Afiyet olsun canım tadına bakıp bıraksak yüksek kalorili şeylerin, en güzeli aslında. Isırıp bıraktım dedin ya iyi yapmışsın. Çıtır diye yiyedebilirdin çünkü. Biz oburlar için sert diye bir şey yoktur çıtırdır oBaşlıyorum efenimbenim koca sabah gözünü açar açmaz hadi gitmiyoz mu dedi nereye dedim kahvaltıya dedi ama var ya benim mide küçülmeye başlamış 3 günde bile fark etmiş kaçamak yapsam da bırakmak yok
Kahvaltı
1 dilim sucuk
Domates
Salatalık
Çatalın ucuyla peynirin tadına baktım tuzluydu
Mıhlama (bunu ekmekle yedim)
Menemen (çok az ekmekle yedim 1 yemek kaşığı kadar)
4 5 tane patates kızartması
1 tane sigara böreği
1 tane pişi yiyecektim ama sertti ısırıp bıraktım
Böğürtlen reçeli (1 çay kaşığı ucu ile tadına baktım)
6 dilim ekmek (ama dilimler çok minikti 3 dilime ancak denk gelirdi)
Heeeeh ne yemişim aslında az ama liste uzadı yaw
Akşam
Geç geldik yemek yoktu buzluktan döner çıkardım 3 dilim ekmekle de ondan yedim
Ayyyyy inşallah inşallah ilk defa bu kadar kararlı olduğumuzu düşünüyorum kendimceİronn harikasın maşallah çok iyi gidiyorsunharbiden bak. Mesajları okuyorum yetisemiyorum birçoğuna ama sen başından beri es vermedin valla tebrik ediyorum. Sen 100 lerden düşüp bizden hızlı kilo verebilirsin
Dimi köprüden önce son çıkış gibi hissediyorum bende. Hadi bakalımAyyyyy inşallah inşallah ilk defa bu kadar kararlı olduğumuzu düşünüyorum kendimce
Kaçamakta olsa yenilen az olunca oluyor gibiDimi köprüden önce son çıkış gibi hissediyorum bende. Hadi bakalım
Fikir olması açısından mi? Yoksa özellikle gerek yok canım böyle bir şart yok sonuçta. Menü paylaşmak isteyen paylaşıyorKaçamakta olsa yenilen az olunca oluyor gibimenü yazarken seni etiket yapalım mi Cho'm
Kesinlikle öyle bir iki lokma küçük parçalar kilo vermeyi hic etkilemiyor.Kaçamakta olsa yenilen az olunca oluyor gibimenü yazarken seni etiket yapalım mi Cho'm
Başımızda bizi güden biri olsun diye bende düşündüm, ben sürü psikolojisinden devamFikir olması açısından mi? Yoksa özellikle gerek yok canım böyle bir şart yok sonuçta. Menü paylaşmak isteyen paylaşıyor
Estağfurullah ya ahahaBaşımızda bizi güden biri olsun diye bende düşündüm, ben sürü psikolojisinden devam
Leslie benceKızlar iki gündür bebiş, misafir, temizlik derken takip edemedim o yüzden kusura bakmayın daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama spor yapacak vaktim hiç kalmıyor Bi tek bu saatlerde uykumdan feragat edip yapabilirim kısa süre ve apartmanda yaşadığımız için de bu saatte yapılabilecek alt komşuları çok rahatsız etmicek video öneriniz var mı YouTube de
Ben senin içindeki cevheri biliyorum. Daha önce nasıl azmettigini valla ben çok etkilenmiştim. Çıkar artık şunu içinden yaaEstağfurullah ya ahahao zaman ben sınavda kopya çektiren rahat hocalar gibi oluyorum dimi
Al işte İçimdeki canavarı uyandırdınBen senin içindeki cevheri biliyorum. Daha önce nasıl azmettigini valla ben çok etkilenmiştim. Çıkar artık şunu içinden yaa
