Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baktım şimdi chocum 29 Nisan'da konusmusuz.
29 Nisan sabahı diyete başladık ama bu hafta kaçamaklar oldu 🤭
30 desek yarın haftamız ama pazartesi başlayalım garanti olsun 😂
Aynen bak doğru hatirlamisim. Aijonun profile yazarak başlamıştı. Bir gün fazla olsun eksik olmasın 😂

Sabah uyanınca limonlu sirkeli su içtim
Kahvaltıda yumurtami tam buğday lavasa dürdüm yedim yanında bol limonlu maydanoz 😋 yesilcay içiyorum simdi. Ayy bugün cook motivem yerinde hoplayıp ziplayasim var pazartesiden beri hiç tartilmadom cok merak ediyorum 😬 10 bin adım yaparım bugün gün boyu disarda olcam. Bu yaz tişörtü pantolonun içine sokmak istiyorum 😂🤪👯‍♂️👯‍♂️

Sabah uyanınca limonlu sirkeli su içtim
Kahvaltıda yumurtami tam buğday lavasa dürdüm yedim yanında bol limonlu maydanoz 😋 yesilcay içiyorum simdi. Ayy bugün cook motivem yerinde hoplayıp ziplayasim var pazartesiden beri hiç tartilmadom cok merak ediyorum 😬 10 bin adım yaparım bugün gün boyu disarda olcam. Bu yaz tişörtü pantolonun içine sokmak istiyorum 😂🤪👯‍♂️👯‍♂️
Ayy bende onu çok istiyorum 😍😍 ne giysem göbek kapanmak zorunda

Selam arkadaşlar 🧡 bazılarınız beni Neden yapamadığını biliyorum konumdan hatırlarsınız. Son derece kendime inanarak, bütün olumsuz düşüncelerim, zor geçen hayatım ve iç savaşlarımdan sonra nihayet ideal kiloma ve öz güvenime ulaşıp bunu da sizinle paylaşmıştım.
Neden yapamadığını biliyorum demiştim. Bazı konularda yanılmışım
Bunu şu an başladığım yerden söylemek öyle tuhaf ki. Acayip bir dejavu yaşıyorum. Birlikte kilo verip sonra yeniden kilo alan arkadaşlarım, belki siz de benim yaptığım o hatayı yaptınız. Ben bunları düzeltmek için yeniden buradayım

1) Sağlıklı yaşamanın odak noktası olması gerekirken genellikle zayıflama odaklı olmak
2) Ne sebeple olursa olsun kendimi iradesiz addetmek
3) Kilolu ve mutsuz bir geçmişi geride bırakınca eski halimden bir canavarmis gibi kaçmak

Yeniden mutsuz bir kadın olmaktan, aynı hatayı ikinci kez yapmaktan nefret ediyor insan. Hem de o kadar çaba ve farkındalıktan sonra. İlk zamanlar öyle küstüm ki kendime göz ucuyla bile olsa aynaya bakmak istemedim. İşte bu döneme böyle kaçılası bir anlam yüklemek benim en büyük hatamdı. Çünkü mükemmel olsun istedim

Evet yeniden kilo aldım ve yine mutsuzluk mutsuzluğu doğurdu. Kendimle yüzleşmeyi de kendime bir türlü yediremedim

Size diğer konumda "Ayna da gördüğün kadına bakma, görmek istediğin kadına bak" demiştim. İşte o hatalardan biri de bu
Çünkü zayıflamayı o kadar çok istemiştim ki gördüğüm kadını hiç sevememistim. Böyle olunca da bir travma yaşandı tabi. Hırsımı kendimden aldım. Sanki her şey aynadaki kadının suçuymus gibi
Ama o kadın da benim

Kilolar alındı
Sebebi malumunuz
Kaçış
Mutluluk arayışı
Ben artık kafamda bitirdigimi düşünürken en güçsüz kaldığım anımda yaklaştı ve "sonra halledersin" dedi. Yine. Ufak ufak esnekliklerle başladı derken ipin ucu hepten kaçınca kendime olan inancımı da yitirdim. Ama bu sefer sessiz bitmedi. Her şeyden el etek çektiğim bir dönem yaşadım

Çok şükür bu dönem bitti. Çünkü hayat devam ediyor bizler de bir yerden başlamak zorundayız. Sonra içimizdeki o barış külleri yeniden uçuşmaya başlıyor. Size beni yeniden bu sayfada görmenizi sağlayan şeyin o küller olduğunu söylemek isterdim ama beni uyandıran şey sağlık sorunlarım oldu

Şu an mutluyum. Çünkü benim mükemmelliyetci choco dan vazgeçmek için bu dersi almam gerekiyordu.
Şimdi nerede hata yaptığımı biliyorum.

