Sweetcim bende günde bir-bir buçuk ekmek yerdim hemde beyaz.Benim için bu büyük başarı 1 ekmeğe yakın yerdimyavaş yavaş azaltıyorum bi anda kesmem zor benim yemem çok sıkıntı ya çok seçiciyim bide çocuk olunca dikkat edemiyorum ne olursa hızlıca yapıp yemeye çalışıyorum
Ne yedin söyle de bende kendime kizmayayim daha kötüsü varmış diyeOh yine iyiymiş benimkinin yanında. Ama ben bunu yedim kapatacam tek öğün inşallah maşallah
Yok canım alınmaz kimse. Ben 2 yıl sadece karın çalıştım ideal kiloma da geldim. Sarkan göbeğim evet küçüldü ama yine sarkmaya ve fazla yağlı olmaya devam etti. Bazen ne yaparsan yap bölgesel sıkıntın kalabiliyor. Doğum da yaptım ben
Yok yok hiç çıkarmayın o halde ben size zahmet etmeyeyim diye dedim. Pazartesi cumartesi diyetisyenden aldığım sonucu paylaşırım bende. Teşekkür ederimm
Afiyet olsunnn menülerini takip edeceğim elimde maşayla ona göreeSeni yirimYumurtya bakliyata dikkat ediyorum çiceeem
Tabii ki her şeyi bir anda kesmek zor ben sadece bi yorumda bulundum kendiniz için en doğru rutini siz bilirsinizBenim için bu büyük başarı 1 ekmeğe yakın yerdimyavaş yavaş azaltıyorum bi anda kesmem zor benim yemem çok sıkıntı ya çok seçiciyim bide çocuk olunca dikkat edemiyorum ne olursa hızlıca yapıp yemeye çalışıyorum
Hemen söyleyin bekliyorum hemennnnnNe yedin söyle de bende kendime kizmayayim daha kötüsü varmış diye
Evin tadilatı inanılmaz zor. Kolay gelsinKızlaaar banyomun fayanslarının iki üç tanesi kalkmıştı usta geldi iki üç taneyi söküp tekrar takacaktı koca duvar fayansları gitti bamyom şuan baya inşaat daha yemek yapamadım ustalara çaydı bebeydi istekleriydihala da bitmedi derzleri çekecekler birazdan ve ben banyoyu temizlemeye geçeceğim inşallah bugün dışarıdan yemem ama gidişat öyle görünüyor
Lahmacun yeme şansın var mıKızlaaar banyomun fayanslarının iki üç tanesi kalkmıştı usta geldi iki üç taneyi söküp tekrar takacaktı koca duvar fayansları gitti bamyom şuan baya inşaat daha yemek yapamadım ustalara çaydı bebeydi istekleriydihala da bitmedi derzleri çekecekler birazdan ve ben banyoyu temizlemeye geçeceğim inşallah bugün dışarıdan yemem ama gidişat öyle görünüyor
Evet öyle Bi şeyler olabilir veya Vega nın dediği gibi ızgara Bi şeyler bakacağım en azından daha az kalorili olur belkiLahmacun yeme şansın var mıcanan Karatay bile yiyor kalorisi düşük. Madem disardan yiyeceksin
Ekmek kesilmez ki diyetisyen ne kadar verdi sana listede?L LADY VEGA ben günlük ne yedim ictiysem yazıyorum buraya.
Zaten diyet listesi e uygun gidiyorum ama sen yaz menüm de bişey görürsen.
Geçen ekmek fazla dediniz diye komple kestim akşamları
Ben baya takintiliyim doktor,diyestisyen yada arkadaşlarım bişey dese hemen uyarım inşallah faydasını da görürüm
Evet çok zor ustalar hep kırdı fayansları düzgün çıkarmadılar sağolsunlarHemen söyleyin bekliyorum hemennnnn
Evin tadilatı inanılmaz zor. Kolay gelsinkendinizi hiç strese sokmayın dışarıda da ızgara bir menü tercih edebilirsiniz ya da ekmeksiz bir menü hiçbir şeyi bozmuş olmazsınız
Sen nasıl diyet baskanisinLahmacun yeme şansın var mıcanan Karatay bile yiyor kalorisi düşük
Yaz bakalım neler yedin ona göre yorum yapalım sanaBugün yediklerimi yazmayayım pek sağlıklı sayilmaz, yarın da nisana gidecem. Pazartesiden sonra yazarım olur mu sgsjjdjdmdmdd
Bizim burda et yapan bir yer var sen etleri orada seçiyorsun onlar ızgara yapıyor. Tavuklar soslanmis olduğundan yağlı oluyor yine. Güya ızgara ama sarı sarı yağlı oluyor yani sosun arasındaEvet öyle Bi şeyler olabilir veya Vega nın dediği gibi ızgara Bi şeyler bakacağım en azından daha az kalorili olur belkiiyi ki yazmışım aklıma ilk dürüm gelmişti fikir oldu insanın fikri neyse zikri de o demişler
Sabah kahvaltı da dün kalan dolmalari yedim ahshsjYaz bakalım neler yedin ona göre yorum yapalım sana
3 dilim verdi.Ekmek kesilmez ki diyetisyen ne kadar verdi sana listede?
Biz de öyle olcez bir kereSalata ile doyangillerden black halkını selamlıyor