Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yaz yiyenimde okuldan kapmıs.saçları omuzlarındaydı annem kıyamadı kestirmeye.aynı sinek ilacı falan sıktı.kutu kutu bit ilacıyla yıkadı ama yok bitiremedi.ve malesef ki ancak saçlarını kestirince kurtuldu saçlarında belindeymiş.inşallah sen kestirmeden kurtulursun
Canım özel mesaj atmada sorun yaşıyorum internetim gidip geliyor
Badem yağıyla karıştırıp kullan canım birebir
Bir de streç filmle iyice sar canım çünkü amaç hava almamaları
saçlarımı kestirmem ihtimal bile olamaz onlar benim çocuğum gibi
Canım tüm yorumları okumadım daha önce yazılmışsa kusura bakmayın. eczanede bit için spreyler var 30-40 tl falan. ilköğretimde öğretmenim sık sık karşılaşıyoruz öğrencilerde. eski usul şampuan ince tarak falan çok faydalı değil. o şampuanı 2 ay kullanıp geçmeyen öğrencilerim vardı. o nedenle kısa ve net tek çözüm sprey ayrıca saçlarına da çok zarar vermez en azından benim öğrencilerim de öyle oldu. çok geçmiş olsun
kendi saçım canım boya geçiriyomuş ama boyamam ben saçlarımıcnm saçların doğal galiba boyalı olsaydı gelmezdi onlar boyalı saçı sevmiyorlar çünkü kokusundan dolayı geçmiş olsun
kendi saçım canım boya geçiriyomuş ama boyamam ben saçlarımı
cnm benim kendi saç rengim ilerde de boyamayı düşünmüyorum zaten saçlarım benim için çok değerli birşey olucak diye aklım çıkıyor ama bu süreçtede yıprandılar hepsi benim çocuğum gibi
nyda aldım cnm sprey şeklinde bitler döküldü sadece sirke var
Nasıl güldüm heleki bu pasaklı kirliyim topiğinden sonra.Yolladım bitleri verdim kargoya yarın elinde bil
tatlım saçlarım benim için çok değerli bunu deniycemi sanmıyorum ne yapar o saçı :44:
yumuşatıcı dökücem arkasından da sertleşmesin diye
tatlım ama o kepek sorunu için bite iiyi gelirmiki ?
bu arada kızlar ilaç kafamdan arınmıyo ya yapış yapış iki kez yıkadım bide saçlarımın parlaklığı söndü kırıldılar tararken kendilerinden geçtiler nazar değdi valalhi nazar değdi
Bit temiz saclara daha hizli gecermis..malesef...
Istersen birde sirkeyle yika saclarini
sanırım boyuycam %4lük oksidan saça pek zarar vermiyo onu kullanayım çokta tutmam zaten yoksa dayanamıycambiti öldüren boya değil aslında boyaya katılan oksidasyon kremi
sadece onu sürebilirsin saçının rengini çok fazla değiştirmez en fazla bi ton o da belki
sinek spreylerinden daha iyidir en azından
bir şekilde bulaştırırım ben onlarıyok kiz bitlerin pasaklilikla alakasi yok ta nasil bulasiyor acaba
aman yollama yarin gelecek hic bi kargoya acmam kapiyi
duruluyorum canım saçımı sirkeyle ama oda kokuyorBit temiz saclara daha hizli gecermis..malesef...
Istersen birde sirkeyle yika saclarini
bana bile geldiyse tüm çocuklar ve anneleri dikkatli olsunlarben de şimdi onu dicektim bitler temiz kafaları daha çok severlermiş..
kafam gerçekten temizdi en çok önem verdiğim yer orası benim
KIZLAR ETRAFTA BİT SALGINI VAR ÖZELLİKLE ÇOCUKLARDA AMAN DİKKAT
çok geçmiş olsun ben bi arkadşımdan duymuiştum çok kötü bitlenmiştim sirke ile halletmiştim demişti