Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah
1 barda sıcak su

Kahvaltı
2 dilim t.b ekmeği
Üzerine labne
Zeytin
Domates salatalık
Yeşil çay

Akşam
Kırmızı et haşlama
Bulgur pilav
Bol yeşillikli limonlu salata
Yoğurt

Yeşil çay
1 avuç siyah kuru üzüm

2 litre su
Adım evden dışarı çıkmadım bugün hala halsizim ev içinde git gel sadece 340 adım

Yarın dışarı çıkarsam unutmadan tartılacağım bakalım ne oldu ne bitti

Bebeğim normal bir iskelet sistemim olsa evet boyuma göre kilom ideal ama benim kemiklerim çok ince, bu sebeple de bu kiloda yağ oranım fazla. Aldığım bütün kiloyu göbek bölgeme alıyorum. Üst kol ölçüm 23 mesela bu boya göre. Daha kalın kemiklerim olmalıydı, bileklerimi hiç ölçmedim ama kendilerinin inceliğinden utanmisligim vardır 😂😂

Mesela bu standart bir zikirmatik, bu da benim bileğim. 😂😂 Açıklayıcı olmuştur sanırım.
Eki Görüntüle 3242790
Bak bende tam tersi boya göre ayaklar kemikler iri :olamaz: anladım canım incecik biletlerin var 🥰

Bugün iyi gitmedi benim için. Sabah akşam gayet diyet beslenirken çikolata yedim. Büyük bir çikolata hemde 😩 ama vazgeçmek yok yarın yine devam. Önceden olsa bozdum der bırakırdım. Moralim bozuk sporumu da yemiş oldum
Gece uyumadan yoga yap choco. Ben öyle yapacağım mutfakta hem de 😂 Youtubeda başlangıç videoları var.

Sabah
1 barda sıcak su

Kahvaltı
2 dilim t.b ekmeği
Üzerine labne
Zeytin
Domates salatalık
Yeşil çay

Akşam
Kırmızı et haşlama
Bulgur pilav
Bol yeşillikli limonlu salata
Yoğurt

Yeşil çay
1 avuç siyah kuru üzüm

2 litre su
Adım evden dışarı çıkmadım bugün hala halsizim ev içinde git gel sadece 340 adım

Yarın dışarı çıkarsam unutmadan tartılacağım bakalım ne oldu ne bitti
Neredeyse ayni şeyleri yemisiz bugün 🤭

Böyle tartılırsam hedef kiloma ulasmis oluyorum kızlar🤣

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-04-20-27-49-68_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2023-05-04-20-27-49-68_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar tartı günü var mı
Duyuru 📢

Sevgili tontis tatlıs bebeklerim 🤗 herkes boyunu başlangıç kilosunu ve hedefini beni etiketleyerek yazsın.

8 Mayıs tartı günü dedik burada yazmaya başladığımizdan beri 1 hafta olmuş olacağı için. Şu an sadece bunları ve başlangıç kilosunu istiyorum. Birlikte başladığım arkadaşlarımla 8 Mayıs da ne durumdayız hafta güncellemesi yapıp yanına eklicez.
Sonradan katılan arkadaşlar kendi başlangıcından itibaren 1 hafta sonrasında güncelleme yapicaz. Bu yuzden takip edemeyebilirim siz unutmayın 1 hafta sonrasında beni etiketleyip kilo bildiriminizi yapın. Yapmak isterseniz tabi ki. Hiç eksiye düşmediyseniz de problem değil normallestirme ekibi burada 😘 yine başlarız. Durmak yok 🔥

Her kilo değişiminde beni etiket yapmayı unutmayın. Alıntılar kaçıyor bazen ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X