Önce içinde bulunduğumuz durumla barışmalı. Baskı altında hissettiğimiz her durumdan kaçtığımiz gibi öyle kaçtık ki bu kilo alma düşüncesinden, oda o yoğun enerjiyi bize doğru çevirdi. Bir daha o şekilde yiyememe fikriyle her şeyi fazlasıyla yememizi sağladı. Yani yüklenen anlam ne kadar fazlaysa enkaz o kadar fazla. Zayıflama hızı ne kadar fazlaysa alma hızı da o kadar fazla. Fazla olanın zararlı olduğunu da yıllardır bilir söyleriz

Bu yüzden bu durum bana günlük hayatımda da olaylara daha yüzeysel bakmam gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Gerçekten derinleşmek bizi ne zaman mutlu etti ki?

Hayat bize neler gösterir bilinmez. Şu durumda mükemmeli aramak yanlış. Bu yüzden bir yerde sadece insan olduğumuzu hatırlayarak, kendimize daha fazla haksızlık etmeyerek, koşmak yerine yürüyerek devam etmeliyiz

Zayıflamak değil, sağlıklı yaşamak istemeliyiz.
Çünkü sağlık gidiyormuş arkadaşlar. Biz sadece kilo alıp verdiğimizi düşünürken sağlık malesef ki gidiyormuş
Bu durumlar yüzüme böyle tokat gibi çarpmasaydi eğer belki yine özüme dönecek cesareti bulamayacaktım. Rabbim daha büyük hastalık vermesin, olana da şifa versin. Artık bir şeker başlangıcım var. Yani o tatlı görünen şeyler çok tatsızmis aslında. İyi bir kamufleyle bizi bitiriyormuş

Demem o ki, gelin yeniden başlayalım. Ama bu sefer fazla anlam yüklemeden. Kabul edelim,
Yeniden üzülücez. Yeniden mutlu olucaz. Bütün duygular son derece doğal. Yiyeceklerle doldurduğumuz o zamanlarda koca bir boşluk hissedicez. Alışkanlıklarımız rahat vermeyecek. Benim gibi bir şeker bağımlısı için dayanma süreci sigarayı bırakanların dayanma süreci gibi olduğundan o vücut yine çırpınacak. Dolayısıyla yaptığımız diyete kızıcaz. Saçma ama evet bir tabak salataya sinir olucaz 🥗

Ama kısacık bir zaman sonra hepsi geçecek. Biz yeter ki bu kısa tırmanışa gönüllü olalım.
1 hafta.
Sonrası daha rahat geçecek. Öz güvenden gelen mutluluk yiyeceklerden geleni bastıracak. Hemen sonuç alamasak bile başlamış olmak iyi hissettirecek.
Başlayalım ama bu sefer nefisle savaşa hazırlanır gibi değil. Sakince. Sindirerek. Baskıcı değil ama daha kontrollü.
Kendimizi kabullenelim ❤️
Bir ruj sürelim ve nerde kaldıysak oradan devam edelim. Unutmayalım ki tombis yanaklara da yakışır süsler 🌹

Bu sefer odak noktamız zayıflamak değil sağlıklı beslenmek olsun. Her şeyin güzel olacağına inanın. Mükemmel olmak zorunda değiliz. Sadece sağlıklı olmaya çalışalım. Sonra bırakalım fizigimiz de bize sürprizler yapsın 🧡

Yine bir motivasyon konusu gibi görünse de bu bir diyet topigi olsun istiyorum. Bu sefer birlikte başlayalım 💪 Neler yaptığımızı paylaşırız. Her şeyden konuşuruz bu arada. Adına "diyet" deyince de ne kadar basitlesiyor her şey değil mi ☺️ hepimiz için farklı derinlikte alt metinlerin karşısında hiçbir anlam ifade etmiyor
O zaman bu sefer birlikte bütün bu alt metinlerin şerefine 🥂

