Teşekkür ederim. Geçmiş yaparken azıcık menüler takıldım yorumladım. Umarım kimse bana alınmaz sadece mesajımda da yazdığım gibi kas kaybı yaşandığı zaman göbek kalıyor. Tartı hayal kırıklığı oluyor. Burda hepimiz istediğimiz sonuçları görelim istediğim için naçizane önerilerde bulundum.Çok sevindim canımTam 1 kilo verdiğin zaman istersen eksiyi ekleyeyim gram gram olmasın. Etiketle beni
1 top sütlü, kakaolu (meyveli olmamalı) ara öğün yerine geçer. Ama içeriğinde hazır şekeri unutmayalım haftada 2 3 gün maks.
1 haftada ilk çikolatali dondurma kacamagim oldu bugün1 top sütlü, kakaolu (meyveli olmamalı) ara öğün yerine geçer. Ama içeriğinde hazır şekeri unutmayalım haftada 2 3 gün maks.
Tamam canımMerhaba
Liste yapacaksanız ben listeye girmesem olur mu? Bazen siteye giremiyorum iş yoğunluğu derken bildirim yapmayı unuturum ben.
Protein kilo vermede çok önemli çiçeğim. Protein ihtiyacını 2 yumurtadan omlet, 2 yumurta ile yumurta salatası, 6-8 kaşık haşlanmış bakliyat, avuç içinin yarısı kadar peynir, 2 yk lor çökelekle salata vs ile giderebilirsin. Proteinini iyi almazsan tartıda eksi görürsün ama kas kaybı yaşarsın hele ki spor yaparsan. Tşk.
Bibimmm taş gibisin maşallah
Eksinizi tebrik ederim
Hoş geldiniz
Bu şekilde bir listede karbonhidrat ve zararlı yağ dışında hiçbir makro yok. Belki kilo verirsiniz ama yağdan olmaz. Kilo verirken özellikle vücut ölçüsü yapmanızı tavsiye ederim yağdan kaybettiğinizi en iyi öyle anlarsınız. Karın bölgesinde 1 cm incelme 1 kg yağ kaybı demek çünkü. Diyette ekmek ölçüsü avuç içinizin yarısı kadar. 2 tam dilim ekmek 4 porsiyona eşit aslında. Naçizane tavsiyem. Teşekkür ederim.
Bezelye zaten karbonhidrat bezelye, patates yemeği yediğiniz gün ekmek tüketimi tavsiye edilmiyor. Yanında ekmek tüketmek azıcık fazla sanki. Ev yapımı dürümü evde mi yaptınız? Evde yapmışsanız dürüm olmayabilirdi aslında. Yine de afiyet olsun. Umarım kırıcı olmam ve haddimi aşmam naçizane menü yorumu yapıyorum çünkü diyet psikolojisine girip tartıda güzel sonuç almamak veya bölgesel incelme yaşamamak üzücü oluyor diyeti bırakmaya sebep oluyor hepimiz fit hatunlar olalım isterim teşekkür ederim.
Dolma zaten ekmek demek mesela sebze yemeği yediğimiz zaman 1 dolma yanında ekmek yerine geçer ya da 1 kepçe çorba ekmek yerine geçer. Hem dolma hem ekmek makro olarak sadece karbonhidrat kazandırır size ve protein alımınız çok az. Kastan kayıp yaşarsınız. Teşekkür ederim.
