Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama mesela sweet 80 78 77 74 737169 böyle az az verilse bile her hafta gramı ekleyeyim mi yanina. Sonsuza kadar uzanmaz mi yoksa öyle mi yapılıyor zaten
Aynen zamanla oturur zaten düzene bildirimlerde etiket olursa oda kolaylık olur uğraşmak yerine
Bende diyorum maşallah niye koymuş bu kız
Şuan kendi şaşkınlığıma gülüyorum
O kadar kaçamağa
Vallah
Haftalık bi süre sonra sileriz olmadı mesela 80 den 70 e düştükten sonra 8070 yazarsın

Mesela menü paylaşımı falan olursa ona adım da eklenir haftalık olup kilo bildirimi de olur hem bize hep gelip okuyanların da dikkatini çeker diğer topikle hep öyle ben zamanında çoğuna katılmıştım ama tartım olmadığı için ayrılmak zorunda kalmıştım bildirim yapamıyordum tartıya dair diyetisyeni bırakınca

Duyuru

Sevgili tontis tatlıs bebeklerim herkes boyunu başlangıç kilosunu ve hedefini beni etiketleyerek yazsın.

8 Mayıs tartı günü dedik burada yazmaya başladığımizdan beri 1 hafta olmuş olacağı için. Şu an sadece bunları ve başlangıç kilosunu istiyorum. Birlikte başladığım arkadaşlarımla 8 Mayıs da ne durumdayız hafta güncellemesi yapıp yanına eklicez.
Sonradan katılan arkadaşlar kendi başlangıcından itibaren 1 hafta sonrasında güncelleme yapicaz. Bu yuzden takip edemeyebilirim siz unutmayın 1 hafta sonrasında beni etiketleyip kilo bildiriminizi yapın. Yapmak isterseniz tabi ki. Hiç eksiye düşmediyseniz de problem değil normallestirme ekibi burada yine başlarız. Durmak yok

Her kilo değişiminde beni etiket yapmayı unutmayın. Alıntılar kaçıyor bazen

Bugün az kalori almali cok kalori yakmalı bir gün gecircem inşallah Ben isterimm cok iyi olur daha kaçamaksuz gideriz öyle gibi geliyor

168 boy 106 kilo şuanlık hedef 95 (zorunlu) Chocolita

170 boy 93 kilo ilk hedef 80 Chocolita

Ay kızlar bu renkli yazma isi ne kadar zormuş ya niye öyle canım çıktı renkleri ayarlicam diye. Dedim ki hepsi siyah olmasın boy kilo kırmızı yazayım. Ayyy siyahın yanına gelince otomatik siyaha geçiyor. Kırmızının yanına gelince otomatik kırmızıya geçiyor. Ya bir kırmızı bir siyah yazmak İçin yarım saattir uğraşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…