Chocolita Chocolita 💥 Boy:160 Kilo: 81.90 İlk hedef: 70

@Iron Butterfly 💥 Boy: 168 Kilo: 106 İlk hedef: 95

Berrfeelinda Berrfeelinda 💥 Boy: 170 Kilo: 93 İlk hedef: 80

Cemoos Cemoos 💥 Boy: 152 Kilo: 62.8 Hedef: 55

@Artemissisipi 💥 Boy: 168 Kilo: 58 Hedef: 50

sweetgirlcandy sweetgirlcandy 💥 Boy: 167 Kilo: 80.5 İlk hedef: 70

Oksijensizsu Oksijensizsu 💥 Boy: 164 Kilo: 70 Hedef: 55 ↘️ 69

@Leyal_ 💥 Boy: 168 Kilo: 83.5 Hedef: 76

@Tenceresiz kaldim anne 💥 Boy: 157 Kilo: 89.1 Hedef: 65

@aypare ackerman 💥 Boy: 168 Kilo: 62.5 Hedef: 57

@Bibibella 💥 Boy: 168 Kilo: 78 Hedef: 68

@Migim 💥 Boy: 165 Kilo: 83.5 Hedef: 75

@Eylul9921 💥 Boy: 158 Kilo: 88.5 Hedef: 70 ↘️ 86.6
Artemis o boyla 50 olmak istiyorsan benim 40 olmam lazım o zaman askom

Merhaba güzel kadınlar
Eksi görenler olmuş çok çok hızlı bi geçmiş yaptım. Bugün tartıldım ve 700 gram yağdan vermişim mutluyummm.
Ödül olarak hamburger menüm yedim. Hello 53 kg diyelim bu hafta ve haftanın sonunda bye 53 kg diyelim inşallah.

Böyle 100 mesaj almis olabilir isyanlarda 😂 kemikleri çok inceymis bu yüzden azıcık kilo göbekli gösteriyormus onu. Bence sadece bölgesel problemi var
Evet benim de çok önce kemik yapım, göbeğim var 50 ye çıkmıştım. 48 güzel oluyor düz oluyor gobek benim de🤣

Merhaba güzel kadınlar
Eksi görenler olmuş çok çok hızlı bi geçmiş yaptım. Bugün tartıldım ve 700 gram yağdan vermişim mutluyummm.
Ödül olarak hamburger menüm yedim. Hello 53 kg diyelim bu hafta ve haftanın sonunda bye 53 kg diyelim inşallah.
Çok sevindim canım 🔥😍 Tam 1 kilo verdiğin zaman istersen eksiyi ekleyeyim gram gram olmasın. Etiketle beni

Duyuru 📢

Sevgili tontis tatlıs bebeklerim 🤗 herkes boyunu başlangıç kilosunu ve hedefini beni etiketleyerek yazsın.

8 Mayıs tartı günü dedik burada yazmaya başladığımizdan beri 1 hafta olmuş olacağı için. Şu an sadece bunları ve başlangıç kilosunu istiyorum. Birlikte başladığım arkadaşlarımla 8 Mayıs da ne durumdayız hafta güncellemesi yapıp yanına eklicez.
Sonradan katılan arkadaşlar kendi başlangıcından itibaren 1 hafta sonrasında güncelleme yapicaz. Bu yuzden takip edemeyebilirim siz unutmayın 1 hafta sonrasında beni etiketleyip kilo bildiriminizi yapın. Yapmak isterseniz tabi ki. Hiç eksiye düşmediyseniz de problem değil normallestirme ekibi burada 😘 yine başlarız. Durmak yok 🔥

Her kilo değişiminde beni etiket yapmayı unutmayın. Alıntılar kaçıyor bazen ❤️
Merhaba
Liste yapacaksanız ben listeye girmesem olur mu? Bazen siteye giremiyorum iş yoğunluğu derken bildirim yapmayı unuturum ben.
Balik, et yemiyorum ben 🥺 Ama bu dengeyi ayarlamaya caliscam.

