- 18 Aralık 2018
- 2.404
- 8.439
Bende öyleyim işte. Burda olmasam sabahki sofradan kim bilir kaç kilo kalkardimBen çok hırs yaparım
Yeğenim bir haftada 4 kilo vermiş ondan özendim de başladım zaten
Yalan yok eğer 2 gün burası aktif olmasıydı bende herşeyi siler süpürürdüm.Bende öyleyim işte. Burda olmasam sabahki sofradan kim bilir kaç kilo kalkardimzaten geçen hafta başladım bir haftalık emek de çöp olurdu Hızır gibi yetişti burasi valla
Aynen. Stresi yönetmeyi öğrenmemiz lazım. Hep yemek yiyerek yönetiyorduk iyi hissetme malzemesi olarak. Buna geri dönmemek için odağın sağlığa çevrilmesi lazım. Bu da kendine değer vermekle ilgili. Yine bir stresle karşılaşınca 50 kilo halinde dersin ki ben strese girdim diye niye sağlıksız beslenip vücudumu batirayim ki. Niye benim kolesterol um olsun niye şekerim olsun herkes iyiyken. Ama diyetle bagdasirsa seçim yapmak daha kolay. Beyin direkt kilo alırım sonra geri veririm diyor. Bu da kendine değer vermemek demek. Kedinin fareyle oynadığı gibi sağlığınla görüntünle oynuyorsunNe yazık ki öyle kilo alcam korkusundan değilde bunun bana ne faydası olacak diye yiyip içmek nasip olsun. Böyle düşünen insanların kilo sorunu yok zaten.
Bı gelip hemen gidiyosun olur tabii27 sayfa ne ara yazdiniz yahu ben nasil yetisecegim size heyooooo
Ne güzel ya insallah burda da böyle olurYıllar yıllar önce facebook da bir zayıflama grubuna katılmıştım o zamanlar bu kadar çok kilom da yoktu. Ama öyle hirslandim ortam o kadar güzeldiki hic bu kadar eğlenerek kilo vermemiştim. Herkes zayıflamışti hırsındanhem güldük hem zayıflamistik
Ağzına sağlık çok doğru söylüyorsun. Ben kendime çöp muamelesi yapmışımAynen. Stresi yönetmeyi öğrenmemiz lazım. Hep yemek yiyerek yönetiyorduk iyi hissetme malzemesi olarak. Buna geri dönmemek için odağın sağlığa çevrilmesi lazım. Bu da kendine değer vermekle ilgili. Yine bir stresle karşılaşınca 50 kilo halinde dersin ki ben strese girdim diye niye sağlıksız beslenip vücudumu batirayim ki. Niye benim kolesterol um olsun niye şekerim olsun herkes iyiyken. Ama diyetle bagdasirsa seçim yapmak daha kolay. Beyin direkt kilo alırım sonra geri veririm diyor. Bu da kendine değer vermemek demek. Kedinin fareyle oynadığı gibi sağlığınla görüntünle oynuyorsun
Bende öyleydim seni çok iyi anlıyorum. Yazık bize işte. Kilo fazla ter yapıyor koku olmasın diye sürekli duşa giriyorum. Hoş şeyler değil insanın özel hayatı da var. Niye yaptım ki diyorsun bunu. Gunluk en fazla 20 dk yi gecmeyecek yanlış yiyecekler yüzünden 3 yıldır kilom varAğzına sağlık çok doğru söylüyorsun. Ben kendime çöp muamelesi yapmışımtabaklarda kalanları köpekler için biriktiriyorum söyle bir baktım poşete bunları ben yiyordum dedim kendime. Aman kalmasin aman dökülmesin yiceklere yazık olmasın derken kendime yazık ettim
Ne durumdasin canım diyete devam edebildin mi27 sayfa ne ara yazdiniz yahu ben nasil yetisecegim size heyooooo
Ahh ahh o konulara hiç girmeyim zaten. Bi dışarı çıkmak en basiti bana zulüm yaz aylarında iki cocugu giydir yüzün gözün bozulmadan dışarı çıkBende öyleydim seni çok iyi anlıyorum. Yazık bize işte. Kilo fazla ter yapıyor koku olmasın diye sürekli duşa giriyorum. Hoş şeyler değil insanın özel hayatı da var. Niye yaptım ki diyorsun bunu. Gunluk en fazla 20 dk yi gecmeyecek yanlış yiyecekler yüzünden 3 yıldır kilom var
Benimde sadece beli lastikli iki üç pantolonum var döndürüp döndürüp onları giyiyorum. Bazanin altında bir sürü kıyafet var bekliyorlar işte. Bende çok severim giyinmeyi. Aaah ahAhh ahh o konulara hiç girmeyim zaten. Bi dışarı çıkmak en basiti bana zulüm yaz aylarında iki cocugu giydir yüzün gözün bozulmadan dışarı çıkbide sürekli aynı kıyafetlerle içimden almak gelmiyo. Bide cok severim giyinip kusanmayi.kendimi iyi hissettigim zaman yaptığım herseyden daha fazla zevk alıyorum. Zayiflayim öyle alırım diye diye yillar geçip gidecek hayatı erteliyorum farkında olmadan ne için? Dediğin gibi günlük belki 20 dk için
Genelde siyah eşofman altiyla geziyorumBenimde sadece beli lastikli iki üç pantolonum var döndürüp döndürüp onları giyiyorum. Bazanin altında bir sürü kıyafet var bekliyorlar işte. Bende çok severim giyinmeyi. Aaah ah
Bugün uyuyup kalmışım yarın başlayayım artıkLeslie bence
Günaydın hızlı GonzaleslerNe durumdasin canım diyete devam edebildin mi
Günaydın hızlı Gonzalesler
Diyete devam ediyorum listeye birebir uyduğumu soyleyemem ama kilolar gidiyor ve ben mutluyum
İyi bariYok canım dayısıyla 1er tabak revani çerez türevleri tüketti sonra ki sade keyif cayı imiş
Yenecek gibi değildi yoksa affetmezdimAfiyet olsun canım tadına bakıp bıraksak yüksek kalorili şeylerin, en güzeli aslında. Isırıp bıraktım dedin ya iyi yapmışsın. Çıtır diye yiyedebilirdin çünkü. Biz oburlar için sert diye bir şey yoktur çıtırdır o