Hiç bilmiyorum canım yaniltmak istemem. Bilen arkadaşlar varsa onlar yazsın.ya yanına onun yerine yani salatalık ya da havuç olur mu havucu çookk severim kabağıda aksine hiçç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum canım yaniltmak istemem. Bilen arkadaşlar varsa onlar yazsın.ya yanına onun yerine yani salatalık ya da havuç olur mu havucu çookk severim kabağıda aksine hiçç
birde kabak yanına birşey yeniyormu üstteki mesajınız da yanına tavuk demişsiniz internette biraz araştırdım öğlen kabak suyu aksam kabak tavada yağsız çevir ye yazmışlar yanına protein varsa köfte tavuk yaparım bende 100 200 gr filanBugünkü menümun kabak ve haşlanmış yumurtadan ibaret olması başka bilmiyorum ben maalesef. Bana çare kabak
Evet yanına tavuk pisiricem canım.birde kabak yanına birşey yeniyormu üstteki mesajınız da yanına tavuk demişsiniz internette biraz araştırdım öğlen kabak suyu aksam kabak tavada yağsız çevir ye yazmışlar yanına protein varsa köfte tavuk yaparım bende 100 200 gr filan