Kalca meme baya bol miktarda mevcut aktarım yapabilsem keske 🥴
Protein kilo vermede çok önemli çiçeğim. Protein ihtiyacını 2 yumurtadan omlet, 2 yumurta ile yumurta salatası, 6-8 kaşık haşlanmış bakliyat, avuç içinin yarısı kadar peynir, 2 yk lor çökelekle salata vs ile giderebilirsin. Proteinini iyi almazsan tartıda eksi görürsün ama kas kaybı yaşarsın hele ki spor yaparsan. Tşk.
Kime desem zaten bi şaşıriyor ama kemiklerimde benim ağır muhtemelen iri bir kadınım ben yani boydan da foto bulamadım :)
Bibimmm taş gibisin maşallah
Tartıldımm 😍😍 82.1
Gecen cuma 83.5 du insaAllah boyle devam eder. Darisi ve daha fazlası hepimize insaAllah 🤗
Duble turk kahvemi ictim kizimdan artan az yumurta bide. Carsida isim var yuruycem yani belki 1 lahmacun yeriz aksamda 1 adet biber dolmasi (kendiminkini bulgurlu yaptim ve kiymali) kabak yemegi yogurt cay kahve gunu kapariz arada kuru meyve olabilir 🤗
Eksinizi tebrik ederim 💜
Yarın başlayayım 🥰🥰
Boy 1.65
Kilom 83,5
İlk hedef 75
2. Hedef 70
Som hedef 60-65
Hoş geldiniz 💜
Sabah
2 dilim t.b ekmeğe çokokrem sürdüm yedim 🥲
1 fincan yeşil çay içtim
4 5 adet nugget yedim 🥲
1 1buçuk litre sıcak soğuk su karışımı içtim
1 fincan yeşil çay yine
1 fincan da Jacobs granül içtim 1 (küp şekerli) tadı denemelik ama atmam daha şeker

4126 da adım atmışım bugünlük....
Bu şekilde bir listede karbonhidrat ve zararlı yağ dışında hiçbir makro yok. Belki kilo verirsiniz ama yağdan olmaz. Kilo verirken özellikle vücut ölçüsü yapmanızı tavsiye ederim yağdan kaybettiğinizi en iyi öyle anlarsınız. Karın bölgesinde 1 cm incelme 1 kg yağ kaybı demek çünkü. Diyette ekmek ölçüsü avuç içinizin yarısı kadar. 2 tam dilim ekmek 4 porsiyona eşit aslında. Naçizane tavsiyem. Teşekkür ederim.
Sabah
+omlet top ekmek arası
Öğle:
şehriye çorbası
Etli bezelye yemeği
bulgur pilavi
Akşam
2 ev yapımı dürüm et döner 🫣
2 ayran
Adım 10 bin
Bezelye zaten karbonhidrat bezelye, patates yemeği yediğiniz gün ekmek tüketimi tavsiye edilmiyor. Yanında ekmek tüketmek azıcık fazla sanki. Ev yapımı dürümü evde mi yaptınız? Evde yapmışsanız dürüm olmayabilirdi aslında. Yine de afiyet olsun. Umarım kırıcı olmam ve haddimi aşmam naçizane menü yorumu yapıyorum çünkü diyet psikolojisine girip tartıda güzel sonuç almamak veya bölgesel incelme yaşamamak üzücü oluyor diyeti bırakmaya sebep oluyor hepimiz fit hatunlar olalım isterim teşekkür ederim.
Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
3 tane siyah zeytin
2 tane yeşil zeytin
1 parça süzme peynir

Yarım yufka yağlı, 1 ısırık da ıspanaklı çörek 🤭

Akşam yemeği

2 tane biber dolması
3 dilim ekmek

Biraz önce acıktım

1 tane salatalık
1 tane muz

Canım aşırı aşırı aşırı Nutella istiyor 1 kaşık ağzıma atmamak için zor tutuyorum kendimi 😂😂😂
Dolma zaten ekmek demek mesela sebze yemeği yediğimiz zaman 1 dolma yanında ekmek yerine geçer ya da 1 kepçe çorba ekmek yerine geçer. Hem dolma hem ekmek makro olarak sadece karbonhidrat kazandırır size ve protein alımınız çok az. Kastan kayıp yaşarsınız. Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X