- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.146
herkesin kilosunu surekli not alman lazim tabloya girmen icin o tablanin her hafta guncellenmesi lazim bence herkes kendi yapsin o isiHiç yapmadım daha önce bende bilemedim şimdi
Ahahahaha cididyet istiyor yaaa çok baş ağrısı yaparherkesin kilosunu surekli not alman lazim tabloya girmen icin o tablanin her hafta guncellenmesi lazim bence herkes kendi yapsin o isi
Tablo şeklinde değil de şöyle olabilircanim o tablo isi yapana cok zor oluyor diyet gruplarindan biliyorim bayagi emek istiyor ..sende zorlanma bu konuda
VuuuuuuTablo şeklinde değil de şöyle olabilir
sweetgirlcandy 167 cm 80.5 kg 78 kg 75 kg
Yani haftalık kilo eklenerek gidebilir
Bir gazla dedim ama dur bakalım. Hala karışığımherkesin kilosunu surekli not alman lazim tabloya girmen icin o tablanin her hafta guncellenmesi lazim bence herkes kendi yapsin o isi
Bu da aynısı olmuyor mu o zamanTablo şeklinde değil de şöyle olabilir
sweetgirlcandy 167 cm 80.5 kg 78 kg 75 kg
Yani haftalık kilo eklenerek gidebilir
Allah seni yaaaaNeye vuuu onlar örnek80.5 dayım
mesaji kopyalayip arkasina yeni kilo eklenecek demek istiyor sweet anladigim kadariylaBu da aynısı olmuyor mu o zaman
Evet tablo harici düz yazı sadece kilo başlangici ve düzeyi eklenecek der gibi sanırsammesaji kopyalayip arkasina yeni kilo eklenecek demek istiyor sweet anladigim kadariyla
Ama mesela sweetEvet tablo harici düz yazı sadece kilo başlangici ve düzeyi eklenecek der gibi sanırsam
Aynen ama tablo oluşturmakla uğraşmaktan daha kolay olur diyeBu da aynısı olmuyor mu o zaman
Bende diyorum maşallah niye koymuş bu kızAllah seni yaaaa
Evetmesaji kopyalayip arkasina yeni kilo eklenecek demek istiyor sweet anladigim kadariyla
O kadar kaçamağa
Tamam bı deneyelim bakalım ya
Haftalık bi süre sonra sileriz olmadı mesela 80 den 70 e düştükten sonra 80Ama mesela sweet80 78 77 74 73 71 69 böyle az az verilse bile her hafta gramı ekleyeyim mi yanina. Sonsuza kadar uzanmaz mi yoksa öyle mi yapılıyor zaten
Dur bi diyet topiklerine bakıyım nasıl yapmışlarTamam bı deneyelim bakalım ya