-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
O zaman 70 mi diyoruz ?hatunlar selam.
sanırım tartı bozuk cünkü 70e doğru çıktım(manuel tartı)
ben 72'den 73'e çıkarım bekliyordum, cünkü bu ara sınava calisirken gecenin bi yarısı yemek gömdüğüm oldu.
neyse çok gaza geldim bugün sevindim asiriiii dikkat edeceğim allahımmmmm altmışları bi göreyim artık nolurrrr
Cumaya bomba gibi gelecegim
evettt bebeğim hiç durur muyum ilk sayfaya yapıştırdım hemenO zaman 70 mi diyoruz ?
Tebrik ederim gerçekten bencede çok moral veriyor eksilerhatunlar selam.
sanırım tartı bozuk cünkü 70e doğru çıktım(manuel tartı)
ben 72'den 73'e çıkarım bekliyordum, cünkü bu ara sınava calisirken gecenin bi yarısı yemek gömdüğüm oldu.
neyse çok gaza geldim bugün sevindim asiriiii dikkat edeceğim allahımmmmm altmışları bi göreyim artık nolurrrr
Cumaya bomba gibi gelecegim
Tebrik ederim gerçekten bencede çok moral veriyor eksiler
katılım yapmakta kararlıysanız seve seve.İyi akşamlar bayanlar beni de alır mısınız grubunuza
En sevdiğim meyve diyebilirim kışın tek vazgeçilmezimgreyfurt diyette çok öneriliyor ben de azcık alayım...
afiyet olsun ohbb hanımcımEn sevdiğim meyve diyebilirim kışın tek vazgeçilmezim
Bnde bugun kacamak olucak kizlar annemin dogum gunu kucucuk dilim pastasi dan yicembisi olmaz artik olsada yapcak bisiyim yokkjjj
Tabiki kararlıyım boyum 165 kilom 75katılım yapmakta kararlıysanız seve seve.
boy, kilo belirtirseniz ilk sayfaya güncelleriz
cumaları tartılıyoruz
basarilar
Bu haftanin sultani sensin gibi gorunuyorMerhaba bayanlar, günün menüsü şöyle oacak.
Sabah limonlu bir koskocaman bardak su
10.30 da 1 dilim ekmek 2 dilim peynir zeytin salatalik domates yeşil çay ( bugün erken uaptim kahvaltıyı akşam öğünü de baya erken olacak demektir)
13.00 türk kahvesi
14.00 da 45 dk leslie ve 15 dk kalça-bacak hareketleri yapılacak
16.00 da 1 kase çorba 1 kase yoğurt ve greyfurt
Akşam yeşil çay
Gün boyunca 2.5 lt su tamamlarım
Hosgeldin esmusumTabiki kararlıyım boyum 165 kilom 75
Tabikide haftanın sultanı benimBu haftanin sultani sensin gibi gorunuyortam gaz devam
Ahahah hadi bakalim cuma gunu tartinin resmini gorelimTabikide haftanın sultanı benim
Şaka bir tarafa haftanın sultanı olmak bahane aslında.artık bu halimden sıkıldım mutlu değilim son zamanlarda bazı kötü olaylar yaşdım yaşıyorum psikolojim iyi değil aslında. Hem böyle mutlu oluyorum sanki.Tam motiveyken tam gaz devam etmek istiyorum. Bu yüzden aslında bütün çabam.