Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde bende çok su tüketirim dışarıda çok durunca fırsat bulamadım almaya ordan oraya ve her yer hınca hınctı resmen sanki herkes sokağa çıkıp sadece sahil kenarı için çıkmıştı
Bende bugün dışarıdayım sadece 1 şişe su içtim yarım litre. Sonra köye gittim çeşme suyunu içmiyorum orda eve geldim şimdi içiyorum kana kana😂

Bende bugün dışarıdayım sadece 1 şişe su içtim yarım litre. Sonra köye gittim çeşme suyunu içmiyorum orda eve geldim şimdi içiyorum kana kana😂
Dışarıdan eve geldim eşime yemek hazırladım misafir gelecekti renavi yaptım çaydı oydu buydu derken daha yeni oturup giriş yaptım siteye 😂😂😂😂 karnım gurulduya bişi yemedim yaa inşallah yemem🤭

Başlıyorum efenim😂 benim koca sabah gözünü açar açmaz hadi gitmiyoz mu dedi nereye dedim kahvaltıya dedi🤭 ama var ya benim mide küçülmeye başlamış 3 günde bile fark etmiş kaçamak yapsam da bırakmak yok 😂

Kahvaltı
1 dilim sucuk
Domates
Salatalık
Çatalın ucuyla peynirin tadına baktım tuzluydu🤭
Mıhlama (bunu ekmekle yedim)
Menemen (çok az ekmekle yedim 1 yemek kaşığı kadar)
4 5 tane patates kızartması
1 tane sigara böreği 🙊
1 tane pişi yiyecektim ama sertti ısırıp bıraktım 😂
Böğürtlen reçeli (1 çay kaşığı ucu ile tadına baktım 🤭)
6 dilim ekmek (ama dilimler çok minikti 3 dilime ancak denk gelirdi)

Heeeeh ne yemişim aslında az ama liste uzadı yaw😂😂

Akşam

Geç geldik yemek yoktu buzluktan döner çıkardım 3 dilim ekmekle de ondan yedim 🤭

Dışarıdan eve geldim eşime yemek hazırladım misafir gelecekti renavi yaptım çaydı oydu buydu derken daha yeni oturup giriş yaptım siteye 😂😂😂😂 karnım gurulduya bişi yemedim yaa inşallah yemem🤭
İronn harikasın maşallah çok iyi gidiyorsun 💥❤️ harbiden bak. Mesajları okuyorum yetisemiyorum birçoğuna ama sen başından beri es vermedin valla tebrik ediyorum. Sen 100 lerden düşüp bizden hızlı kilo verebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X