Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baktım şimdi chocum 29 Nisan'da konusmusuz.
29 Nisan sabahı diyete başladık ama bu hafta kaçamaklar oldu
30 desek yarın haftamız ama pazartesi başlayalım garanti olsun
Aynen bak doğru hatirlamisim. Aijonun profile yazarak başlamıştı. Bir gün fazla olsun eksik olmasın

Sabah uyanınca limonlu sirkeli su içtim
Kahvaltıda yumurtami tam buğday lavasa dürdüm yedim yanında bol limonlu maydanoz yesilcay içiyorum simdi. Ayy bugün cook motivem yerinde hoplayıp ziplayasim var pazartesiden beri hiç tartilmadom cok merak ediyorum 10 bin adım yaparım bugün gün boyu disarda olcam. Bu yaz tişörtü pantolonun içine sokmak istiyorum

Ayy bende onu çok istiyorum ne giysem göbek kapanmak zorunda

Artemis o boyla 50 olmak istiyorsan benim 40 olmam lazım o zaman askom

Merhaba güzel kadınlar
Eksi görenler olmuş çok çok hızlı bi geçmiş yaptım. Bugün tartıldım ve 700 gram yağdan vermişim mutluyummm.
Ödül olarak hamburger menüm yedim. Hello 53 kg diyelim bu hafta ve haftanın sonunda bye 53 kg diyelim inşallah.

Böyle 100 mesaj almis olabilir isyanlarda kemikleri çok inceymis bu yüzden azıcık kilo göbekli gösteriyormus onu. Bence sadece bölgesel problemi var
Evet benim de çok önce kemik yapım, göbeğim var 50 ye çıkmıştım. 48 güzel oluyor düz oluyor gobek benim de

Çok sevindim canım Tam 1 kilo verdiğin zaman istersen eksiyi ekleyeyim gram gram olmasın. Etiketle beni

Merhaba
Liste yapacaksanız ben listeye girmesem olur mu? Bazen siteye giremiyorum iş yoğunluğu derken bildirim yapmayı unuturum ben.
Balik, et yemiyorum ben Ama bu dengeyi ayarlamaya caliscam.

Kalca meme baya bol miktarda mevcut aktarım yapabilsem keske
Protein kilo vermede çok önemli çiçeğim. Protein ihtiyacını 2 yumurtadan omlet, 2 yumurta ile yumurta salatası, 6-8 kaşık haşlanmış bakliyat, avuç içinin yarısı kadar peynir, 2 yk lor çökelekle salata vs ile giderebilirsin. Proteinini iyi almazsan tartıda eksi görürsün ama kas kaybı yaşarsın hele ki spor yaparsan. Tşk.
Kime desem zaten bi şaşıriyor ama kemiklerimde benim ağır muhtemelen iri bir kadınım ben yani boydan da foto bulamadım :)
Bibimmm taş gibisin maşallah
Eksinizi tebrik ederim
Yarın başlayayım
Boy 1.65
Kilom 83,5
İlk hedef 75
2. Hedef 70
Som hedef 60-65
Hoş geldiniz
Bu şekilde bir listede karbonhidrat ve zararlı yağ dışında hiçbir makro yok. Belki kilo verirsiniz ama yağdan olmaz. Kilo verirken özellikle vücut ölçüsü yapmanızı tavsiye ederim yağdan kaybettiğinizi en iyi öyle anlarsınız. Karın bölgesinde 1 cm incelme 1 kg yağ kaybı demek çünkü. Diyette ekmek ölçüsü avuç içinizin yarısı kadar. 2 tam dilim ekmek 4 porsiyona eşit aslında. Naçizane tavsiyem. Teşekkür ederim.
Sabah
+omlet top ekmek arası
Öğle:
şehriye çorbası
Etli bezelye yemeği
bulgur pilavi
Akşam
2 ev yapımı dürüm et döner
2 ayran
Adım 10 bin
Bezelye zaten karbonhidrat bezelye, patates yemeği yediğiniz gün ekmek tüketimi tavsiye edilmiyor. Yanında ekmek tüketmek azıcık fazla sanki. Ev yapımı dürümü evde mi yaptınız? Evde yapmışsanız dürüm olmayabilirdi aslında. Yine de afiyet olsun. Umarım kırıcı olmam ve haddimi aşmam naçizane menü yorumu yapıyorum çünkü diyet psikolojisine girip tartıda güzel sonuç almamak veya bölgesel incelme yaşamamak üzücü oluyor diyeti bırakmaya sebep oluyor hepimiz fit hatunlar olalım isterim teşekkür ederim.
Dolma zaten ekmek demek mesela sebze yemeği yediğimiz zaman 1 dolma yanında ekmek yerine geçer ya da 1 kepçe çorba ekmek yerine geçer. Hem dolma hem ekmek makro olarak sadece karbonhidrat kazandırır size ve protein alımınız çok az. Kastan kayıp yaşarsınız. Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…