O kadar güzel yazmışsın ki chom boşver azıcık kaçamak yap der gibiAl işte İçimdeki canavarı uyandırdınşaka bir yana, o zaman cok hırslıydm evet ama aşırı takıntı haline getirmiştim bunu. Sanki hayatımda her şey buna bagliymis gibi davranmıştım. Kilolu halimden de nefret etmiştim. Sakince değil de çok hızlı kilo vereyim gerisi hoş demiştim. Bir şeyleri bastırmıştm içimde. Her şeyin fazlası zararmis. Önce insanın kendiyle barışması gerekiyormuş. Bak ilk streste yine aynı kiloma döndüm. Çünkü bildiğim tek yol tatlı yiyerek mutlu olmakti. Hırsla bastırdım ve kilo verdim ama asıl meseleyi içimde halledememisim. İnsanin her türlü durumla barışması gerekiyormuş. Zayıflamak zorundasın diye dikte etmiyorum şu an, sağlıklı olmak zorundasın diyorum. Baskı olusturmak istemiyorum çünkü ilerde sonuçları güzel dönmüyor. Sağlıklı beslendikten sonra zaten zayıflarsin. Birinin size direttigi şeyi yapmak istemezsin ya hani Aksini yapmak istersin. Bu yüzden burada da menü zorunlu değil. Kilo bildirimi zorunlu değil. Ama başlangıçları yazdık ilerde yol kat eden olursa yazar. Biraz uzun oldu ama anlatabilmisimdir umarım
Bebeğim kruvasan zararlı işte. Pocalar börekler zararlıO kadar güzel yazmışsın ki chom boşver azıcık kaçamak yap der gibi
Kızım o kadar motivasyon yaptık zorunda değilsin deme zorla da yemeyelim
Haklısın canım herşeyin başı sağlık.Bebeğim kruvasan zararlı işte. Pocalar börekler zararlısağlıklı beslenmek zorundayız ya hani bu yüzden yememeliyiz diye bilgiyi beynimize gonderelim. Dersek ki sen zayıf olacaksın yeme, benim eski yaptığım gibi yani cazip gelecek o. İlerde diyecek ki kilo al ne olacak sonra verirsin diyecek. Yapmadığın şey mi diyecek. Ben mesela şeker hastası olmak üzereyim başlangıçtayim yeme ki ölme diyorum kendime. Allah göstermesin de vücudum da küçük yaralar var kasintilarim oluyor cemosum çarpıntım oluyor. İnan ki sadece kilo alıp vermiyoruz ömrümüz den gidiyor. Kendi kendime hiç yoktan hastalık çıkarıyorum
Cook haklısın o kadar iyi anladim ki..Al işte İçimdeki canavarı uyandırdınşaka bir yana, o zaman cok hırslıydm evet ama aşırı takıntı haline getirmiştim bunu. Sanki hayatımda her şey zayıflamama bagliymis gibi davranmıştım. Kilolu halimden de nefret etmiştim. Sakince değil de çok hızlı kilo vereyim gerisi boş demiştim. Kilo verince zaten mutlu olurum bütün sorunlarla da baş ederim. Bir şeyleri bastırmıştm içimde. Her şeyin fazlası zararmis. Önce insanın kendisiyle barışması gerekiyormuş. Bak ilk streste yine aynı kiloma döndüm. Çünkü bildiğim tek yol tatlı yiyerek mutlu olmakti. Stresle karşılaştıkca zayıf olmanın mutluluğu yetmiyormuş malesef. Hırsla bastırdım ve kilo verdim ama asıl meseleyi içimde halledememisim. İnsanin her türlü durumla barışması gerekiyormuş. Kendini hiçbir şey için şartlamamasi gerekiyormuş. Zayıflamak zorundasın diye dikte etmiyorum şu an, sağlıklı olmak zorundasın diyorum. Baskı olusturmak istemiyorum çünkü ilerde sonuçları güzel dönmüyor. Sağlıklı beslendikten sonra zaten zayıflarsin. Birinin size direttigi şeyin Aksini yapmak istersin ya hani. Bu yüzden burada da menü zorunlu değil. Kilo bildirimi zorunlu değil. Ama başlangıçları yazdık ilerde yol kat eden olursa yazar. Biraz uzun oldu ama anlatabilmisimdir umarım
