• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bitlendim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
gecenlerde reklamda bi bit ilaci reklami gordum direk aklima sen geldin :60:

Daha bugün en çalışkan öğrencilerimden birinin kafasında gördüm. Daha doğrusu başka bir böcük de olabilir fakat çocuğu çağırıp detaylı bakamadım nedense. Çok kibar bir kız incitmekten korktum. Ama bakacağım yarın öbür gün öğretmen lavobosunda. Çünkü yayıldı mı çok kötü oluyor. Belki de hepsinde var ben ilk onda gördüm

Daha bugün en çalışkan öğrencilerimden birinin kafasında gördüm. Daha doğrusu başka bir böcük de olabilir fakat çocuğu çağırıp detaylı bakamadım nedense. Çok kibar bir kız incitmekten korktum. Ama bakacağım yarın öbür gün öğretmen lavobosunda. Çünkü yayıldı mı çok kötü oluyor. Belki de hepsinde var ben ilk onda gördüm

inş değldir varsa bile hemen önlem alın çokkötüü bişey insnaların arasında kendimi çok kötü hissediyorum birde benim saçlarımla çok oynarlar aklım çıkıyor

Saçların da uzun maşallah seni başka bir başlıktan hatırlıyorum. Ama gerekeni yapıyorsun sonuçta sıkılman için bir sebep yok. Kısa zamanda ölürler artık yumurtadan çıkanlar da.

Fakat çocuk olunca durumlar farklı. Temizleyemezler kendileri annelerinin ilgilenmesi lazım. Anneleri de hangi biriyle ilgilensin çok kardeşler. Ders yaparken falan da çok kafa kafaya oluyorlar bütün okula yayılabilir

Saçların da uzun maşallah seni başka bir başlıktan hatırlıyorum. Ama gerekeni yapıyorsun sonuçta sıkılman için bir sebep yok. Kısa zamanda ölürler artık yumurtadan çıkanlar da.

Fakat çocuk olunca durumlar farklı. Temizleyemezler kendileri annelerinin ilgilenmesi lazım. Anneleri de hangi biriyle ilgilensin çok kardeşler. Ders yaparken falan da çok kafa kafaya oluyorlar bütün okula yayılabilir

evet küçükler için çok zor kendini kollamayı da bilmez kafa kafaya verir.Ben uzak durmaya çalışıyorum hep kaşıntım kesildi bakalım bu hafta sonu tekrardan nydayı kullanıcam bidahada birşey kalmaz herhalde

Kalmaz inş canım. Sana diyordum haftasonu kendim lavanta yağıyla bakım yaptım :)

cnm öncelıkle çok çok geçmiş olsun benımde öğretmen bir arkadaşım aynı sorunu hemde 3 kez yasamıstı ılkinde sınek ılacı:)ıkıncısınde bıt alıcı ıle kurtuldu sonuncunda her ıkısınıde kulandı ama sacı baya yıprandı .ve hemen boyattı.o gun bugundur sacını sürekli boyuyor benım tavsuyemde sacına ıyı bır bakım yap tamamen kurtulmadan asla kontrolu bırakma cnm.ve hemen boyat derım.bıtler boyaya gelmıyor arkadasım test ettı onayladı.

Ben de köyde öğretmenim bir kere bu problemi yaşadım. Piyasadaki çoğu bit ilacı bir işe yaramıyor ama paranit benim derdime derman oldu. Eminim size de çözüm olacaktır diğerlerine göre daha pahalı ama oldukça etkili. İlk kullanımdan 14 gün sonra tekrar kullanmak gerekiyor üzerinde kullanımı da yazıyor.

cnm öncelıkle çok çok geçmiş olsun benımde öğretmen bir arkadaşım aynı sorunu hemde 3 kez yasamıstı ılkinde sınek ılacı:)ıkıncısınde bıt alıcı ıle kurtuldu sonuncunda her ıkısınıde kulandı ama sacı baya yıprandı .ve hemen boyattı.o gun bugundur sacını sürekli boyuyor benım tavsuyemde sacına ıyı bır bakım yap tamamen kurtulmadan asla kontrolu bırakma cnm.ve hemen boyat derım.bıtler boyaya gelmıyor arkadasım test ettı onayladı.

tatlım kendi saç rengim olduğu için boya konusunda çok kararsızım o yüzden onu biraz kenara attım şimdi bit ilacını deniyorum olmazsa artık boyarım yapacak bir şey yok

tatlım kendi saç rengim olduğu için boya konusunda çok kararsızım o yüzden onu biraz kenara attım şimdi bit ilacını deniyorum olmazsa artık boyarım yapacak bir şey yok

inş. boyatmana gerek kalmadan sorunu atlatırsın cnm uclarından olsada sacınıda kestirki yıpranan kısımlarıda toplasın derim

Ayy geçmiş olsun tatlım yaa.Bende bi kaza geçirmiştim sıkıntıdan çıkmıştı bende sirke. paranit vardı annem onla ilaçladı tabi gazyağıda döktü ama sakın gazyağı döktürme kokusu günlerce gitmiyo en iyisi ilaç canım.

Ayy geçmiş olsun tatlım yaa.Bende bi kaza geçirmiştim sıkıntıdan çıkmıştı bende sirke. paranit vardı annem onla ilaçladı tabi gazyağıda döktü ama sakın gazyağı döktürme kokusu günlerce gitmiyo en iyisi ilaç canım.

gazyağı kullanmam zaten canım nyda kullandım sanırım geçtiler kaşınmıyor saçlarım artık son kez bir daha yapıcam ilacı sonra geçer herhalde ne kadar kötüydü ya

Cocuklugumun kabusudur bit annem gaz sürerdi kafamıza yanardı sac diplerimiz cok zor kurtulmustum bitten arkadaslarım alay ederlerdi okuldan soğumustum hatırladıkca ne kadar etkilendiğimin farkına varıyorum

öğretmenlerin önerdiği antibit falan hiç işe yaramıyordu

umarım kurtulursunuz paranit işe yarar

Son düzenleme:
canım şimdi kurtulmaya çalısıyosun ama nasıl bulastığunı anlamadan hiç faydası olmaz. çünkü tekrardan buşabilir. bende lise de rehberlik öğretmeniyim öğrencilerimin bikaçında bu sorun var. hatta bende olabilir

paranit diye bır ilaç var canım anason kokuyor onunla saçı tarıyorsun sürekli 3 gun sonra sırkeden eser kalmıyor denenmıştir :)

canım arkdasşarından bulaştı büyük ihtimalle onlardan bulasmıstır. dikat ettinmi hiç şüphelendiğin bi arkdasın varmı ve arkdaslarında farketmiş olabilir saçındakileri

Back
X