• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bitlendim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ciddiyim,bugunlerdee aklimda hep bende 3-4 sene önce bole sirke gormustum kafamda sonra kafami prille yikadim bulasik deterjaniyla birsey kalmadi ama hala korkarim arada sirada esiyor aklima yani :ssz::1:

Allah korusun şu yasıma kadar kafam bit görmediii
Simdi benimde aklımaa takıldııı:27::27:
Piril işe yaradıı demekkk aklımda bulunsun:1:

Allah korusun şu yasıma kadar kafam bit görmediii
Simdi benimde aklımaa takıldııı:27::27:
Piril işe yaradıı demekkk aklımda bulunsun:1:

walla benimkini komsu fark etti,ama nasil utandim sonra kadin dedi yani kirle alakasi yok bit temiz insanlara daha cabuk gelirmis direk eve gittim prille yikadim sacim biraz sertlesti ama napim sonrasinda birsey kullandimmi hatirlamiyorum bit ilaci kullanmis olabilirim,birde kucukken yine olmustu sinek ilaci sikmislardi onlada geciyor ay kafamda kasinti basladi :27::27:
yinede siz pril felan kullanmayin ne me lazim birsey felan olur ben o anki panikle naptigimi bilemedimde :D :D

Son düzenleme:
walla benimkini komsu fark etti,ama nasil utandim sonra kadin dedi yani kirle alakasi yok bit temiz insanlara daha cabuk gelirmis direk eve gittim prille yikadim sacim biraz sertlesti ama napim sonrasinda birsey kullandimmi hatirlamiyorum bit ilaci kullanmis olabilirim,birde kucukken yine olmustu sinek ilaci sikmislardi onlada geciyor ay kafamda kasinti basladi :27::27:

Kız bende kaşınmaya basladımmmmm:52::52::52:

kızlar bitlendim napıcam ben bir sürü sirke var hadi bitler öldürdük sirkeler nolucak ?saçımı asla boyamam gaz yağı tarzı şeylerde sürmem ne yapıcam bi akıl verin Allah Aşkına çıldırıcimmmmmmm:47:

Çok Ciddiyim, Sinek İlacı Sık ve Ardından Omo İle Yıka..:34:
İlkokulda Ben Çok Bitlendim.. :17:
Annem O Şekilde Hepsinin Soyunu Kurutmuştu.. :9:

o ne ki :26::26:

tabiii ya omo bende omoylada yikamistim camasir deterjani simdi hatirlladim :1::1:

Benimde bi ara kepek sorunum oldu cok büyük çaplı olmasada
Doktora gittim ketoral diye bi sampuan verdi
Kırmızı kapaklı kırmızı renkte bi sampuan
Çok iyi gelmişti bana
Doktora gitsen zaten onu verir direk

Çok iyi gelmişti bana

haklisin en iyisi once bi doktora gideyim...:32::31:

saçını boyarsan kurtulursun hepsinden
içindeki amonyağa dayanabileceklerini sanmıyorum
cnm benim kendi saç rengim ilerde de boyamayı düşünmüyorum zaten saçlarım benim için çok değerli birşey olucak diye aklım çıkıyor ama bu süreçtede yıprandılar hepsi benim çocuğum gibi :43:
reklamlarda paranit %100 etkili diyordu ama kullanmadım canım.bi dene bence. eczanede bulabilirsin onun bayağa reklamı yapıldı hatta arkadaşım köy okulunda görev yapıyor çocuklar bitlenmiş toplu sipariş vermişlerdi
nyda aldım cnm sprey şeklinde bitler döküldü sadece sirke var
kac gündür aklima takiliyor bitlenirsem naparim diye,bitlerin bana bulasmadan kacayim topikten:27::27:
Nasıl güldüm :1:heleki bu pasaklı kirliyim topiğinden sonra.Yolladım bitleri verdim kargoya yarın elinde bil :52:
Çok Ciddiyim, Sinek İlacı Sık ve Ardından Omo İle Yıka..:34:
İlkokulda Ben Çok Bitlendim.. :17:
Annem O Şekilde Hepsinin Soyunu Kurutmuştu.. :9:
tatlım saçlarım benim için çok değerli bunu deniycemi sanmıyorum ne yapar o saçı :44:
yazıyı görünce hemen daldım:)))
neee sinek ilacı ve omo mu???
:1:yumuşatıcı dökücem arkasından da sertleşmesin diye
Çok iyi gelmişti bana
tatlım ama o kepek sorunu için bite iiyi gelirmiki ?

