yani bunlar ilk zamanlar yaşanabilir sen sabırlı ol ve evini kocanı bırakma derim.yaşadıklarınız sadece gurur şuanda.ama aşkta gurur olmaz.haklısın tamam ama bunu kocanı bırakarak değil başka şekilde göster.o git demiş ama akşamına aramış nerdesin diye.gitmeni gerçekten istese aramazdı hemen ogün.oda sözünden dönemiyor anladığım kadarıyla.araya büyüklerini sok eşinle konuşsunlar öfkeyle oturmayın güzelim.önceki konundada sıkıntıların olmuştu ama eşinle konuşup hallettiniz yine edersiniz.dualarım seninle...:1hug:

canım bir değil iki değil,eşimin ruhsal sorunları olduğunu düşünüyorum,eşyalarımı toplarken kılını bile kıpırdatmadı,sen bilirsin dedi,kendi elleriyle bıraktı annemin evine ,demekki hiç sevmemiş ,hiç değer vermemiş,ben bu adam için mi üzülüyorum yaa

cnm pek söze gerek yok aslında ne desek eşım sevmıyor ıstemıyor falan dıyorsun ozmn sen ınanmıyorsan bu evlılığın yürüyeceğıne bız hıc ınanamayız o yuzden sen emınsen boşan deım ama ben olsam şahsen bu kadr küçük sorun ıcın evlılığımı yıkmazdım ama sen sorunları daha ıyı bılıyorsun tabı

cnm pek söze gerek yok aslında ne desek eşım sevmıyor ıstemıyor falan dıyorsun ozmn sen ınanmıyorsan bu evlılığın yürüyeceğıne bız hıc ınanamayız o yuzden sen emınsen boşan deım ama ben olsam şahsen bu kadr küçük sorun ıcın evlılığımı yıkmazdım ama sen sorunları daha ıyı bılıyorsun tabı

uğur böceği seninde dediğin gibi kendin inanmadıkça biz ne desek boş kimse yuvası yıkılsın istemez ama illa olmaz diyorsan o başka...ama angel canım şunu unutmaki kimse 4*4 lük değildir.doğru insan olmak yada doğru adamı bulmak.birde eşinin gözünden olaylara bak...

daha önceki konularınıda okumuştum çeken sensin eşinin aileside çok yakın oturuyo eşin mesafe koymana izin vermemiş az çok böğle sorunları bende yaşıyorum ama allaha şükür benim eşim seninki gibi değil aslında aşılmıcak sorunlar değil ama sen sevgisine olan inancıda kaybetmişin allah yardıncın olsun

canım en azından sen açma dava bekle çok istiyorsa o açsın zaten çok yeni evlisiniz belki aklı başına gelir barışırsanız da ailesinden uzağa taşınmayı şart koş gerekirse kendi ailene de uzak ol ama mutlaka eşinin ailesi uzak olsun
allah yardımcın olsun canım karar senin biz ne desek boş

Zararın neresinden dönersen kardır derim.Bu şekilde evlilikmi olur eğer gidersen her dediğini yapmak zorunda kalırsın gitme kendisi gelecektir gelmezsede zaten bitmeliymiş.

canım en azından sen açma dava bekle çok istiyorsa o açsın zaten çok yeni evlisiniz belki aklı başına gelir barışırsanız da ailesinden uzağa taşınmayı şart koş gerekirse kendi ailene de uzak ol ama mutlaka eşinin ailesi uzak olsun
allah yardımcın olsun canım karar senin biz ne desek boş

evet cnm zaten beni evden kovan o ,davayıda o açsın ,hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimden

bak canım öncelikle eşin gayet anlayışsız ve bencilmiş bu tip erkekleri bilirim zor bir durumdur ama o insanla mutlu olacağına inanmıyorum çünkü benzer durumları yaşadım bu tip erkekler iğrenç erkek grubuna girer yazdıklarını okudukça aklıma bazı şeyler geldi hırslandım boşanmak, düşününce çok zor hatta korkunç gelebilir sana ama inan hiiiiiç öyle değil bi kere çocuğun yok avantajlısın ben tekrar evlendim o kadar mutluyum ki Allah beni o insanlardan kurtarmış diyorum şimdi sakın arayıp sorma değer verseydi seni sevmiş olsaydı buna izin vermezdi ve arardı seni sana değer vermeyene sen asla verme ne hali varsa görsün boşanma davasını açsın sende onu asla istemediğini söyle ama yinede sen daha iyi bilirsin ama eğer ayrılırsan herşeyin daha kötü olacağını kesinlikle düşünme çünkü daha iyi oluyor

Back