Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim için bu büyük başarı 1 ekmeğe yakın yerdim 🙊 yavaş yavaş azaltıyorum bi anda kesmem zor🤭 benim yemem çok sıkıntı ya çok seçiciyim bide çocuk olunca dikkat edemiyorum ne olursa hızlıca yapıp yemeye çalışıyorum
Sweetcim bende günde bir-bir buçuk ekmek yerdim hemde beyaz.
Sabah yatim ekmeği kızartıp tereyegi,kaymak bal ne varsa.
Akşamda pilav makarna yanında ekmek yiyordum artık ekmek aramıyorum 🤭
3 dilimi 2 ye düşürdüm sende dene artık
Akşamları komple bıraktım ekmeği fark edecek bak görürsün.

Akşam da protein almalimiyiz (bazı günler sadece sebze yiyorum) sabah Yediğim yumurta peynir yeterli olur mu kas kaybebetmemek için L LADY VEGA

Yok canım alınmaz kimse. Ben 2 yıl sadece karın çalıştım ideal kiloma da geldim. Sarkan göbeğim evet küçüldü ama yine sarkmaya ve fazla yağlı olmaya devam etti. Bazen ne yaparsan yap bölgesel sıkıntın kalabiliyor. Doğum da yaptım ben
O zaman ben seni listeden çıkarayim mi L LADY VEGA çıkar dedin ya. Bildirim yapma zorunluluğun yok. Aramızda belirledik pazartesiden pazartesiye tartilicaz diye ama, o gün tartilmayan ya da sitede aktif olamayan olduğunda yazabilir. Kaç verdiyse yanına eklerim
Yok yok hiç çıkarmayın o halde ben size zahmet etmeyeyim diye dedim. Pazartesi cumartesi diyetisyenden aldığım sonucu paylaşırım bende. Teşekkür ederimm 💜
Karın bölgesi çok sıkıntılı bi bölge ya bölgesel egzersiz gerektiriyor ne kadar kilo verilse bile kalıyor bir miktar hele doğum varsa işin içinde göbek kaçınılmaz
Seni yirim 😍 Yumurtya bakliyata dikkat ediyorum çiceeem😘🌼
Afiyet olsunnn menülerini takip edeceğim elimde maşayla ona göree
Benim için bu büyük başarı 1 ekmeğe yakın yerdim 🙊 yavaş yavaş azaltıyorum bi anda kesmem zor🤭 benim yemem çok sıkıntı ya çok seçiciyim bide çocuk olunca dikkat edemiyorum ne olursa hızlıca yapıp yemeye çalışıyorum
Tabii ki her şeyi bir anda kesmek zor ben sadece bi yorumda bulundum kendiniz için en doğru rutini siz bilirsiniz

Kızlaaar banyomun fayanslarının iki üç tanesi kalkmıştı usta geldi iki üç taneyi söküp tekrar takacaktı koca duvar fayansları gitti bamyom şuan baya inşaat daha yemek yapamadım ustalara çaydı bebeydi istekleriydi 😭 hala da bitmedi derzleri çekecekler birazdan ve ben banyoyu temizlemeye geçeceğim inşallah bugün dışarıdan yemem ama gidişat öyle görünüyor

Ne yedin söyle de bende kendime kizmayayim daha kötüsü varmış diye 😂
Hemen söyleyin bekliyorum hemennnnn
Kızlaaar banyomun fayanslarının iki üç tanesi kalkmıştı usta geldi iki üç taneyi söküp tekrar takacaktı koca duvar fayansları gitti bamyom şuan baya inşaat daha yemek yapamadım ustalara çaydı bebeydi istekleriydi 😭 hala da bitmedi derzleri çekecekler birazdan ve ben banyoyu temizlemeye geçeceğim inşallah bugün dışarıdan yemem ama gidişat öyle görünüyor
Evin tadilatı inanılmaz zor. Kolay gelsin 😔 kendinizi hiç strese sokmayın dışarıda da ızgara bir menü tercih edebilirsiniz ya da ekmeksiz bir menü hiçbir şeyi bozmuş olmazsınız

Lahmacun yeme şansın var mı 😅 canan Karatay bile yiyor kalorisi düşük

L LADY VEGA ben günlük ne yedim ictiysem yazıyorum buraya.
Zaten diyet listesi e uygun gidiyorum ama sen yaz menüm de bişey görürsen.
Geçen ekmek fazla dediniz diye komple kestim akşamları 😂
Ben baya takintiliyim doktor,diyestisyen yada arkadaşlarım bişey dese hemen uyarım inşallah faydasını da görürüm 🙈

Lahmacun yeme şansın var mı 😅 canan Karatay bile yiyor kalorisi düşük. Madem disardan yiyeceksin
Evet öyle Bi şeyler olabilir veya Vega nın dediği gibi ızgara Bi şeyler bakacağım en azından daha az kalorili olur belki 🤦🏼‍♀️iyi ki yazmışım aklıma ilk dürüm gelmişti fikir oldu insanın fikri neyse zikri de o demişler

L LADY VEGA ben günlük ne yedim ictiysem yazıyorum buraya.
Zaten diyet listesi e uygun gidiyorum ama sen yaz menüm de bişey görürsen.
Geçen ekmek fazla dediniz diye komple kestim akşamları 😂
Ben baya takintiliyim doktor,diyestisyen yada arkadaşlarım bişey dese hemen uyarım inşallah faydasını da görürüm 🙈
Ekmek kesilmez ki diyetisyen ne kadar verdi sana listede?

Hemen söyleyin bekliyorum hemennnnn

Evin tadilatı inanılmaz zor. Kolay gelsin 😔 kendinizi hiç strese sokmayın dışarıda da ızgara bir menü tercih edebilirsiniz ya da ekmeksiz bir menü hiçbir şeyi bozmuş olmazsınız
Evet çok zor ustalar hep kırdı fayansları düzgün çıkarmadılar sağolsunlar 😭 ızgara fikri çok güzel oldu aklıma ilk dürüm gelmişti 😂😂

Evet öyle Bi şeyler olabilir veya Vega nın dediği gibi ızgara Bi şeyler bakacağım en azından daha az kalorili olur belki 🤦🏼‍♀️iyi ki yazmışım aklıma ilk dürüm gelmişti fikir oldu insanın fikri neyse zikri de o demişler
Bizim burda et yapan bir yer var sen etleri orada seçiyorsun onlar ızgara yapıyor. Tavuklar soslanmis olduğundan yağlı oluyor yine. Güya ızgara ama sarı sarı yağlı oluyor yani sosun arasında

Yaz bakalım neler yedin ona göre yorum yapalım sana
Sabah kahvaltı da dün kalan dolmalari yedim ahshsj
Öğle yemeği yedim diyemem amcamdaydim yengem zor bela yiyecen dedi salata ve 2 kaşık bulgur pilavı yedim, amaaaaaaa çayın yanında bayram şekeri getirdiler yedim 5 10 🥲

27856243-1973-4EB6-95BB-8779E5750059.jpeg

Elbisemi bitirdim bunla uğraştım
Spor yapcaktim kaldı 🫣
Nasıl olmuş kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X