Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pembe Lotus Pembe Lotus ben bu ara buralardayim bak sende geleceksen haberin olsun ezecek kilo ariyorum gel al beni :KK53:
Günaydın canım gördüm şimdi kilonu 89.1
Bende geçen hafta sali diyetisyene başladım 90.8 cuma kontrolüm var bakalım kaç cikacagim ikizlerden yürüyüş fln yapamıyorum akşam esim gelince zaten pilim bitmiş oluyor çocukları ona verip ertesi günün yemeklerini yapıyorum

Bende geçen hafta sali diyetisyene başladım 90.8 cuma kontrolüm var bakalım kaç cikacagim ikizlerden yürüyüş fln yapamıyorum akşam esim gelince zaten pilim bitmiş oluyor çocukları ona verip ertesi günün yemeklerini yapıyorum
tabi ya gel sende vakit buldukca :) srni cok iyi anliyorum ablam ne uemek yemeye ne tuvalete vakit bulamiyor ikizlrlerden 🙄

Allah saglik versin insallah buyuyunce rahat edeceksin 🥰

biz nasil ayni anda kilo alip ayni anda vermeyi basariyoruz :deli: bu nasil bir kilo kardesligidir :deli:

ula bu saatte uyuyan diyetci mi olur kalksaniza siz :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:
Benim oğlan 4'te uyandı, evi gezdi, uyumayı reddetti. Neyse ki uyutabildim bir iki saat sonra. Sağ olsun düşünceli davrandi da 9'a kadar uyuttu. Yalnız sadece ikimiz ayaktayız. Ev ahalisi fosur fosur uyuyor daha. Karnım azıcık kazindigi için diyet bisküviyle siyah kuru üzüm atistirdim biraz.

Benim oğlan 4'te uyandı, evi gezdi, uyumayı reddetti. Neyse ki uyutabildim bir iki saat sonra. Sağ olsun düşünceli davrandi da 9'a kadar uyuttu. Yalnız sadece ikimiz ayaktayız. Ev ahalisi fosur fosur uyuyor daha. Karnım azıcık kazindigi için diyet bisküviyle siyah kuru üzüm atistirdim biraz.
afiyet olsun :))
ahh cocuklar aziicik vakitli uyusalar anneler de dinlense 🥲

sükur benimkiler buyudu uykunun dibine vuruyorum 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X