Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam chocum beklicem 8 Mayıs sabah tartilcam
Göbekte bı yumuşama var ama azalmamis gibi
Bekle aşkım valla çok sevineceksin E Eylul9921 ne acelen vardııı eksiye düşmen tabi çok iyi ama bak tam iyi mi değil mi arada bırakıyor hevesin kırılır öyle. 1 haftayı tamamlamak lazım diyetisyenlerde aynısını söylüyor

Vallahi ben fark göremiyorum yanaklarım azıcık söndü gibi gobisim yumusadi o kadar
1-2 kilo eksiyle devam etsem de yetecek gibi ama eşim kilo vermedin sen diyo

1 hafta beklemenin açıklaması şu, bir yağ baloncuğu düşünün. Bu baloncuk biz dikkatli beslendikce boşalıyor ve içi suyla doluyor. Bu durum hafta ortasında yaşanıyor. İçi suyla dolduğu içinde tartı da ya fark edilmiyor ya da az fark ediyor. O yüzden bu aşamada tartilmak doğru sonuç vermiyormus dolayısıyla insanda heves de bırakmaz. Bu su da boşalıp yağ balonu boş kalınca büzülüp küçülüyor. Yani yağ yakıp doğru sonuç almak için en az bir hafta beklemek gerekiyor

Cumartesi tartılayım bari tekrardan dayanamadım acaba işe yarıyor mu diyet diye

Vallahi ben fark göremiyorum yanaklarım azıcık söndü gibi gobisim yumusadi o kadar
1-2 kilo eksiyle devam etsem de yetecek gibi ama eşim kilo vermedin sen diyo
Sen ona bakma ay hevesini kırıyorlar insanın. Benim eşimde ben 10 kilo verdiğim zaman demişti ki 5 kilo belki vermissindir 10 kilo mu ahahah falan yapmıştı. 20 kilo verince inanmıştı artık

Sen ona bakma ay hevesini kırıyorlar insanın. Benim eşimde ben 10 kilo verdiğim zaman demişti ki 5 kilo belki vermissindir 10 kilo mu ahahah falan yapmıştı. 20 kilo verince inanmıştı artık
Ancak ikna oluyorlar demekki
Benimki ben çok fitim falan diye geziyo kendi göbeğini gormuyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…