- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki hoş geldin
Tabii ki neden olmasın ne kadar büyürsek o kadar kendimizi daha çok gaza getiririz
Hoş buldum kızlar teşekkür ediyorum . Boyum 168 kilom 62 civarı sanırım en son pzt öyleydi,hedefim 56-57 olmakyeni gelenler hosgeldiniz :)) alintilamayi unutmusum :)
Ayyyy Allah'ım şu kiloyu bana da nasip et amin amin aminHoş buldum kızlar teşekkür ediyorum . Boyum 168 kilom 62 civarı sanırım en son pzt öyleydi,hedefim 56-57 olmak
kilo ile hedef arasi fazla fark yokmus insallah olur aktif olursan cikmazsin diyet disina guzel olurHoş buldum kızlar teşekkür ediyorum . Boyum 168 kilom 62 civarı sanırım en son pzt öyleydi,hedefim 56-57 olmak
+1Ayyyy Allah'ım şu kiloyu bana da nasip et amin amin amin
Gidip kendimi balkondan atasım var
+1Ayyyy Allah'ım şu kiloyu bana da nasip et amin amin amin
O uyuyordur gececi kuş
Olcaz kız bizde aaaaaGidip kendimi balkondan atasım var
Herkesin durusu düşüncesi farklı tabi ama benim şuan ki bünyeme sizin kilolarınız çok normal kalıyorOlcaz kız bizde aaaaa
Benim ki boyuma göre inan değil bacak basen göbek ama istediğimiz kiloya görünüme kavuşcazHerkesin durusu düşüncesi farklı tabi ama benim şuan ki bünyeme sizin kilolarınız çok normal kalıyor
Bana uyar yaparsan yazarımMesajları okuyup beğenerek geldim alıntılamayi kaçırdım ama yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmiş birlikte başarıcaz inşallah merak etmeyin Tenceresiz kaldim anne tabi yazmak isteyen kilo alma sürecini yazabilir. Bu arada daha sistemli programlı ilerlemek isteyenler söyleyebilir. Atıyorum bir liste yap herkesin isimleri boy kilo bilgileri ne kadar ilerlediği olsun her hafta guncellensin. Ya da her ay. Ben gerek duymamıştım ama isterseniz yaparız
Tamam canım herkes isterse yapalımBana uyar yaparsan yazarım
canim o tablo isi yapana cok zor oluyor diyet gruplarindan biliyorim bayagi emek istiyor ..sende zorlanma bu konudaMesajları okuyup beğenerek geldim alıntılamayi kaçırdım ama yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmiş birlikte başarıcaz inşallah merak etmeyin Tenceresiz kaldim anne tabi yazmak isteyen kilo alma sürecini yazabilir. Bu arada daha sistemli programlı ilerlemek isteyenler söyleyebilir. Atıyorum bir liste yap herkesin isimleri boy kilo bilgileri ne kadar ilerlediği olsun her hafta guncellensin. Ya da her ay. Ben gerek duymamıştım ama isterseniz yaparız
Aslında ben en baştan beri istiyordum ama çok sık boğaz yapmak istemedim yazan olur yazmayan olur diye öyle olursa belki daha çok hevese geliriz diye düşünmüştüm hep yoksa arada kaçamaklarımız devam eder giderMesajları okuyup beğenerek geldim alıntılamayi kaçırdım ama yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmiş birlikte başarıcaz inşallah merak etmeyin Tenceresiz kaldim anne tabi yazmak isteyen kilo alma sürecini yazabilir. Bu arada daha sistemli programlı ilerlemek isteyenler söyleyebilir. Atıyorum bir liste yap herkesin isimleri boy kilo bilgileri ne kadar ilerlediği olsun her hafta guncellensin. Ya da her ay. Ben gerek duymamıştım ama isterseniz yaparız
Amin gerçekten bu benim için de çok iyi olur hepimiz biran önce istediğimiz kiloya gelelim yaaaBenim ki boyuma göre inan değil bacak basen göbek ama istediğimiz kiloya görünüme kavuşcaz
Buda doğrucanim o tablo isi yapana cok zor oluyor diyet gruplarindan biliyorim bayagi emek istiyor ..sende zorlanma bu konuda
Hiç yapmadım daha önce bende bilemedim şimdicanim o tablo isi yapana cok zor oluyor diyet gruplarindan biliyorim bayagi emek istiyor ..sende zorlanma bu konuda
Çok uğraş istiyor ciddi ciddi bide sürekli sürekli falanHiç yapmadım daha önce bende bilemedim şimdi