Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya şöyle ki diyetisyenler bu işin en doğrusunu bilir fakat mantıken 2 ana öğün yiyen birinin protein ihtiyacı daha öncelik oluyor. Karbonhidrat da önemli tabii ki. Fakat bunu günlere bölebilirsiniz mesela akşamları haftanın 4 günü sebze 3 günü et grubu sonraki hafta haftanın 4 günü et grubu 3 günü sebze. Dengelenmiş olur böylece

Sabah
Sade nescafe
2 bardak şekersiz çay
Omlet yumurta
Yarım ekmek

Öğle
Sade nescafe

Akşam
Bulgur pilavı 1 tabak
Çoban salata 1 kase

Bir tane bonbon şeker yedim bugün. Toplamda 924 kalori almışım. Nasıl artırabilirim bilmiyorum, bugün böyle kapatabilirim de.
Adım sayım 8binlerde. Bir şey yersem yürüyebilirim ama yemezsem böyle kalır. Karın doyurmak için geçen bir gün oldu.

Denedim ay sabahları yemiyorum çoğu zaman hemen acıkıyorum başka şeylere sarıyorum bence biraz daha zamanı var

Ne yedin söyle de bende kendime kizmayayim daha kötüsü varmış diye
Şimdi efenim dışarı beyti yedim amma velakin kahvaltı yapmadım. Akşamda sadece 2 3 çatal patates salatası attım ağzıma bu kadar sadece onu yediğim için kurtardım sanırım kalorisine baktım da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…