Birlikte zayıflayalım =)

80.6 çıktı kilom 2 haftadır durgun bakalim ama sizin adınıza çok sevindim tartı azalmadikca motivasyonum düşüyor:KK43:
Bu aralar tuvalet sorunum var stresli günlerden olabilir . Umarım 7 li rakamları görürüm pek umudum yok ama siz enazindan kilo almama engel oluyorsunuz teşekkür ederim

80.6 çıktı kilom 2 haftadır durgun bakalim ama sizin adınıza çok sevindim tartı azalmadikca motivasyonum düşüyor:KK43:
Bu aralar tuvalet sorunum var stresli günlerden olabilir . Umarım 7 li rakamları görürüm pek umudum yok ama siz enazindan kilo almama engel oluyorsunuz teşekkür ederim
Hic cacani skma kendini motive et yapabilirsin. Inanirsan iradeli olmaya calisirsin

ZincirKirma ZincirKirma sıkma canını, bu hafta toparlarsın inşaallah :KK36:

M mavi_ylmz ohbb ohbb tebrik ederim harikasınız hatunlar.... ben sabah tartılamadım beşte uyandığım için apar topar hazırlanıp çıktım.
yarın guncelliyorum benimkini.
bu hafta yarışımız başladı ona göre:KK31:
Busis dort gozle bekliyorum bakalim haftanin sultani Kim olcak haftaya 😍

Harikasin 🧿🧿🧿masallah hadi iradeli
Olalim zayiflayalim 😍
Evet eksiyi görmek benim için çok iyi oldu. Hepimiz fazlaliklarından kurtulmak istiyor belkide bu grup hepimizin hayatında bir kırılma noktasıi oldu. Birbirimizi güzel motive ediyoruz hep boyle olalım

Yalnız şunuda söylemeden edemeyeceğim haftaya bomba gibi geliyorum herkese duyurulur 😁😁 Hiç kaçamaksız ve bol yürüyüşlü bir hafta olacak inşallah

Evet eksiyi görmek benim için çok iyi oldu. Hepimiz fazlaliklarından kurtulmak istiyor belkide bu grup hepimizin hayatında bir kırılma noktasıi oldu. Birbirimizi güzel motive ediyoruz hep boyle olalım

Yalnız şunuda söylemeden edemeyeceğim haftaya bomba gibi geliyorum herkese duyurulur 😁😁 Hiç kaçamaksız ve bol yürüyüşlü bir hafta olacak inşallah
yarın dahil, yarından itibaren ben deee :p

Ben bugün yeniden egzersizi devreye soktum 11.000 adımla spora dönüş yaptım hadi bakalım haftaya çok farklı olacak
yarın dahil, yarından itibaren ben deee :p

Evet bu aşama çok.onemli burdan sonra kirarsam çorap.sokugu gibi gelecek sayenizde motive oluyorum
Ooooo kizlar herkez acayip gaza gelmis 😃😃😃herkezde haftanin sultani olma cabasj goruyorum🧿🧿🧿🤣🤣🤣🤣 hadi bakalim birinciligi kime vericez o zaman haftaya herkez direk tartinin resmini atsin daha super olur 👍🤣 Bnde iddaliyim hemde acayip hadi kizlar hodri meydan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

Ooooo kizlar herkez acayip gaza gelmis 😃😃😃herkezde haftanin sultani olma cabasj goruyorum🧿🧿🧿🤣🤣🤣🤣 hadi bakalim birinciligi kime vericez o zaman haftaya herkez direk tartinin resmini atsin daha super olur 👍🤣 Bnde iddaliyim hemde acayip hadi kizlar hodri meydan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂
Haftanin sultanını merakla bekliyorum jim olacak. Tartı resmi süper olur.

hatunlar selam.
sanırım tartı bozuk cünkü 70e doğru çıktım(manuel tartı)
ben 72'den 73'e çıkarım bekliyordum, cünkü bu ara sınava calisirken gecenin bi yarısı yemek gömdüğüm oldu.
neyse çok gaza geldim bugün sevindim asiriiii dikkat edeceğim allahımmmmm altmışları bi göreyim artık nolurrrr
Cumaya bomba gibi gelecegim

X