Vücudumuzu bi makineye benzetecek olursak bunun 3 modu var yağ yakımı, yağ alımı ve plato (sabit) süreç. Doğru beslenmeyle metabolizma çalışıp yağ yakımına geçtiğinizde yaptığınız kaçamaklar ödem olarak yansır tartıya ve ödemliyken de yağ yakımı devam eder. Vücut onu tolere eder yani. Ama burda dengeli beslenmeyle vücudu o moda sokmak çok önemli. 10 kg verip yağdan 2 kg kaybedip su ve kas kaybı da olabilir. Bu yüzden proteine, istikrarlı sağlıklı beslenmeye çok dikkat etmeliyiz. Kilo vermenin %60ı beslenme. Spor buna sadece takviye diyebilirim.1 haftada ilk çikolatali dondurma kacamagim oldu bugün
Teşekkür ederim lady
Yok canım alınmaz kimse. Ben 2 yıl sadece karın çalıştım ideal kiloma da geldim. Sarkan göbeğim evet küçüldü ama yine sarkmaya ve fazla yağlı olmaya devam etti. Bazen ne yaparsan yap bölgesel sıkıntın kalabiliyor. Doğum da yaptım benTeşekkür ederim. Geçmiş yaparken azıcık menüler takıldım yorumladım. Umarım kimse bana alınmaz sadece mesajımda da yazdığım gibi kas kaybı yaşandığı zaman göbek kalıyor. Tartı hayal kırıklığı oluyor. Burda hepimiz istediğimiz sonuçları görelim istediğim için naçizane önerilerde bulundum.
Seni yirimMerhaba
Liste yapacaksanız ben listeye girmesem olur mu? Bazen siteye giremiyorum iş yoğunluğu derken bildirim yapmayı unuturum ben.
Protein kilo vermede çok önemli çiçeğim. Protein ihtiyacını 2 yumurtadan omlet, 2 yumurta ile yumurta salatası, 6-8 kaşık haşlanmış bakliyat, avuç içinin yarısı kadar peynir, 2 yk lor çökelekle salata vs ile giderebilirsin. Proteinini iyi almazsan tartıda eksi görürsün ama kas kaybı yaşarsın hele ki spor yaparsan. Tşk.
Bibimmm taş gibisin maşallah
Eksinizi tebrik ederim
Hoş geldiniz
Bu şekilde bir listede karbonhidrat ve zararlı yağ dışında hiçbir makro yok. Belki kilo verirsiniz ama yağdan olmaz. Kilo verirken özellikle vücut ölçüsü yapmanızı tavsiye ederim yağdan kaybettiğinizi en iyi öyle anlarsınız. Karın bölgesinde 1 cm incelme 1 kg yağ kaybı demek çünkü. Diyette ekmek ölçüsü avuç içinizin yarısı kadar. 2 tam dilim ekmek 4 porsiyona eşit aslında. Naçizane tavsiyem. Teşekkür ederim.
Bezelye zaten karbonhidrat bezelye, patates yemeği yediğiniz gün ekmek tüketimi tavsiye edilmiyor. Yanında ekmek tüketmek azıcık fazla sanki. Ev yapımı dürümü evde mi yaptınız? Evde yapmışsanız dürüm olmayabilirdi aslında. Yine de afiyet olsun. Umarım kırıcı olmam ve haddimi aşmam naçizane menü yorumu yapıyorum çünkü diyet psikolojisine girip tartıda güzel sonuç almamak veya bölgesel incelme yaşamamak üzücü oluyor diyeti bırakmaya sebep oluyor hepimiz fit hatunlar olalım isterim teşekkür ederim.
Dolma zaten ekmek demek mesela sebze yemeği yediğimiz zaman 1 dolma yanında ekmek yerine geçer ya da 1 kepçe çorba ekmek yerine geçer. Hem dolma hem ekmek makro olarak sadece karbonhidrat kazandırır size ve protein alımınız çok az. Kastan kayıp yaşarsınız. Teşekkür ederim.
Ahahahhaha
Yanındayım dökülelim
DondurmaYanındayım dökülelim
Yanındayım dökülelim
Benim için bu büyük başarı 1 ekmeğe yakın yerdimDolma zaten ekmek demek mesela sebze yemeği yediğimiz zaman 1 dolma yanında ekmek yerine geçer ya da 1 kepçe çorba ekmek yerine geçer. Hem dolma hem ekmek makro olarak sadece karbonhidrat kazandırır size ve protein alımınız çok az. Kastan kayıp yaşarsınız. Teşekkür ederim.
Oh yine iyiymiş benimkinin yanında. Ama ben bunu yedim kapatacam tek öğün inşallah maşallahDondurma
Artemis gruptan ayrıldı.Artemis o boyla 50 olmak istiyorsan benim 40 olmam lazım o zaman askom
Artemisi hayattan soğuttularArtemis gruptan ayrıldı.