- 17 Şubat 2015
- 7.537
- 19.833
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.261
İyiyim sen? Ameliyattan sonra toparlandım mınaber cınımss nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim sen? Ameliyattan sonra toparlandım mınaber cınımss nasılsın
Cokk şükür canım spor yapabiliyorum şükür ki insan kendini mutlu hissediyor ya spor yaptıkça sen nasılsın nasıl gidiyor hayatİyiyim sen? Ameliyattan sonra toparlandım mı
İyi olmana sevindim ben de iyiyim çok teşekkür ederim, veli oldum artık inanamıyorum. Ben anne olduğumu bile arada inanamayarak karşılıyorum gerçi, ulan ebeveyn olduk be durduk yerde inanılmaz ben bu şaşırmalara yıllarc devam ederim bu aradaCokk şükür canım spor yapabiliyorum şükür ki insan kendini mutlu hissediyor ya spor yaptıkça sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Yaa ne güzel benim çocuk bu sene gitmedi çok ağladı 4yasi 10gun sonra doluyor ne yaptıysam alistiramadik pedagoga bile gitti gece ağlayarak uyandı çığlık çığlığa okula gitmiycem diye seneye gider inşallah çünkü okula ben hiç gitmiycem diyor adını bile ettirmiyor napcam bilmiyorumİyi olmana sevindim ben de iyiyim çok teşekkür ederim, veli oldum artık inanamıyorum. Ben anne olduğumu bile arada inanamayarak karşılıyorum gerçi, ulan ebeveyn olduk be durduk yerde inanılmaz ben bu şaşırmalara yıllarc devam ederim bu arada
Benimki de öyleydi başka okula aldım şimdi severek gidiyorYaa ne güzel benim çocuk bu sene gitmedi çok ağladı 4yasi 10gun sonra doluyor ne yaptıysam alistiramadik pedagoga bile gitti gece ağlayarak uyandı çığlık çığlığa okula gitmiycem diye seneye gider inşallah çünkü okula ben hiç gitmiycem diyor adını bile ettirmiyor napcam bilmiyorum
Darısı bize inşallah yaa biraz daha erken diye zorlamadim ama seneye başka yer bakacağımBenimki de öyleydi başka okula aldım şimdi severek gidiyor
hayırlısı olsun imkan varsa bu sene de başka yere bi gönder. Çocuk için de senin için de daha iyiDarısı bize inşallah yaa biraz daha erken diye zorlamadim ama seneye başka yer bakacağım
Ben çalışıyorum zaten de başka nereye götürduysem istemedi gece çığlık çığlığa ağladı gitmiycem diye uykusundan uyanıp bu sene daha fazla zorlayıp okuldan iyice soğusun istemiyorumhayırlısı olsun imkan varsa bu sene de başka yere bi gönder. Çocuk için de senin için de daha iyi