Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün aynısını eşime dedim kalmasın diye bitiriyorduk ya da eşime veriyordum. Zorla yiyordum resmen

58 ile burada ne isin var ben topige hic bakmamisken acaba
Bu arada Bende geldimmmm artikk bu lanet ilaclardan aldigim kilolarin kendiliginden gitmeyecegini anladim kabullendim ve basladimm. Eski kilom 48 e dönmek istemeyerek bari 55 olayim diye Bir haftadir dikkat ediyorum yememe icmeme. Tuzu sekeri ekmegi kestim.Yuruyusde yapiyorum. Evede minik pilates top seti aldim egzersiz yapiyorum.5 gunde farkedildii bende herkes farketti .Devam edecegim bakalim. Hepimize bol sans arkişler

Gerçekten bişeye şartlanınca zor oluyor. Çikolata yemeyeceksin dedim kendi kendime deli gibi canım çikolata istiyordu. Sonra dedim ki 1 parça atarsın ağzına canın çekince daha istemedi canım

Ooo hoş geldin hemşehrim

Ooo hoş geldin hemşehrim
Hosbuldum sweetcim . Ay bende kendi kendime dikkat etmeye basladi. burayada bakayim kendimi motive ederim dedim ben haric herkes burdaymis
L LADY VEGA yahu sen ne geziyon diyet topiginde Bak artemisle senin isin yok kaybolun burdan biz siskolar devam etcez

Hoşgeldin canımmmmmm hadi bismillah de sal kendini aramıza kilo vereyim derken kilo alma dikkat et arada kaçamak yapıyoruz biz

Burdayız cümbür cemaat iyi oldu valla bizim için

Hoşgeldin canımmmmmm hadi bismillah de sal kendini aramıza kilo vereyim derken kilo alma dikkat et arada kaçamak yapıyoruz biz
O kadar olur bende yapiyorum canim ne isterse yiyorum acikcasi hafta sonu kabak detoksu yapayim dedim kabak haric herseyi yedim Cok kisitlamak iyi degl bence pskolojim bozuluyor normalde yemeidgim seyleri canim istiyor yasakliyken

Sırt ve karın yağlarım var. Ayrıca kilo vermesem de olur, fit olsun toplansın şu vücut. Kiloyu göbeğe alangillerdenim.

Kızım size motivasyon olur işte. Belimi inceltecem ben, göbeğim 92cm o da 85leri görse iyi olacak. Olmaz böyle. Sikilasacagiz kilo vermesek de.

Hoş geldin canım çok iyi yapmışsın pilates almakla benimde katlanan ev tipi yürüyüş aletleri dikkatimi çekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…