• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bitlendim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Öncelikle geçmiş olsun canım. Lavanta, defne ve çay ağacı bitkilerini denemelisin. Yağ olarak masaj yapma veya çayını yapıp onunla durulamak olabilir.

Herkesin başına gelebilir, mesela benim öğrencilerim de bana sarılmayı severler ve okulda var. Ben de o yüzden araştırdım canım en iyi gelen bunlar

bugün nyda adlı bir ilaç aldım.Onu uyguluycam birazdan.Evde çamterebentin yağı var o olur mu acaba ?

Bilmiyorum canım çam terebentininin bu konudaki etkisini. Belki vardır. Yukarıda bahsettiğim yağların kesin var ama. Bitler lavanta kokusuna dayanamazlar mesela

Bilmiyorum canım çam terebentininin bu konudaki etkisini. Belki vardır. Yukarıda bahsettiğim yağların kesin var ama. Bitler lavanta kokusuna dayanamazlar mesela

akşam sinek ilacı sıktı annem baya döküldüler bugünde nydayı kullandım hala kafamda sirkelerin ölmesi için 8 saat kuruması lazımmış kafada ama tarayınca bit çıkmadı akşam büyük ihtimalle bitler öldü olmazsa bu yağları denerim çok sağolun :49:

yarın bakarım hayatım büyük ihtimalle şimdi taradım sapır sapır bir sürü döküldü hangi ara geçti hangi ara çoğaldı utandım kendimden çok moralim bozuldu :26:

acaba kuaförden falan mı geçti ? yakında kuafföre falan gittin mi olabilir yani aklıma başka bişi gelmio inşallah kökten temizlenirsin

anti-bit diye şampuan var eczanede geçmezse ondan al. ama kullanım talimatlarını iyi oku. geçmiş olsun :8:

saçında bitse bile eğer taraklarını tokalarını falan çamaşır suyuna koymazsan ya da herhangi bişeyle temizlemezsen tekrar olma ihtimalin çok yüksek,
ihmal etme sakın :3:

anti-bit diye şampuan var eczanede geçmezse ondan al. ama kullanım talimatlarını iyi oku. geçmiş olsun :8:
nyda sprey aldım kullandım kafamdaki kaşıntı geçti sadece sirkelerden korkuyorum
saçında bitse bile eğer taraklarını tokalarını falan çamaşır suyuna koymazsan ya da herhangi bişeyle temizlemezsen tekrar olma ihtimalin çok yüksek,
ihmal etme sakın :3:

evet haklısın hepsini dezenfekte etmek gerek eşyalarımı bile en baştan yıkatmam lazım ama iki gün insan kafasında olmazlarsa ölüyolarmış

geçmiş olsun tatlım
nasıl oldu kuaför flan mı yoksa saç bakım yağları flan mı

Bende ilk 21 yasinda bitlenmistim. Kucuk kuzenimden kizkardesime gecmis,
bende kizkardesimi surekli opup koklarim. Sirke olmadan, kardesimde fark edince
benim kafama atlamis olan 2 bitide temizledik, sinek ilaci s.ktik ve duzenli olarak 2 hafta ozel tarakla taradim saclarimi..

nyda sprey aldım kullandım kafamdaki kaşıntı geçti sadece sirkelerden korkuyorum

evet haklısın hepsini dezenfekte etmek gerek eşyalarımı bile en baştan yıkatmam lazım ama iki gün insan kafasında olmazlarsa ölüyolarmış

Anti bit isimli şampuanı alıp bir süre her saçını yıkadığında onu kullanırsan ve sonrasındada tarağıyla tararsan sirkelerinde canlanmasına izin vermemiş olursun hemde kalan ölü sireklerde dökülür..Mutlaka al anti bit i onun dışında birşey kullanmana gerek yok bence heleki şu ara yağlardan özellikle uzak durmanı tavsiye ederim bu arada saçların çok sağlıklı mahşallah sakın kesme:nazar::34:

Son düzenleme:
Bu ilaçlardan kullanmıstım bende bitlendiğimde ama saçımı çok kurutmuştu yaa, bit geçince mutlaka bakım yap kuruyo mat duruyo saç ilaç yüzündn :26:

Bu ilaçlardan kullanmıstım bende bitlendiğimde ama saçımı çok kurutmuştu yaa, bit geçince mutlaka bakım yap kuruyo mat duruyo saç ilaç yüzündn :26:

zaten kullandığım haplardan saçımın kimyası değişmişti bide bu üstüne hepten berbat olucak o kadar moralimi bozdu ki bu durum saçlarıma ciddi anlamda nazar değdi yoksa nerden bulucam ben biti :5:

geçmiş olsun tatlım
nasıl oldu kuaför flan mı yoksa saç bakım yağları flan mı
uzun zamandır yağ kullanmadım kuaförede gitmedim sanırım birinden geçti :14:
Bende ilk 21 yasinda bitlenmistim. Kucuk kuzenimden kizkardesime gecmis,
bende kizkardesimi surekli opup koklarim. Sirke olmadan, kardesimde fark edince
benim kafama atlamis olan 2 bitide temizledik, sinek ilaci s.ktik ve duzenli olarak 2 hafta ozel tarakla taradim saclarimi..
benim saçım üç haftadır kaşınıyodu ben roaccutane kullanıyorum tüm vücudumu kuruttuğu için saç derim kurudu ondan kaşınıyo dedim artık dayanamıyorum nasıl kaşınıyo sonra ablama baksana dedim bi baktı akşam sirke annem sinek ilacını sıktı kafama aslında istememiştim ama sıktı bir taradım bir sürü bit çoğalmışlarda ben nasıl anlamadım ona hayret ediyorum birinede geçirmiş olablirim hiç konduramadım kendime
Anti bit isimli şampuanı alıp bir süre her saçını yıkadığında onu kullanırsan ve sonrasındada tarağıyla tararsan sirkelerinde canlanmasına izin vermemiş olursun hemde kalan ölü sireklerde dökülür..Mutlaka al anti bit i onun dışında birşey kullanmana gerek yok bence heleki şu ara yağlardan özellikle uzak durmanı tavsiye ederim bu arada saçların çok sağlıklı mahşallah sakın kesme:nazar::34:

saçlarıma gören bayılıyo nazar deydiğini düşünüyorumama asla kestirmem yağ bakımı yapıcaktım ama bir süre ondan uzak kalıcam nyda da bit ilacı tatlım sprey kafama sıkıp taradım sonrada 8 saat bekledim sirkeler ölsün diye

reklamlarda paranit %100 etkili diyordu ama kullanmadım canım.bi dene bence. eczanede bulabilirsin onun bayağa reklamı yapıldı hatta arkadaşım köy okulunda görev yapıyor çocuklar bitlenmiş toplu sipariş vermişlerdi

kac gündür aklima takiliyor bitlenirsem naparim diye,bitlerin bana bulasmadan kacayim topikten:27::27:

Back