- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
% 4 lük oksidasyon kremi yok yalnız
%3, 10 volüm
%6, 20 volüm
%9, 30 volüm
%12 40 volüm
%4 dediğin 40 volümse açar saçını
evet %40

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
% 4 lük oksidasyon kremi yok yalnız
%3, 10 volüm
%6, 20 volüm
%9, 30 volüm
%12 40 volüm
%4 dediğin 40 volümse açar saçını
bugün nyda adlı bir ilaç aldım.Onu uyguluycam birazdan.Evde çamterebentin yağı var o olur mu acaba ?
tamda bahsettigim ilac buydu![]()
Daha bugün en çalışkan öğrencilerimden birinin kafasında gördüm. Daha doğrusu başka bir böcük de olabilir fakat çocuğu çağırıp detaylı bakamadım nedense. Çok kibar bir kız incitmekten korktum. Ama bakacağım yarın öbür gün öğretmen lavobosunda. Çünkü yayıldı mı çok kötü oluyor. Belki de hepsinde var ben ilk onda gördüm
Saçların da uzun maşallah seni başka bir başlıktan hatırlıyorum. Ama gerekeni yapıyorsun sonuçta sıkılman için bir sebep yok. Kısa zamanda ölürler artık yumurtadan çıkanlar da.
Fakat çocuk olunca durumlar farklı. Temizleyemezler kendileri annelerinin ilgilenmesi lazım. Anneleri de hangi biriyle ilgilensin çok kardeşler. Ders yaparken falan da çok kafa kafaya oluyorlar bütün okula yayılabilir
cnm öncelıkle çok çok geçmiş olsun benımde öğretmen bir arkadaşım aynı sorunu hemde 3 kez yasamıstı ılkinde sınek ılacı:)ıkıncısınde bıt alıcı ıle kurtuldu sonuncunda her ıkısınıde kulandı ama sacı baya yıprandı .ve hemen boyattı.o gun bugundur sacını sürekli boyuyor benım tavsuyemde sacına ıyı bır bakım yap tamamen kurtulmadan asla kontrolu bırakma cnm.ve hemen boyat derım.bıtler boyaya gelmıyor arkadasım test ettı onayladı.
tatlım kendi saç rengim olduğu için boya konusunda çok kararsızım o yüzden onu biraz kenara attım şimdi bit ilacını deniyorum olmazsa artık boyarım yapacak bir şey yok
tatlım kendi saç rengim olduğu için boya konusunda çok kararsızım o yüzden onu biraz kenara attım şimdi bit ilacını deniyorum olmazsa artık boyarım yapacak bir şey yok
nyda nın yeni reklam yüzü ben olucam.hatta ekliycem kullanmayın kafanızdan arınmıyor diye
![]()
Ayy geçmiş olsun tatlım yaa.Bende bi kaza geçirmiştim sıkıntıdan çıkmıştı bende sirke. paranit vardı annem onla ilaçladı tabi gazyağıda döktü ama sakın gazyağı döktürme kokusu günlerce gitmiyo en iyisi ilaç canım.