- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.452
Ben de çöllerde gezmiscesine suya hasret uyanıyorum sabahları. Bir şişeyi öyle içiyorum zaten. Su önemli. Hele diyette daha da önemli.ben o kadar suyu sabah ac karnina iciyorum mide mide degil iskembe mubarek
Bende bugün dışarıdayım sadece 1 şişe su içtim yarım litre. Sonra köye gittim çeşme suyunu içmiyorum orda eve geldim şimdi içiyorum kana kanaNormalde bende çok su tüketirim dışarıda çok durunca fırsat bulamadım almaya ordan oraya ve her yer hınca hınctı resmen sanki herkes sokağa çıkıp sadece sahil kenarı için çıkmıştı
Dışarıdan eve geldim eşime yemek hazırladım misafir gelecekti renavi yaptım çaydı oydu buydu derken daha yeni oturup giriş yaptım siteyeBende bugün dışarıdayım sadece 1 şişe su içtim yarım litre. Sonra köye gittim çeşme suyunu içmiyorum orda eve geldim şimdi içiyorum kana kana
Hoş bulduk.
Su için.Dışarıdan eve geldim eşime yemek hazırladım misafir gelecekti renavi yaptım çaydı oydu buydu derken daha yeni oturup giriş yaptım siteyekarnım gurulduya bişi yemedim yaa inşallah yemem
aynen bende oyleyim bugun rahat 2 litreyi gecmisimdirBen de çöllerde gezmiscesine suya hasret uyanıyorum sabahları. Bir şişeyi öyle içiyorum zaten. Su önemli. Hele diyette daha da önemli.
Ahaaaaa ne oldu şimdiaynen bende oyleyim bugun rahat 2 litreyi gecmisimdir
Yat hemen uyuDışarıdan eve geldim eşime yemek hazırladım misafir gelecekti renavi yaptım çaydı oydu buydu derken daha yeni oturup giriş yaptım siteyekarnım gurulduya bişi yemedim yaa inşallah yemem
Nere gittin miniiiikaynen bende oyleyim bugun rahat 2 litreyi gecmisimdir
Hoş buldum canım kadınlar
Koca kişisi 2.ci çaydanlıkla odada çay beklemekteYat hemen uyu
Çayın yanında da bişeyler vardır şimdi gözün düşerKoca kişisi 2.ci çaydanlıkla odada çay beklemekte
Yok canım dayısıyla 1er tabak revani çerez türevleri tüketti sonra ki sade keyif cayı imişÇayın yanında da bişeyler vardır şimdi gözün düşer
Topik sahibi ne ayol yedi yabancı gibiHoş buldum. Her şeye yorum yapıyorum ama inşallah topik sahibi kızmaz.
İronn harikasın maşallah çok iyi gidiyorsunDışarıdan eve geldim eşime yemek hazırladım misafir gelecekti renavi yaptım çaydı oydu buydu derken daha yeni oturup giriş yaptım siteyekarnım gurulduya bişi yemedim yaa inşallah yemem
SüpersinAllah'ım resmen bugün bişey yemedim hâlâ da canım istemiyor eskiden stres bana yedirirdi şimdi yemicem diyorum