- 23 Ocak 2021
- 2.358
- 10.951
Az once bunu konustum beraber yurudugum arkadasmla. Kosu yuruyus kosu seklinde yapalim diyeKoşuya geçersen bunu koşu+yürüyüş+koşu+yürüyüş şeklinde yap. Kalp atışın hızlansın yürümeye geç, normale dönsün koşmaya başla gibi. İyice ısınmadan koşma bu arada, özellikle dizlerine zarar verebilirsin daha önce bağlarını zedelemiş olma tecrübesiyle söylüyorum bunu.Yaşlılar gibi, merdiven inip çıkmayı bırak kaldırıma çıkıp inmek bile acı verici olmuştu benim için.
Bebeğim normal bir iskelet sistemim olsa evet boyuma göre kilom ideal ama benim kemiklerim çok ince, bu sebeple de bu kiloda yağ oranım fazla. Aldığım bütün kiloyu göbek bölgeme alıyorum. Üst kol ölçüm 23 mesela bu boya göre. Daha kalın kemiklerim olmalıydı, bileklerimi hiç ölçmedim ama kendilerinin inceliğinden utanmisligim vardırkocamla ayni boydasin benimkide boylu degilama kilon boyuna gore gayet iyi bence ..
gobegi eritmek icin mekik ceksen ..birde bir diyetisyen gobegin beyaz ekmekle oldugunu soylemis beyaz ekmegi biraksan komple..bence gayet ideal boy- kilo oranin var .daha da verirsrn celimsiz olursun
İp atlamaya 2 dakika ile falan başlayabilirsin otuz saniye mola verirsin her iki yada bir dakikada bir, gün gün artırırsın dakikayı. Yapabiliyorsan daha fazla yap tabi ama göründüğü kadar kolay değil tek seferde on dakika atlamak. Kondisyon geliştikçe artacak. Bunu hevesini kırmak için değil, yapamıyorum düşüncesine girme diye söylüyorum. Harika olur ip atlaman.Az once bunu konustum beraber yurudugum arkadasmla. Kosu yuruyus kosu seklinde yapalim diye. İsinmak icin önden bir iki tur hizli yuruyup koscaz bakalim Birde ip atlasam diyorum 10-15 dk gunluk .
İşte cebelleşme sureciyle 10 dk diyorumİp atlamaya 2 dakika ile falan başlayabilirsin otuz saniye mola verirsin her iki yada bir dakikada bir, gün gün artırırsın dakikayı. Yapabiliyorsan daha fazla yap tabi ama göründüğü kadar kolay değil tek seferde on dakika atlamak. Kondisyon geliştikçe artacak. Bunu hevesini kırmak için değil, yapamıyorum düşüncesine girme diye söylüyorum. Harika olur ip atlaman.
Bileği yerunBebeğim normal bir iskelet sistemim olsa evet boyuma göre kilom ideal ama benim kemiklerim çok ince, bu sebeple de bu kiloda yağ oranım fazla. Aldığım bütün kiloyu göbek bölgeme alıyorum. Üst kol ölçüm 23 mesela bu boya göre. Daha kalın kemiklerim olmalıydı, bileklerimi hiç ölçmedim ama kendilerinin inceliğinden utanmisligim vardır
Mesela bu standart bir zikirmatik, bu da benim bileğim.Açıklayıcı olmuştur sanırım.
Eki Görüntüle 3242790
Diyet bisküvi atıştırmalık için olabilir. Salata dicem yeşil salata ya da patates salatası mesela yağsız. Haşlanmış tavuklu bir şeyler olabilir. Uygun kabın varsa peynir zeytin salatalık gibi de olur. Soğuk yemeyi de tercih edebilecegin sebze yemekleri olabilir. Garnitür olabilir. Bir kaba da yoğurt koyarsınYa bana liste konusunda yardimci olacak cengaver hatunlar lazım
İş yerine getirebilecegim sabah ve oglen icin diyetlik menu fikirleri.Aksam icinde eve 6 gibi variyorum hazirlama yeme 7.30 oluyor . 20.00 den sonra bisey yemeyecek sekilde beslenme duzeni olusturacgaim.Liste olunca duzenli uyguluyorum ama olmayinca ne bulursam onun yiyorum olmuyor.
Brokoliye bayilirim bulamiyorm gunlerdirDiyet bisküvi atıştırmalık için olabilir. Salata dicem yeşil salata ya da patates salatası mesela yağsız. Haşlanmış tavuklu bir şeyler olabilir. Uygun kabın varsa peynir zeytin salatalık gibi de olur. Soğuk yemeyi de tercih edebilecegin sebze yemekleri olabilir. Garnitür olabilir. Bir kaba da yoğurt koyarsınsebzeleri haşla haşla götür. Seversen eger karnabahar brokoli konserve mısırla karıştırıp falan
Yiaaa teşekkür ederimBileği yerunasla dediğin gibi utanılacak bir durum yok bence. Benim kilomda eşit dagilmiyor malesef göbek yığın gibi duruyor. Göbeği kes at gerisi kalsın deseler tamam derim. Çünkü cidden göbek bozuyor işi
Yulaf lapasi olabilir pişirip koyarsan saklama kabına yiyeceğin zaman icine meyve doğra yeYa bana liste konusunda yardimci olacak cengaver hatunlar lazım
İş yerine getirebilecegim sabah ve oglen icin diyetlik menu fikirleri.Aksam icinde eve 6 gibi variyorum hazirlama yeme 7.30 oluyor . 20.00 den sonra bisey yemeyecek sekilde beslenme duzeni olusturacgaim.Liste olunca duzenli uyguluyorum ama olmayinca ne bulursam onun yiyorum olmuyor.
Benimde kalça basen, göbek de var ama onların yanında lafı olmazBileği yerunasla dediğin gibi utanılacak bir durum yok bence. Benim kilomda eşit dagilmiyor malesef göbek yığın gibi duruyor. Göbeği kes at gerisi kalsın deseler tamam derim. Çünkü cidden göbek bozuyor işi
Haşlanmış tavukla salata yapabilirsin, ton balıklı salata da harika olur. Sabah için domatesli peynirli sandviç olur mesela öğlen sadece salata+protein olacaksa, karbonhidrat da almış olursun sabah.Brokoliye bayilirim bulamiyorm gunlerdirBen bunlardan bir liste yapam kendime saol chocom
Kalçadan biraz bana verebilir misin?Benimde kalça basen göbek de var ama onların yanında lafı olmaz
Ahh keske verebilsem dükkan seninKalçadan biraz bana verebilir misin?
O da benden olsun muBanada biraz meme lazım
Ay inşallahYiaaa teşekkür ederim
O göbekler eriyecek. Yaza fıstık gibi gireceğiz.
Bunu not edeyimYulaf lapasi olabilir pişirip koyarsan saklama kabına yiyeceğin zaman icine meyve doğra yetermosun varsa sıcak yemek bile olabilir köfte vs.
Benim attığım listelere baktın mı olmazsa tekrar atarım.Ya bana liste konusunda yardimci olacak cengaver hatunlar lazım