- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
o zaman 8 mart hedefim 59 demisdim ztn . 3 haziranda hedefim 54 kilo olsun. O kiloyuda korumak istiyorum .
Hic cacani skma kendini motive et yapabilirsin. Inanirsan iradeli olmaya calisirsin80.6 çıktı kilom 2 haftadır durgun bakalim ama sizin adınıza çok sevindim tartı azalmadikca motivasyonum düşüyor
Bu aralar tuvalet sorunum var stresli günlerden olabilir . Umarım 7 li rakamları görürüm pek umudum yok ama siz enazindan kilo almama engel oluyorsunuz teşekkür ederim
HarikasinHerkese günaydın güzel bayanlar
İlk kilo paylaşımı benden gelsin
Güncel kilo: 67.5 (-900) gayet güzel benim için
Busis dort gozle bekliyorum bakalim haftanin sultani Kim olcak haftayaZincirKirma sıkma canını, bu hafta toparlarsın inşaallah
M mavi_ylmzohbb tebrik ederim harikasınız hatunlar.... ben sabah tartılamadım beşte uyandığım için apar topar hazırlanıp çıktım.
yarın guncelliyorum benimkini.
bu hafta yarışımız başladı ona göre
Evet bu aşama çok.onemli burdan sonra kirarsam çorap.sokugu gibi gelecek sayenizde motive oluyorumHic cacani skma kendini motive et yapabilirsin. Inanirsan iradeli olmaya calisirsin
Güzel gaz verdin gerçekten iyi geldiBenim 8 Mart hedefim de 60 olsun. Şimdiden heyecanlandım. Bizde bu azim bu heyecan devam ettiği müddetçe herşeyi alt ederiz. Hadi bakalım gitsin kilolar
Evet eksiyi görmek benim için çok iyi oldu. Hepimiz fazlaliklarından kurtulmak istiyor belkide bu grup hepimizin hayatında bir kırılma noktasıi oldu. Birbirimizi güzel motive ediyoruz hep boyle olalımHarikasinmasallah hadi iradeli
Olalim zayiflayalim
yarın dahil, yarından itibaren ben deeeEvet eksiyi görmek benim için çok iyi oldu. Hepimiz fazlaliklarından kurtulmak istiyor belkide bu grup hepimizin hayatında bir kırılma noktasıi oldu. Birbirimizi güzel motive ediyoruz hep boyle olalım
Yalnız şunuda söylemeden edemeyeceğim haftaya bomba gibi geliyorum herkese duyurulurHiç kaçamaksız ve bol yürüyüşlü bir hafta olacak inşallah
Ben bugün yeniden egzersizi devreye soktum 11.000 adımla spora dönüş yaptım hadi bakalım haftaya çok farklı olacak
yarın dahil, yarından itibaren ben deee
Evet eksiyi görmek benim için çok iyi oldu. Hepimiz fazlaliklarından kurtulmak istiyor belkide bu grup hepimizin hayatında bir kırılma noktasıi oldu. Birbirimizi güzel motive ediyoruz hep boyle olalım
Yalnız şunuda söylemeden edemeyeceğim haftaya bomba gibi geliyorum herkese duyurulurHiç kaçamaksız ve bol yürüyüşlü bir hafta olacak inşallah
Ooooo kizlar herkez acayip gaza gelmisEvet bu aşama çok.onemli burdan sonra kirarsam çorap.sokugu gibi gelecek sayenizde motive oluyorum
Haftanin sultanını merakla bekliyorum jim olacak. Tartı resmi süper olur.Ooooo kizlar herkez acayip gaza gelmisherkezde haftanin sultani olma cabasj goruyorum hadi bakalim birinciligi kime vericez o zaman haftaya herkez direk tartinin resmini atsin daha super olur Bnde iddaliyim hemde acayip hadi kizlar hodri meydan
Bnde bekliyorum. Birde Benim daha hizli toparlamam lazim ise donucem. Martta ortasinda. Butun is kiyafetlerim eski bedenime goreHaftanin sultanını merakla bekliyorum jim olacak. Tartı resmi süper olur.