- 29 Aralık 2020
- 1.017
- 2.080
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Aslında hepimizin ertelemek gibi bir hatası var. Bugün degil yarın, ayy bunu da yiyeyim sonra başlarım.... ben de de var. Ama böyle böyle günler aylar yıllar geçiyor farketmiyoruz.Evet bence bende 30dk ile baslamaliyim gercekten bir yerden başlamalıyım tekrardan.
Ertelemek benim diğer adım:) haklısın ertelemeyi bırakmalıyım.
Yarin Sabah tartilim guncelliyorum. Gercekden Cok merak ediyorum kilomumerhaba güzel kadınlarrr
yarın cuma, tartı sonuclarını bekliyorum herkesininsallah almamisimdir.. sabahlarken cok saldım... neyse ki haftaya son sınavlar...
yarın biraz utana cekile cıkacagım tartıya, eğer sabit cıkarsa onu da basarı sayacağım, kızmayın bana
bugün okulum yok, o yüzden iyi geçecek. güne bir fincan türk kahvesi ve bir kare bitter cikolata ile basladım(12:00)
öğlen tavuklu salata düşünüyorum.
aksam karnım kazınırsa yoğurt.
M mavi_ylmz gelmene cok sevindim, yarın sen de tartıya cık, geri devam bizle mavişimm
ohbb hanımcıgım iradeniz ve oturttugunuz düzen harika, müthis gidiyorsunuz masallah. hepimiz yetisecegiz sizeee
ZincirKirma kız yaramaz topla kendini, birlikte toplayalım
suspushanimcim nerelerdesin...
Yarin Sabah tartilim guncelliyorum. Gercekden Cok merak ediyorum kilomu. Umarim artis yokdur gercekden harika bir grup olduk biz hepimize diyet bitiminde birerr waffle ödül olsun. Sahi kızlar @kymkmhanim ZincirKirma ohbb suspushanimcim bu diyet icin bir tarih koyucak miyiz yani bir bitis tarihi belirlicek miyiz? Veli belirsersek bizi daha iyi motive eder mi ? Fikieri alalim
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Bence de güzel bir grup olduk aslında sayenizde belki bukadar iyi gidiyorum.merhaba güzel kadınlarrr
yarın cuma, tartı sonuclarını bekliyorum herkesininsallah almamisimdir.. sabahlarken cok saldım... neyse ki haftaya son sınavlar...
yarın biraz utana cekile cıkacagım tartıya, eğer sabit cıkarsa onu da basarı sayacağım, kızmayın bana
bugün okulum yok, o yüzden iyi geçecek. güne bir fincan türk kahvesi ve bir kare bitter cikolata ile basladım(12:00)
M mavi_ylmz gelmene cok sevindim, yarın sen de tartıya cık, geri devam bizle mavişimm
ohbb hanımcıgım iradeniz ve oturttugunuz düzen harika, müthis gidiyorsunuz masallah. hepimiz yetisecegiz sizeee
Bende 10 kilo vermek istiyorum. Ama çok hızlı verip geri almak istemiyorum ve asil amacım daha çok basenlerimin incelemesi ne kadar süre olur ki bilemiyorum.Yarin Sabah tartilim guncelliyorum. Gercekden Cok merak ediyorum kilomu. Umarim artis yokdur gercekden harika bir grup olduk biz hepimize diyet bitiminde birerr waffle ödül olsun. Sahi kızlar @kymkmhanim ZincirKirma ohbb suspushanimcim bu diyet icin bir tarih koyucak miyiz yani bir bitis tarihi belirlicek miyiz? Veli belirsersek bizi daha iyi motive eder mi ? Fikieri alalim
Topladım bugün tek kaçamagim 3 tane cips yedim.merhaba güzel kadınlarrr
Topladım bugün tek kaçamagim 3 tane cips yedim.merhaba güzel kadınlarrr
Bencede tarih belirlersek iyi olurYarin Sabah tartilim guncelliyorum. Gercekden Cok merak ediyorum kilomu. Umarim artis yokdur gercekden harika bir grup olduk biz hepimize diyet bitiminde birerr waffle ödül olsun. Sahi kızlar @kymkmhanim ZincirKirma ohbb suspushanimcim bu diyet icin bir tarih koyucak miyiz yani bir bitis tarihi belirlicek miyiz? Veli belirsersek bizi daha iyi motive eder mi ? Fikieri alalim
Topladım bugün tek kaçamagim 3 tane cips yedim.
Bencede tarih belirlersek iyi olur
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Bence de güzel bir grup olduk aslında sayenizde belki bukadar iyi gidiyorum.
Bende 10 kilo vermek istiyorum. Ama çok hızlı verip geri almak istemiyorum ve asil amacım daha çok basenlerimin incelemesi ne kadar süre olur ki bilemiyorum.
Haftanin sultani sevmek sahane fikir Bnce kesinlikle yapalim . O zaman fikir olarak soyle diykrum. 3 martta 8 hafta var . 3 martta herkes icin ortak tarih koysun desinki o tarihe kadar su kadar kilo kaybedicem atiyorum. 3.4.5 ne kadar kendine guveniyorsa. Ve bitis tarihimiz olarak da Bnce 3 haziran olsun herkez yaza bomba gibi girsin. Ne dersiniz ? Eklemek isteyen degistirmek isteyen onerisi olan lutfen soylesin gelistirelim Yikalimhmmmmmm yani kilo hedeflerimize bagli... hepimizin vermek istedigi kilolar farklıysa tarih erken veya gec olabilir....
örnegin ben 72'den 58'e düşmek istiyorum toplam 14 kg... Bozmasam istikrar göstersem iki ayda gidebilcek bi sayı..
diğer hanımlar ne diyor bakalım bi
bu arada yarın tartıldıktan sonra bahsi gecen yarışımız başlıyor, haftaya cuma en çok kilo veren haftanın sultanı olacaknickinin altına bir hafta "1. haftanın sultanı" yazalım
Yaza kadar istikrarlı olur muyum bilmiyorum ama 65 hedefim olsunHaftanin sultani sevmek sahane fikir Bnce kesinlikle yapalim . O zaman fikir olarak soyle diykrum. 3 martta 8 hafta var . 3 martta herkes icin ortak tarih koysun desinki o tarihe kadar su kadar kilo kaybedicem atiyorum. 3.4.5 ne kadar kendine guveniyorsa. Ve bitis tarihimiz olarak da Bnce 3 haziran olsun herkez yaza bomba gibi girsin. Ne dersiniz ? Eklemek isteyen degistirmek isteyen onerisi olan lutfen soylesin gelistirelim Yikalim
Bu topigisiskolukdan citirliga terfi edelim kizceler
Bnce zayifladigini gorunce olursun cunku insani aynada ve tartida zayif gormek daha cok motive ediyor.Yaza kadar istikrarlı olur muyum bilmiyorum ama 65 hedefim olsun
Harika atlatmissin busis20:00 acıktıgım icin,
bir kırmızı elmayı küp küp doğrayıp tarçınla beraber tavada soteleyip yogurtla yedim, yanına bir avuc kuruyemis
umarım bu saatte fazla bi ara öğün degildir