- 30 Ocak 2017
- 12.787
- 194.410
İşte zeka işte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlıkHaftalık bi süre sonra sileriz olmadı mesela 80 den 70 e düştükten sonra 8070 yazarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte zeka işte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlıkHaftalık bi süre sonra sileriz olmadı mesela 80 den 70 e düştükten sonra 8070 yazarsın
Benim zorluk derecesi +10 a çıkıyormuş baktiktan sonraDur bi diyet topiklerine bakıyım nasıl yapmışlar
Kendini güzel kamufle et köstebek olarak gircen içeriDur bi diyet topiklerine bakıyım nasıl yapmışlar
Aynen zamanla oturur zaten düzene bildirimlerde etiket olursa oda kolaylık olur uğraşmak yerineAma mesela sweet 80 78 77 74 737169 böyle az az verilse bile her hafta gramı ekleyeyim mi yanina. Sonsuza kadar uzanmaz mi yoksa öyle mi yapılıyor zaten
Şuan kendi şaşkınlığıma gülüyorumBende diyorum maşallah niye koymuş bu kız
VallahO kadar kaçamağa
Haftalık bi süre sonra sileriz olmadı mesela 80 den 70 e düştükten sonra 8070 yazarsın
Ayyyy yok chocom seni zorlar mıyızBenim zorluk derecesi +10 a çıkıyormuş baktiktan sonra
Tamam patronKendini güzel kamufle et köstebek olarak gircen içeri
Ben isterimm cok iyi olur daha kaçamaksuz gideriz öyle gibi geliyorMesajları okuyup beğenerek geldim alıntılamayi kaçırdım ama yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmiş birlikte başarıcaz inşallah merak etmeyin @Tenceresiz kaldim anne tabi yazmak isteyen kilo alma sürecini yazabilir. Bu arada daha sistemli programlı ilerlemek isteyenler söyleyebilir. Atıyorum bir liste yap herkesin isimleri boy kilo bilgileri ne kadar ilerlediği olsun her hafta guncellensin. Ya da her ay. Ben gerek duymamıştım ama isterseniz yaparız
168 boy 106 kilo şuanlık hedef 95 (zorunlu) ChocolitaDuyuru
Sevgili tontis tatlıs bebeklerim herkes boyunu başlangıç kilosunu ve hedefini beni etiketleyerek yazsın.
8 Mayıs tartı günü dedik burada yazmaya başladığımizdan beri 1 hafta olmuş olacağı için. Şu an sadece bunları ve başlangıç kilosunu istiyorum. Birlikte başladığım arkadaşlarımla 8 Mayıs da ne durumdayız hafta güncellemesi yapıp yanına eklicez.
Sonradan katılan arkadaşlar kendi başlangıcından itibaren 1 hafta sonrasında güncelleme yapicaz. Bu yuzden takip edemeyebilirim siz unutmayın 1 hafta sonrasında beni etiketleyip kilo bildiriminizi yapın. Yapmak isterseniz tabi ki. Hiç eksiye düşmediyseniz de problem değil normallestirme ekibi burada yine başlarız. Durmak yok
Her kilo değişiminde beni etiket yapmayı unutmayın. Alıntılar kaçıyor bazen
170 boy 93 kilo ilk hedef 80 Chocolita ❤Duyuru
Sevgili tontis tatlıs bebeklerim herkes boyunu başlangıç kilosunu ve hedefini beni etiketleyerek yazsın.
8 Mayıs tartı günü dedik burada yazmaya başladığımizdan beri 1 hafta olmuş olacağı için. Şu an sadece bunları ve başlangıç kilosunu istiyorum. Birlikte başladığım arkadaşlarımla 8 Mayıs da ne durumdayız hafta güncellemesi yapıp yanına eklicez.
Sonradan katılan arkadaşlar kendi başlangıcından itibaren 1 hafta sonrasında güncelleme yapicaz. Bu yuzden takip edemeyebilirim siz unutmayın 1 hafta sonrasında beni etiketleyip kilo bildiriminizi yapın. Yapmak isterseniz tabi ki. Hiç eksiye düşmediyseniz de problem değil normallestirme ekibi burada yine başlarız. Durmak yok
Her kilo değişiminde beni etiket yapmayı unutmayın. Alıntılar kaçıyor bazen
Yerim seni miniko152 boy 62.8 kilo ilk hedef 55 Chocolita
Burda en minik ben kaldım dimiYerim seni miniko