Kızım resmen tüm forum diyete girdi herkesler burdaPeki madem öyle olsun
Zaten sıkıntı porsiyon ayarlamaktaYa evet aslında bütün sır orda porsiyonu ayarlayabilirsen ne yersen ye kilo yapmiyor hersey gibi oda denge
Yaklaşan yazın ayak seslerini duyduğumuz için hepKızım resmen tüm forum diyete girdi herkesler burda
Ama en çok ben zayiflicam
Sen sağlıkla zayıfla hizummmYaklaşan yazın ayak seslerini duyduğumuz için hepbenim kam değerlerim çok düşmüş derdim aslında sadece kilo vermek değil sağlıklı beslenmek de. Yavaş yavaş oturtuyorum ama. Bunu için çay zevkimden vazgeçiyorum
Çok geçmiş olsun hizumYaklaşan yazın ayak seslerini duyduğumuz için hepbenim kan değerlerim çok düşmüş derdim aslında sadece kilo vermek değil sağlıklı beslenmek de. Yavaş yavaş oturtuyorum ama. Bunu için çay zevkimden vazgeçiyorum
Hallederiz tabii ki elimizden ne kurtulmusSen sağlıkla zayıfla hizummm
Off zaten senin de az kilon var hemen verirsin sen birde kanlar duzeldimi hazirsin
Ama cips öyle bisey degilki azıcık alıp birakcan ona hiç yanasmiycanZaten sıkıntı porsiyon ayarlamaktabiz mesela o çok sevdiğimiz cipslerden pizzalardan azıcık alıp bıraksak bu hale gelmeyecektik deee
Sağlıkla zayiflayin inşallahYaklaşan yazın ayak seslerini duyduğumuz için hepbenim kan değerlerim çok düşmüş derdim aslında sadece kilo vermek değil sağlıklı beslenmek de. Yavaş yavaş oturtuyorum ama. Bunu için çay zevkimden vazgeçiyorum
Geçmiş olsun canım. Bende ezelden beri demir eksikliği var. Malum çay, kahve demir emilimini etkiliyor. zamanında çok hap kullandım faydasını görmedim. Belli ki yeme içme alışkanlıklarimda sıkıntı var. Gül hastalığı çıktı bende. Doktor bağışıklığın düşmüş, diye tahlil istedi. Sonra uyardı işte. Cildin çok kuru, saçın da dökülüyordur. Böyle devam ederse on yıla saçının yarısını kaybedersin dedi. Yaralar da iz bırakarak iyileşecek bu yüzden dedi. Beni bir telas sardı tabii. Damardan demir kullanman lazım dedi. Daha hastaneye gitmedim bakalım. Bir de dahiliyeye görünücem. Ne diyecekseÇok geçmiş olsun hizum. Bende sağlık için yapıyorum aslında. Şeker başlangıcı var bende de. Kolesterol tavan. Senin durumunda Çay icmemen mi gerekiyormus?
Yapmam inşallahİyi geceler sweetcim yarın daha çok kaçamak yaparsan bana yaz tamam mı
Teşekkür ederimSağlıkla zayiflayin inşallah
Hala yok aklıma geldi bakIyi geceler hemşerim kocanla cok mutlu ol
Ya ben zevkine zorla yediğimi biliyorum manyak mıyım neZaten sıkıntı porsiyon ayarlamaktabiz mesela o çok sevdiğimiz cipslerden pizzalardan azıcık alıp bıraksak bu hale gelmeyecektik deee
Geçmiş olsun hizuGeçmiş olsun canım. Bende ezelden beri demir eksikliği var. Malum çay, kahve demir emilimini etkiliyor. zamanında çok hap kullandım faydasını görmedim. Belli ki yeme içme alışkanlıklarimda sıkıntı var. Gül hastalığı çıktı bende. Doktor bağışıklığın düşmüş, diye tahlil istedi. Sonra uyardı işte. Cildin çok kuru, saçın da dökülüyordur. Böyle devam ederse on yıla saçının yarısını kaybedersin dedi. Yaralar da iz bırakarak iyileşecek bu yüzden dedi. Beni bir telas sardı tabii. Damardan demir kullanman lazım dedi. Daha hastaneye gitmedim bakalım. Bir de dahiliyeye görünücem. Ne diyecekse
Aynen öyle bağımlılık yapıyor nimetAma cips öyle bisey degilki azıcık alıp birakcan ona hiç yanasmiycan
Ben de öyle yalnız değilsin artık kesiyor ama o paketin bitmesi lazımYa ben zevkine zorla yediğimi biliyorum manyak mıyım ne
sana gore cok biz sismanlara zaten gunde 6 dilim veriyorlar ister 3-3 ye ister 2-2-2Cemos 3 cok değil mi yaw? Biri noodle yer biri 3 dilim ehmükvar bi gariplik dur bakalım
ne guzel seni dusunuyorBenim yarin sabah kahvaltıya misafirim var poğaça börek falan yapıyorumumarım kocama sinirlenmem ama yok ya o bana sürekli yesilcay falan aliyo ince mesaji aliyorum
hadi bakalim broTabagımı atarım yarın. Hızlı bi giriş olsun
Bebe peşinde koşmak da spora dahil mikıçımız yer görmedi bugün şükür
daha cok rekabet olacak iste negzelKızım resmen tüm forum diyete girdi herkesler burda
Ama en çok ben zayiflicam