bu arada kızlar ilaç kafamdan arınmıyo ya yapış yapış iki kez yıkadım bide saçlarımın parlaklığı söndü kırıldılar tararken kendilerinden geçtiler nazar değdi valalhi nazar değdi :43:

bit şampuanı saçını yıpratır heleki sinek ilacı nasıl bir kimyasal o canım farkındamısın saçlara kimbilir napar:26: yani bunların içinde en masumu boya sçalarında belindeymiş o saçtan bit arınmaz boya tek çare ve en basiti bence kendi saç renginde bir boya alıp boyalamalısn:31:

annem lavanta yağı biti öldrür diye biliyorum ben diyo. sitersen bi dene canım saçlarına zaten kesinlikle lavanta yağı zarar vermez ben o yağla saçıma bakım yapıyorum çünkü:26:

ergenliğimde bana da bir arkadaşımdan geçmişti bit bi kaç kız bitlenmiştik bu yüzden babam eczaneden bit şampuanı aldı içinde onun çok sık bir tarak var birde
sonra ben her banyoda onu kullandım ardından da taradım onun özel tarağıyla kurtuldum
ama zaten şimdi daha çok gelişti teknoloji eczanede spreyler var sıkıyosun hem biti hem sirkeleri öldürüyor kardeşimin arkadaşı lamıştı yiğenine:34:

bit şampuanı saçını yıpratır heleki sinek ilacı nasıl bir kimyasal o canım farkındamısın saçlara kimbilir napar:26: yani bunların içinde en masumu boya sçalarında belindeymiş o saçtan bit arınmaz boya tek çare ve en basiti bence kendi saç renginde bir boya alıp boyalamalısn:31:

Farkındayım.. Kullandım..
Hiç Bir Şey Olmadı.. :34:

Canım ya bak tekrar söylüyorum, lavanta veya defne yağında bitler boğulur. Bir kez yap, yumurtadan küçükler çıkınca birkez daha yap. Saçlarını mahvetme artık yazık günah

annem lavanta yağı biti öldrür diye biliyorum ben diyo. sitersen bi dene canım saçlarına zaten kesinlikle lavanta yağı zarar vermez ben o yağla saçıma bakım yapıyorum çünkü:26:
tatlım aldım bugün lavanta yağını nasıl kullanıcam ?
ayy canım gecmiş olsun inş en kısa zamanda saçların eski haline döner :S
sağol tatlım inş.
ergenliğimde bana da bir arkadaşımdan geçmişti bit bi kaç kız bitlenmiştik bu yüzden babam eczaneden bit şampuanı aldı içinde onun çok sık bir tarak var birde
sonra ben her banyoda onu kullandım ardından da taradım onun özel tarağıyla kurtuldum
ama zaten şimdi daha çok gelişti teknoloji eczanede spreyler var sıkıyosun hem biti hem sirkeleri öldürüyor kardeşimin arkadaşı lamıştı yiğenine:34:
evet aldım cnm o spreylerden kullandım ama şimdide kafamdan arınmıyor lavanta yağıaldım baklım onu kullanıcam
Canım ya bak tekrar söylüyorum, lavanta veya defne yağında bitler boğulur. Bir kez yap, yumurtadan küçükler çıkınca birkez daha yap. Saçlarını mahvetme artık yazık günah
aldım canım bugün nasıl kullanmam gerek saçlarım çok kötü oldu içim yanıyo ciddi anlamda çünkü ben saçlarıma çok bakarım çok önem veririm tararken yıkarken ne hale geldiler ilaç arınmadı üç kez yıkadım arka arkaya bugün ppd testi yaptırdım ona bile bu kadar üzülmedim yani

Back