Cok iyi anladım. Bende sağlık için zayıflamak istiyorum önceliğim bu. Tabi ki bu iş baskıyla olacak bisey degil. Sıkı tutmayınca da olmuyor işte dediğin gibi herseyin fazlası zarar dengeli ilerlemek lazım. Bende psikolojik yiyici olduğum için bunu cozersem hersey yoluna girecek gibi hissediyorum. Mesela sevdiklerimle mutlu bir sofrada ilginçtir ki çok yiyemem. Yiyeceklere bakış açımi değiştirmeye çalışıyorumAl işte İçimdeki canavarı uyandırdınşaka bir yana, o zaman cok hırslıydm evet ama aşırı takıntı haline getirmiştim bunu. Sanki hayatımda her şey zayıflamama bagliymis gibi davranmıştım. Kilolu halimden de nefret etmiştim. Sakince değil de çok hızlı kilo vereyim gerisi boş demiştim. Kilo verince zaten mutlu olurum bütün sorunlarla da baş ederim. Bir şeyleri bastırmıştm içimde. Her şeyin fazlası zararmis. Önce insanın kendisiyle barışması gerekiyormuş. Bak ilk streste yine aynı kiloma döndüm. Çünkü bildiğim tek yol tatlı yiyerek mutlu olmakti. Stresle karşılaştıkca zayıf olmanın mutluluğu yetmiyormuş malesef. Hırsla bastırdım ve kilo verdim ama asıl meseleyi içimde halledememisim. İnsanin her türlü durumla barışması gerekiyormuş. Kendini hiçbir şey için şartlamamasi gerekiyormuş. Zayıflamak zorundasın diye dikte etmiyorum şu an, sağlıklı olmak zorundasın diyorum. Baskı olusturmak istemiyorum çünkü ilerde sonuçları güzel dönmüyor. Sağlıklı beslendikten sonra zaten zayıflarsin. Birinin size direttigi şeyin Aksini yapmak istersin ya hani. Bu yüzden burada da menü zorunlu değil. Kilo bildirimi zorunlu değil. Ama başlangıçları yazdık ilerde yol kat eden olursa yazar. Biraz uzun oldu ama anlatabilmisimdir umarım
Aynen öyle cemosum zaten sağlıklı olmak da diyette yaptığımız her şey demek. Abur cubursa minicik tadına bakarsın. Tadı gelince olayı bitirelim mesela. Spor yapmak zaten sağlıklı. İnsanin cildi bile güzelleşiyor saçları güzelleşiyor. Çok güzel olacak her şeyHaklısın canım herşeyin başı sağlık.
Allah korusun hastalık başa geldi mi gitmiyor kilo alınır da verilir de ama sağlık öyle değil.
Anneannem hep der dert girdi mi vücuda çıkmaz diye önce sağlıklı olalım da herşeyin üstesinden geliriz
Ne yazık ki öyle kilo alcam korkusundan değilde bunun bana ne faydası olacak diye yiyip içmek nasip olsun. Böyle düşünen insanların kilo sorunu yok zaten.Bebeğim kruvasan zararlı işte. Pocalar börekler zararlısağlıklı beslenmek zorundayız ya hani bu yüzden yememeliyiz diye bilgiyi beynimize gonderelim. Dersek ki sen zayıf olacaksın yeme, benim eski yaptığım gibi yani cazip gelecek o. İlerde diyecek ki kilo al ne olacak sonra verirsin diyecek. Yapmadığın şey mi diyecek. Ben mesela şeker hastası olmak üzereyim başlangıçtayim yeme ki ölme diyorum kendime. Allah göstermesin de vücudum da küçük yaralar var kasintilarim oluyor cemosum çarpıntım oluyor. İnan ki sadece kilo alıp vermiyoruz ömrümüz den gidiyor. Kendi kendime hiç yoktan hastalık çıkarıyorum
Her hafta tartilsak iyi olur kilo veremeyen olursa da verenleri görüp daha istekli olabilir. Herkes birbirine açık burda dürüstlük öncelikCook haklısın o kadar iyi anladim ki..
Cok iyi anladım. Bende sağlık için zayıflamak istiyorum önceliğim bu. Tabi ki bu iş baskıyla olacak bisey degil. Sıkı tutmayınca da olmuyor işte dediğin gibi herseyin fazlası zarar dengeli ilerlemek lazım. Bende psikolojik yiyici olduğum için bunu cozersem hersey yoluna girecek gibi hissediyorum. Mesela sevdiklerimle mutlu bir sofrada ilginçtir ki çok yiyemem. Yiyeceklere bakış açımi değiştirmeye çalışıyorum
Biz yinede düzenli tartilalim ama yaauyaralım birbirimizi eccuk de olsun Baskı yapalım
Ben çok hırs yaparımHer hafta tartilsak iyi olur kilo veremeyen olursa da verenleri görüp daha istekli olabilir. Herkes birbirine açık burda dürüstlük öncelik