Ben bu listeyi görmemişim ilk hedef yazmışsınız siz hep benimki de ilk hedef 70 iyidir
HoşbuldummHoş geldiniz
Buyurdum efenimmİnşallah canım hadi baklım
Örnek at buraya bizde yararlanmak da eççik
Hoşgeldiniz buyrun yamacımıza hemen
Hadi bakalım şu an ilk eksiye düşen sensin listeye yazdım. Düştükçe beni etiketleyinnnnİlk hede
Ben bu listeyi görmemişim ilk hedef yazmışsınız siz hep benimki de ilk hedef 70 iyidirsonra daha da düşerim inşallah
PazartesiTartı günü ne zaman ? :)
BozartesiTartı günü ne zaman ? :)
Evet goruyorum tokalarini. Böyle şeylerle uğraşman çok güzelMerhaba
Kızıma elbise dikiyorum makinam bozuk elimle dikiyorum
Tokalar yaptım çok halada yaparım hevesle
Kız annesi olmak çok tatlıymış gerçekten
Takı toka felan yapmaya çok seviyorum
Bana pazartesi uyar zaten ilk tartimi da pazartesi yapicamBozartesi
Çok teşekkür ederimEvet goruyorum tokalarini. Böyle şeylerle uğraşman çok güzel
Olur bence patates kızartması yersen mesela 2-3 tane falan. Arkandayiz cemosum sen yaparsınGünaydın kızlar
Malum ben geç kahvaltı yapıyorum daha yapmadım.
Şimdi 500 ml kadar su içip kahvaltı hazırlarim.
2 dilim t.b ekmeği
Küçük dilim peynir
Domates, salatalık
Belki 1 zeytin
Siyah çay.
Kızlar malum hafta sonu çocuklar evde kahvaltı için omlet,kıymalı yumurta yada patates kızartması yaparız genelde.
Biraz alsam ucundan olur mu
Yani kahvaltıya ek 1 kaşıkcik
Yok direk kıymalı yumurta yicem azıcıkOlur bence patates kızartması yersen mesela 2-3 tane falan. Arkandayiz cemosum sen yaparsın
Bende :)Bana pazartesi uyar zaten ilk tartimi da pazartesi yapicam
Tartilmamak için çok zor duruyorum var ya. 5. gündeyim sabrımın sınırındayım. Ama beklicemBende :)
Ben dayanamadım meselaTartilmamak için çok zor duruyorum var ya. 5. gündeyim sabrımın sınırındayım. Ama beklicem
1inde konuştuk ilk diye hatırlıyorum cemosum ben ya da Nisan 30 muyduBen dayanamadım mesela
Aslında bugün haftası oldu cikom olmadı mı
Cuma aksamiydi diye biliyorum1inde konuştuk ilk diye hatırlıyorum cemosum ben ya da Nisan 30 muydu