- 2 Ağustos 2013
- 34.337
- 102.606
Bence az değilKızlar valla dayanamadım tartıldım cumartesi günü başlamıştım pazar günü kaçtı yapamadım sonra tuttum kendimi 1.3 kg vermişim az mı ki acaba 88.5 kiloyum çünkü
Bence de iyi maşallah yine giden de olmuş sonuçtaBence az değil
Bence de iyi ya ben hiç veremezsem diye korkuyorumBence de iyi maşallah yine giden de olmuş sonuçta
Yarın unutmasam bende tartılıcamBence de iyi ya ben hiç veremezsem diye korkuyorum
1 kilo da kârdir
Ben de kilo almışsam diye korkuyorum. Pazartesi göreceğiz.Bence de iyi ya ben hiç veremezsem diye korkuyorum
1 kilo da kârdir
Yarın tartıyı alınca bende dayanamam bence tartilirimYarın unutmasam bende tartılıcamkilo vermemişsem bişi yazmamm ama
Aldiysanda göbeğe gitmemiş olsun boşver sen zayifsinBen de kilo almışsam diye korkuyorum. Pazartesi göreceğiz.
Yaa 1 hafta bekle cemosum ya sonra çok sevineceksin. Şimdi tartilirsan o sevinci vermeyecek supriz yap kendine yaaaYarın tartıyı alınca bende dayanamam bence tartilirim
1 haftanizi doldurunnnn çıldırtmayin beniiiiiYarın unutmasam bende tartılıcamkilo vermemişsem bişi yazmamm ama
Tam chocum beklicem 8 Mayıs sabah tartilcamYaa 1 hafta bekle cemosum ya sonra çok sevineceksin. Şimdi tartilirsan o sevinci vermeyecek supriz yap kendine yaaa
Bekle aşkım valla çok sevineceksin E Eylul9921 ne acelen vardııı eksiye düşmen tabi çok iyi ama bak tam iyi mi değil mi arada bırakıyor hevesin kırılır öyle. 1 haftayı tamamlamak lazım diyetisyenlerde aynısını söylüyorTam chocum beklicem 8 Mayıs sabah tartilcam
Göbekte bı yumuşama var ama azalmamis gibi
Vallahi ben fark göremiyorum yanaklarım azıcık söndü gibi gobisim yumusadi o kadar
Kiloma göre daha fazla vermem gerekiyordu sanki ama kısmet diyelimBence az değil
Evet ama sanki daha fazla gitmesi gerekiyorduBence de iyi maşallah yine giden de olmuş sonuçta
Sen ona bakma ay hevesini kırıyorlar insanın. Benim eşimde ben 10 kilo verdiğim zaman demişti ki 5 kilo belki vermissindir 10 kilo mu ahahah falan yapmıştı. 20 kilo verince inanmıştı artıkVallahi ben fark göremiyorum yanaklarım azıcık söndü gibi gobisim yumusadi o kadar
1-2 kilo eksiyle devam etsem de yetecek gibi ama eşim kilo vermedin sen diyo
İşte şimdi daha az sevineceksin çünkü yarısını öğrenmiş oldun. Suprizi kalmadı of yaCumartesi tartılayım bari tekrardandayanamadım acaba işe yarıyor mu diyet diye
Ancak ikna oluyorlar demekkiSen ona bakma ay hevesini kırıyorlar insanın. Benim eşimde ben 10 kilo verdiğim zaman demişti ki 5 kilo belki vermissindir 10 kilo mu ahahah falan yapmıştı. 20 kilo verince inanmıştı artık