Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım tadına bakıp bıraksak yüksek kalorili şeylerin, en güzeli aslında. Isırıp bıraktım dedin ya iyi yapmışsın. Çıtır diye yiyedebilirdin çünkü. Biz oburlar için sert diye bir şey yoktur çıtırdır o

Ayyyyy inşallah inşallah ilk defa bu kadar kararlı olduğumuzu düşünüyorum kendimce

Kızlar iki gündür bebiş, misafir, temizlik derken takip edemedim o yüzden kusura bakmayın daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama spor yapacak vaktim hiç kalmıyor Bi tek bu saatlerde uykumdan feragat edip yapabilirim kısa süre ve apartmanda yaşadığımız için de bu saatte yapılabilecek alt komşuları çok rahatsız etmicek video öneriniz var mı YouTube de

Leslie bence

Ben senin içindeki cevheri biliyorum. Daha önce nasıl azmettigini valla ben çok etkilenmiştim. Çıkar artık şunu içinden yaa
Al işte İçimdeki canavarı uyandırdın şaka bir yana, o zaman cok hırslıydm evet ama aşırı takıntı haline getirmiştim bunu. Sanki hayatımda her şey zayıflamama bagliymis gibi davranmıştım. Kilolu halimden de nefret etmiştim. Sakince değil de çok hızlı kilo vereyim gerisi hoş demiştim. Kilo verince zaten mutlu olurum bütün sorunlarla da baş ederim. Önce insanın kendisiyle barışması gerekiyormuş. Bak ilk streste yine aynı kiloma döndüm. Çünkü bildiğim tek yol tatlı yiyerek mutlu olmakti. Stresle karşılaştıkca zayıf olmanın mutluluğu yetmiyormuş. Hırsla bastırdım ve kilo verdim ama asıl meseleyi içimde halledememisim. İnsanin her türlü durumla barışması gerekiyormuş. Kendini hiçbir şey için şartlamamasi gerekiyormuş. Zayıflamak zorundasın diye dikte etmiyorum şu an, sağlıklı olmak zorundasın diyorum. Sağlıklı beslendikten sonra zaten zayıflarsin. Birinin size direttigi şeyin Aksini yapmak istersin ya hani. Bu yüzden burada da menü zorunlu değil. Kilo bildirimi zorunlu değil. Ama başlangıçları yazdık ilerde yol kat eden olursa yazar. Biraz uzun oldu ama anlatabilmisimdir umarım

Son düzenleme:
O kadar güzel yazmışsın ki chom boşver azıcık kaçamak yap der gibi
Kızım o kadar motivasyon yaptık zorunda değilsin deme zorla da yemeyelim

O kadar güzel yazmışsın ki chom boşver azıcık kaçamak yap der gibi
Kızım o kadar motivasyon yaptık zorunda değilsin deme zorla da yemeyelim
Bebeğim kruvasan zararlı işte. Pocalar börekler zararlı sağlıklı beslenmek zorundayız ya hani bu yüzden yememeliyiz diye bilgiyi beynimize gonderelim. Dersek ki sen zayıf olacaksın yeme, benim eski yaptığım gibi yani cazip gelecek o. İlerde diyecek ki kilo al ne olacak sonra verirsin diyecek. Yapmadığın şey mi diyecek. Ben mesela şeker hastası olmak üzereyim başlangıçtayim yeme ki ölme diyorum kendime. Allah göstermesin de vücudum da küçük yaralar var kasintilarim oluyor cemosum çarpıntım oluyor. İnan ki sadece kilo alıp vermiyoruz ömrümüz den gidiyor. Kendi kendime hiç yoktan hastalık çıkarıyorum

Haklısın canım herşeyin başı sağlık.
Allah korusun hastalık başa geldi mi gitmiyor kilo alınır da verilir de ama sağlık öyle değil.
Anneannem hep der dert girdi mi vücuda çıkmaz diye önce sağlıklı olalım da herşeyin üstesinden geliriz

Cook haklısın o kadar iyi anladim ki.. Cok iyi anladım. Bende sağlık için zayıflamak istiyorum önceliğim bu. Tabi ki bu iş baskıyla olacak bisey degil. Sıkı tutmayınca da olmuyor işte dediğin gibi herseyin fazlası zarar dengeli ilerlemek lazım. Bende psikolojik yiyici olduğum için bunu cozersem hersey yoluna girecek gibi hissediyorum. Mesela sevdiklerimle mutlu bir sofrada ilginçtir ki çok yiyemem. Yiyeceklere bakış açımi değiştirmeye çalışıyorum
Biz yinede düzenli tartilalim ama yaa uyaralım birbirimizi eccuk de olsun Baskı yapalım

Aynen öyle cemosum zaten sağlıklı olmak da diyette yaptığımız her şey demek. Abur cubursa minicik tadına bakarsın. Tadı gelince olayı bitirelim mesela. Spor yapmak zaten sağlıklı. İnsanin cildi bile güzelleşiyor saçları güzelleşiyor. Çok güzel olacak her şey

Ne yazık ki öyle kilo alcam korkusundan değilde bunun bana ne faydası olacak diye yiyip içmek nasip olsun. Böyle düşünen insanların kilo sorunu yok zaten.

Her hafta tartilsak iyi olur kilo veremeyen olursa da verenleri görüp daha istekli olabilir. Herkes birbirine açık burda dürüstlük öncelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…