- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
gerçekten çok zor biri farkedicek diye aklım çıktıCocuklugumun kabusudur bit annem gaz sürerdi kafamıza yanardı sac diplerimiz cok zor kurtulmustum bitten arkadaslarım alay ederlerdi okuldan soğumustum hatırladıkca ne kadar etkilendiğimin farkına varıyorum
öğretmenlerin önerdiği antibit falan hiç işe yaramıyordu
umarım kurtulursunuz paranit işe yarar
evet ama hiç farketmedim kimde var bilmiyorum komşularımızdan yeğenlerimdednde geçmiş olablircanım şimdi kurtulmaya çalısıyosun ama nasıl bulastığunı anlamadan hiç faydası olmaz. çünkü tekrardan buşabilir. bende lise de rehberlik öğretmeniyim öğrencilerimin bikaçında bu sorun var. hatta bende olabilir
nyda kullandım bir haftadır gelen giden yok bakalım ne olucakparanit diye bır ilaç var canım anason kokuyor onunla saçı tarıyorsun sürekli 3 gun sonra sırkeden eser kalmıyor denenmıştir :)
canım arkdasşarından bulaştı büyük ihtimalle onlardan bulasmıstır. dikat ettinmi hiç şüphelendiğin bi arkdasın varmı ve arkdaslarında farketmiş olabilir saçındakileri
yok belirgin değil saçalrımdakiler saçlarım sarı ve gür zaten annem temizleyebildiğini temizledi göründüğünü zannetmiyorum