- 2 Ağustos 2013
- 34.311
- 102.512
Dün aynısını eşime dedim kalmasın diye bitiriyorduk ya da eşime veriyordum. Zorla yiyordum resmenAğzına sağlık çok doğru söylüyorsun. Ben kendime çöp muamelesi yapmışımtabaklarda kalanları köpekler için biriktiriyorum söyle bir baktım poşete bunları ben yiyordum dedim kendime. Aman kalmasin aman dökülmesin yiceklere yazık olmasın derken kendime yazık ettim
Yulaf lapasini seviyor musun? Yoğurtla denedim bir kere hiç sevmedim. Bir sürü yulaf var evde 2 senedir var ama öylece duruyor. Bir şey olur muGünaydın kızlaar gün geç bitti erken başladı bebem 7 de kalktı kahvaltı hazırlamaya mecalim yoktu yulaf lapası yaptım yedim hemen
58 ile burada ne isin var ben topige hic bakmamisken acabaBu kadar da adım atmışım
Eki Görüntüle 3241133
Havalar düzelsin biraz, günlük yürüyüş yapabilirim. Hem burası hep yokuşlu iyi kalori yakarım herhalde
58 kiloyum, ne kadar verirsek artık, topige şu anda oturduğum minderden katılıyorum, her yazdığıma üzgün atanları esefle kınıyorum.Hepinizi geçeceğim bir yürümeye başlayayım, aha buraya yazıyorum.
Ooo hoş geldin hemşehrim58 ile burada ne isin var ben topige hic bakmamisken acaba
Bu arada Bende geldimmmm artikk bu lanet ilaclardan aldigim kilolarin kendiliginden gitmeyecegini anladim kabullendim ve basladimm. Eski kilom 48 e dönmek istemeyerek bari 55 olayim diye Bir haftadir dikkat ediyorum yememe icmeme. Tuzu sekeri ekmegi kestim.Yuruyusde yapiyorum. Evede minik pilates top seti aldim egzersiz yapiyorum.5 gunde farkedildii bende herkes farketti .Devam edecegim bakalim. Hepimize bol sans arkişler
Hoşgeldin58 ile burada ne isin var ben topige hic bakmamisken acaba
Bu arada Bende geldimmmm artikk bu lanet ilaclardan aldigim kilolarin kendiliginden gitmeyecegini anladim kabullendim ve basladimm. Eski kilom 48 e dönmek istemeyerek bari 55 olayim diye Bir haftadir dikkat ediyorum yememe icmeme. Tuzu sekeri ekmegi kestim.Yuruyusde yapiyorum. Evede minik pilates top seti aldim egzersiz yapiyorum.5 gunde farkedildii bende herkes farketti .Devam edecegim bakalim. Hepimize bol sans arkişler
Burdayız cümbür cemaat
O kadar olur bende yapiyorum canim ne isterse yiyorum acikcasi hafta sonu kabak detoksu yapayim dedim kabak haric herseyi yedimHoşgeldincanımmmmmm hadi bismillah de sal kendini aramıza kilo vereyim derken kilo alma dikkat et arada kaçamak yapıyoruz biz
Sırt ve karın yağlarım var. Ayrıca kilo vermesem de olur, fit olsun toplansın şu vücut. Kiloyu göbeğe alangillerdenim.58 ile burada ne isin var ben topige hic bakmamisken acaba
Kızım size motivasyon olur işte.
Ben belimi hic ölcmedim gidince ölceyim bak yari yariya gelirsek gene gidersin burdanKızım size motivasyon olur işte.Belimi inceltecem ben, göbeğim 92cm o da 85leri görse iyi olacak. Olmaz böyle. Sikilasacagiz kilo vermesek de.
Yne de diyete ihtiyacin yok benceSırt ve karın yağlarım var. Ayrıca kilo vermesem de olur, fit olsun toplansın şu vücut. Kiloyu göbeğe alangillerdenim.
Hoş geldin canım çok iyi yapmışsın pilates almakla58 ile burada ne isin var ben topige hic bakmamisken acaba
Dün evime gittim orada ölçtüm ben de.Ben belimi hic ölcmedim gidince ölceyim bak yari yariya gelirsek gene gidersin burdan
En kilolusu benim hepinizden deYne de diyete ihtiyacin yok benceEgzersiz cok iyi olur
Egzersiz yapamiyorum. Zaten diyet insanı değilim ben. Sabah yarım ekmek yedim kahvaltiylaYne de diyete ihtiyacin yok benceEgzersiz cok iyi olur
Ben 2 dilim ekmek yedim sadeceEgzersiz yapamiyorum. Zaten diyet insanı değilim ben. Sabah yarım ekmek yedim kahvaltiyla
burda napiorsun peki ciddi soruyom eski msjlara cok bakamadimEgzersiz yapamiyorum. Zaten diyet insanı değilim ben. Sabah yarım ekmek yedim kahvaltiyla
Hosbuldum choci aramizdan zayiflar gitsin daha hos olacamHoş geldin canım çok iyi yapmışsın pilates almaklabenimde katlanan ev tipi yürüyüş aletleri dikkatimi çekiyor