- 23 Ocak 2021
- 2.358
- 10.951
Balik, et yemiyorum benHaşlanmış tavukla salata yapabilirsin, ton balıklı salata da harika olur. Sabah için domatesli peynirli sandviç olur mesela öğlen sadece salata+protein olacaksa, karbonhidrat da almış olursun sabah.
Kalçadan biraz bana verebilir misin?
Kalca meme baya bol miktarda mevcut aktarım yapabilsem keskeBanada biraz meme lazım
Yo gormedim.listeBenim attığım listelere baktın mı olmazsa tekrar atarım.
Ben ona uyuyorum genelde
Ben aksam icin pilav patlican yemegi salata yogurt yapacm az miktarda yicem ama ben bir kac farkli tartida hepsinde farkli cikiyorum cok uzgunumAy inşallahbugün sabah çok hafif yedim. Şimdi çorba ve birazcık tavuk yicem. Sen ne yicen
Cok geride kaldı canım buraya ilk gün 3-4 liste attım bakıp yeriz diyeYo gormedim.liste
Tamam bekliyorum indiririm hemenCok geride kaldı canım buraya ilk gün 3-4 liste attım bakıp yeriz diye
Atayım tekrar
Söylemesem daha iyi sankiAy inşallahbugün sabah çok hafif yedim. Şimdi çorba ve birazcık tavuk yicem. Sen ne yicen
Hep aynı tarti da tartil sen canım bir tanesini belirle. O bütün tartilarda oluyorBen aksam icin pilav patlican yemegi salata yogurt yapacm az miktarda yicem ama ben bir kac farkli tartida hepsinde farkli cikiyorum cok uzgunum
evde yoktu once komsuda tartildim 70 baska yerde 72 bugun tarti aldim denedim azonce 75-72-73 gosteriyor hatta ilk ciktm 55 yaziyor dedim neeHep aynı tarti da tartil sen canım bir tanesini belirle. O bütün tartilarda oluyor
Protein alman lazım bir sekilde. Lor peynirinde yüksek protein var, salatalara koyabilirsin.Balik, et yemiyorum benAma bu dengeyi ayarlamaya caliscam.
Bu tarz salatalari aksamdan hazirlayip gotursem bisey olmaz dimi.Protein alman lazım bir sekilde. Lor peynirinde yüksek protein var, salatalara koyabilirsin.
Tartının altı düz zemin olsun. Tek bir fayans üstüne koyup tartılırım ben. Elinle köşelere hafif bastırıp oynuyor mu diye kontrol et, oynuyorsa yanlış tartar, sabit olmalı.evde yoktu once komsuda tartildim 70 baska yerde 72 bugun tarti aldim denedim azonce 75-72-73 gosteriyor hatta ilk ciktm 55 yaziyor dedim neehangisine inanacagmi bilemedim
Biraz pörsüyebilir salata malzemesi dograninca suyunu bırakır. Sabah hazırlayabilsen iyi olur ama öyle de yerim dersen akşamdan yap.Bu tarz salatalari aksamdan hazirlayip gotursem bisey olmaz dimi.
Sabitti kontrol ettim banyoda duz fayansa koydum .ama bilemedimTartının altı düz zemin olsun. Tek bir fayans üstüne koyup tartılırım ben. Elinle köşelere hafif bastırıp oynuyor mu diye kontrol et, oynuyorsa yanlış tartar, sabit olmalı.
Sabah 6 da gidiyorum ben Cogu zaman aksam be biseyler hazirlmasi zor oluyorBiraz pörsüyebilir salata malzemesi dograninca suyunu bırakır. Sabah hazırlayabilsen iyi olur ama öyle de yerim dersen akşamdan yap.
Tartıda mı problem var acaba? Birkaç kez daha tartıl.Sabitti kontrol ettim banyoda duz fayansa koydum .ama bilemedim
Tamam bekliyorum indiririm hemen
Eki Görüntüle 3240240
Kızlar bu menüyü akşam 8 e göre uyarlama yapabilirsiniz.
Normal liste var ama onda kişisel bilgiler var düzenleyip atarım onu da
Bir tane tartı al tek ona inan oksicimevde yoktu once komsuda tartildim 70 baska yerde 72 bugun tarti aldim denedim azonce 75-72-73 gosteriyor hatta ilk ciktm 55 yaziyor dedim neehangisine inanacagmi bilemedim