Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

50 sana cok az boyun uzun. Ben 164 e 50 kiloyken cok kotu gorunuyordum herkes kilo al diyordu
Sence 50 kiloya düşmem mümkün mü? 55 lerde falan sabitlenirim gibi düşünüyorum. Sonrası kilo koruması olur. En son hastalandigimda 48 kilo olmuştum ki çok korkunçtu. 50 de kötü görünmüyorum ama evet fazla düşük. Benim kemiklerim incecik biraz, bileklerim çocuk bileği gibi. O yüzden sizin zayıf saydığıniz 58 kilo mesela benim göbeğimin hamile göbeği gibi görünmesine sebep oluyor. Göbeğim duzlessin başka bir şey istemem, üç kilo vardır orada.

Belini ölçecektin noldu o?

İyi bakam hadi bisiyin yok cabuk veirrsin benim gidecek 15 kilom var
Ölcmedim ay unutuyorum ama epey vardir. Sarkmis bir dogum gobegine sahibim

Hadi bakam :) Ben 15 kiloyu nasl vercem eeeppsi ilac kilosu kirilmasi lazim iddiaya girdim bide
Spor ve protein-karbonhidrat dengesini kurarak bir beslenmeyle bence. Kalori hesabı yapan bir uygulama indir. Günlük yediğini ve yaptığın sporu girersin böylece kaç kalori aldığını, kaç kalori yaktığını ve oluşturduğun kalori açığını üç aşağı beş yukarı görürsün.
Chloe tarzı egzersizler başlangıç için zorlayıcı olur ama Leslie ile başlayıp bir süre sonra buna ek beş on dakikalık hiitlerle devam edip o challenge egzersizlerine geçebilirsin. Daha önce spor yapmadıysan diye söylüyorum bunu.

Spor acayip topluyor vücudu, başlangıçta kilo vermesen bile birkaç santim incelip zayıflamış gibi görünüyorsun. Hatta yağdan verip kastan kazanınca kilon artabiliyor ama vücudun mükemmel görünüyor.
Bu sebeple bel, göbek, kalça ölçümü yapıp iki haftada bir bunları da ölçmeni tavsiye ederim motive eder.

Yediklerime dikkat etmeye calisiyorum artik. Leslie yapiyorum aksamlari.Birde pilates egzersizleri yapmaya basladim. Oglenleride yuruyus yapiyorum 10 tur yapiyorum 400 metre alan . İs yerinn karsisinda alan ogle arasini degerlendiriyorum. İki haftadir yuryus yapiyorum haftaya kosuya gececegim baya alisti vucudum cunku. İnsallah veririm bir an once.

Koşuya geçersen bunu koşu+yürüyüş+koşu+yürüyüş şeklinde yap. Kalp atışın hızlansın yürümeye geç, normale dönsün koşmaya başla gibi. İyice ısınmadan koşma bu arada, özellikle dizlerine zarar verebilirsin daha önce bağlarını zedelemiş olma tecrübesiyle söylüyorum bunu. Yaşlılar gibi, merdiven inip çıkmayı bırak kaldırıma çıkıp inmek bile acı verici olmuştu benim için.

Boyumda ne var be 170 bile değilim. Ayrıca zayıflamak için kaç kilo olmam lazım illa? Gobegimi kesip atayım mı ne yapayım yani? Nasıl gidecek o söyle bana.
kocamla ayni boydasin benimkide boylu degil ama kilon boyuna gore gayet iyi bence ..

gobegi eritmek icin mekik ceksen ..birde bir diyetisyen gobegin beyaz ekmekle oldugunu soylemis beyaz ekmegi biraksan komple ..bence gayet ideal boy- kilo oranin var .daha da verirsrn celimsiz olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…