Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sevindim canım Tam 1 kilo verdiğin zaman istersen eksiyi ekleyeyim gram gram olmasın. Etiketle beni
Teşekkür ederim. Geçmiş yaparken azıcık menüler takıldım yorumladım. Umarım kimse bana alınmaz sadece mesajımda da yazdığım gibi kas kaybı yaşandığı zaman göbek kalıyor. Tartı hayal kırıklığı oluyor. Burda hepimiz istediğimiz sonuçları görelim istediğim için naçizane önerilerde bulundum.

Tamam canım

1 haftada ilk çikolatali dondurma kacamagim oldu bugün
Teşekkür ederim lady
Vücudumuzu bi makineye benzetecek olursak bunun 3 modu var yağ yakımı, yağ alımı ve plato (sabit) süreç. Doğru beslenmeyle metabolizma çalışıp yağ yakımına geçtiğinizde yaptığınız kaçamaklar ödem olarak yansır tartıya ve ödemliyken de yağ yakımı devam eder. Vücut onu tolere eder yani. Ama burda dengeli beslenmeyle vücudu o moda sokmak çok önemli. 10 kg verip yağdan 2 kg kaybedip su ve kas kaybı da olabilir. Bu yüzden proteine, istikrarlı sağlıklı beslenmeye çok dikkat etmeliyiz. Kilo vermenin %60ı beslenme. Spor buna sadece takviye diyebilirim.

Yok canım alınmaz kimse. Ben 2 yıl sadece karın çalıştım ideal kiloma da geldim. Sarkan göbeğim evet küçüldü ama yine sarkmaya ve fazla yağlı olmaya devam etti. Bazen ne yaparsan yap bölgesel sıkıntın kalabiliyor. Doğum da yaptım ben

Seni yirim Yumurtya bakliyata dikkat ediyorum çiceeem

7.500 adım atmışım dönüşte spor parkında 10 er kez aletlerle uğraştık
Geldim dondurma yedim su içtim bol su içeyim bari
Akşam yemeğine mercimek çorbası bir tane patates haşlaması ve yoğurt düşündüm.
Akşamları da ekmek yemiyorum 3 gündür
Bugün temizlik kaldı hem geç oldu hem üşendim yarın da pazar var yine yürüyüş yaparım.
Yarın ara öğünlerde meyve yerim.
Türk kahvemi aldim artık neskafe içmem.
Baya baya haftayı planladim

Benim için bu büyük başarı 1 ekmeğe yakın yerdim yavaş yavaş azaltıyorum bi anda kesmem zor benim yemem çok sıkıntı ya çok seçiciyim bide çocuk olunca dikkat edemiyorum ne olursa hızlıca yapıp yemeye çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…