Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahvaltı
İki dilim esmer ekmek, domates, salatalık, ekmeklere lor sürdüm, maydanoz, roka, dereotu (yumurta kalmamıştı yiyemedim)
Öğle
Bir kase tarhana çorbası, yeşil salata
Ara
Muz ve bir bardak süt
Akşam
3 4 yk sebzeli makarna, ton balıklı salata
Birazdan da Bi bardak kefir ve 3 ceviz yiyeceğim çünkü çok geç yatıyorum
Spor yapamadım ama bugün evim altını üstüne getirdim heryeri temizledim hala da bitmedi bence güzel kalori yaktırmıştır kaçamak da yapmadığım için bugün kutluyorum kendimi çünkü normalde evde temizlik varsa ya makarna yada dışarıdan yeriz

Geçmiş olsun nerelisiniz benim ailemde deprem bölgesinde Hatay'da

Kızlar akşam yemegimi eksik yedim guncelleyeyim.
1 kepçe arpa şehriye çorbası
3 kaşık karışık sebze türlü yemegi
Salata

Ekmek,yoğurt,karpuz yemedim.
Üzgün atıp durma bana kız. Keşke sadece karpuz ekmek yeseydin. Ama yeme. Başka zaman yersin. İncecik olacak belini düşün.

Bu kadar da adım atmışım

Havalar düzelsin biraz, günlük yürüyüş yapabilirim. Hem burası hep yokuşlu iyi kalori yakarım herhalde
58 kiloyum, ne kadar verirsek artık, topige şu anda oturduğum minderden katılıyorum, her yazdığıma üzgün atanları esefle kınıyorum. Hepinizi geçeceğim bir yürümeye başlayayım, aha buraya yazıyorum.

Ohhhh yaramasın

ayyyyyyy bende yazayım şu kenar da dursun

sabah 2 buğday dilim ekmeğe labne sürdüm onu yedim

küçük su şişesi 1 tane bitirdim

1 çay bardağı çay içtim

dışarıda olduğum için salata ve 4 tane köfte yedim

Evde henüz yemek yemiş değilim kendimi nedense tok hissediyorum birazdan sadece ananaslı yeşil çay içeceğim

Yemişler içmişler, gözleri hala yiyemediklerinde ama caktirmamaya çalışıyorlar. Arada açım diye isyan etseler de şimdilik azimliler. Bu kadar.
Yaaaa ama ama olmaz ki böyle beni de yoldan çıkarmayın burgerden geçtim yemedim dominostan geçtim baktım ordan da geçtim sadece

inanmiyorim sende mi mantarli omlet yedin sabah

Çok az su içiyorsunuz.
O şişeyi dörde çıkarın en azından.

kahvalti 13.00
2 dilim tb ekmek
mantarli kiymali omlet
salatalik peynir
sekersiz cay

aksama kadar hic bisey yememistim bahce ile ugrasirken eve ciktigomda cocullarin tabagina ilisti gozum 3 kasik yogurtlu makarna yedim

aksam 8.30 da

1 kase mercimek corbasi
3-4 kasik mantar sote ,1 catal ot kavurmasi
bol salata
2 dilim t b ekmek

bahcede 4-5karik domates biber ektik spor sayın lutfen

Çok az su içiyorsunuz.
O şişeyi dörde çıkarın en azından.
Normalde bende çok su tüketirim dışarıda çok durunca fırsat bulamadım almaya ordan oraya ve her yer hınca hınctı resmen sanki herkes sokağa çıkıp sadece sahil kenarı için çıkmıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…