- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Evet yaaaa hem burda hem durumlarda baya sohbet var maşallahGece boyu cene calarsaniz uyanamazsiniz iste boylegunaydin enerciiiiiğğğ
bak ben her yere yetisioyorum vaktinde uyuyorumEvet yaaaa hem burda hem durumlarda baya sohbet var maşallah
İster 6 sını tek seferde yesana gore cok biz sismanlara zaten gunde 6 dilim veriyorlar ister 3-3 ye ister 2-2-2
2 yumurta haslasin otursun oturdugu yerdeBenim adam kahvaltıya gidelim diyor
Günaydın canım gördüm şimdi kilonu 89.1Pembe Lotus ben bu ara buralardayim bak sende geleceksen haberin olsun ezecek kilo ariyorum gel al beni
Oturmuyo2 yumurta haslasin otursun oturdugu yerde
sende dunden razisinOturmuyo
tabi ya gel sende vakit buldukca :) srni cok iyi anliyorum ablam ne uemek yemeye ne tuvalete vakit bulamiyor ikizlrlerdenGünaydın canım gördüm şimdi kilonu 89.1
Bende geçen hafta sali diyetisyene başladım 90.8 cuma kontrolüm var bakalım kaç cikacagim ikizlerden yürüyüş fln yapamıyorum akşam esim gelince zaten pilim bitmiş oluyor çocukları ona verip ertesi günün yemeklerini yapıyorum
biz nasil ayni anda kilo alip ayni anda vermeyi basariyoruzGünaydın canım gördüm şimdi kilonu 89.1
Bende geçen hafta sali diyetisyene başladım 90.8 cuma kontrolüm var bakalım kaç cikacagim ikizlerden yürüyüş fln yapamıyorum akşam esim gelince zaten pilim bitmiş oluyor çocukları ona verip ertesi günün yemeklerini yapıyorum
Benim oğlan 4'te uyandı, evi gezdi, uyumayı reddetti. Neyse ki uyutabildim bir iki saat sonra. Sağ olsun düşünceli davrandi da 9'a kadar uyuttu. Yalnız sadece ikimiz ayaktayız. Ev ahalisi fosur fosur uyuyor daha. Karnım azıcık kazindigi için diyet bisküviyle siyah kuru üzüm atistirdim biraz.ula bu saatte uyuyan diyetci mi olur kalksaniza siz
afiyet olsun :))Benim oğlan 4'te uyandı, evi gezdi, uyumayı reddetti. Neyse ki uyutabildim bir iki saat sonra. Sağ olsun düşünceli davrandi da 9'a kadar uyuttu. Yalnız sadece ikimiz ayaktayız. Ev ahalisi fosur fosur uyuyor daha. Karnım azıcık kazindigi için diyet bisküviyle siyah kuru üzüm atistirdim biraz.
Aslında erken de uyumamıştı. İşte arada böyle macera yaşatmayı seviyor serseriafiyet olsun :))
ahh cocuklar aziicik vakitli uyusalar anneler de dinlense
sükur benimkiler buyudu uykunun dibine vuruyorum
canlari sagolsun bak buyuyunce kahvaltiya bekliyorsun uyansinlar diye benimkioler hala uyuyor cay coktan demlendiAslında erken de uyumamıştı. İşte arada böyle macera yaşatmayı seviyor serseri
Ahahahah yok beee zaten dışarda kahvaltıda bişey yemiyorum ben peynir çeşitleri yumurta bu kadar evdekinin benzerisende dunden razisin
iyi bariAhahahah yok beee zaten dışarda kahvaltıda bişey yemiyorum ben peynir çeşitleri yumurta bu kadar evdekinin benzeri
Şafak baskınıyla uyandırmak lazım da iştecanlari sagolsun bak buyuyunce kahvaltiya bekliyorsun uyansinlar diye benimkioler hala uyuyor cay coktan demlendi
bazen aklima geliyor geceleri emmek icin uyandirdiklari zaman ..o anin hirsi ile kaldirmiyor degilimŞafak baskınıyla uyandırmak lazım da işte