Tabak mabak hayal oldu. Kızım sabaha karsı kusma ishalle uyandı. Her 15 dk bir kustu arada da wcye koşarak gıttıj. 9 da uyuduk 1 de uyandımGece boyu cene calarsaniz uyanamazsiniz iste boylegunaydin enerciiiiiğğğ
Geçmiş olsun layloncum kıyamam ya perişan olmuş çocuk tabii sizdeTabak mabak hayal oldu. Kızım sabaha karsı kusma ishalle uyandı. Her 15 dk bir kustu arada da wcye koşarak gıttıj. 9 da uyuduk 1 de uyandım
Cok saol cemosum şimdi daha iyi tarhana yaptım sıcak sıcak içti üşütmüş iyi gelir inşallahGeçmiş olsun layloncum kıyamam ya perişan olmuş çocuk tabii sizde
Boşver iyi olsun da tabak olmasın
Tarhana iyi gelir canım midesini kötü usutmus demek o da çok kötü oluyor yaCok saol cemosum şimdi daha iyi tarhana yaptım sıcak sıcak içti üşütmüş iyi gelir inşallah
Gerçekten misana gore cok biz sismanlara zaten gunde 6 dilim veriyorlar ister 3-3 ye ister 2-2-2
Çok geçmiş olsun önce sağlık salgın falan mı var acaba ara ara çocuklarda ishal salgını oluyorTabak mabak hayal oldu. Kızım sabaha karsı kusma ishalle uyandı. Her 15 dk bir kustu arada da wcye koşarak gıttıj. 9 da uyuduk 1 de uyandım
Ama dünkü sohbetten sonra bende nerdeyse uyuyakalıyordumTünaydın kızlar
Bişey yemeden geldim buraya bakın kıymetimi bilin
Gece yatmadan sabah kalkamazsin dedikleri benim işte her gece uyumuyorum öğlen uyanıyorum
Çay demledim az sonra 2 dilimimi yerim artikin
Daha çok kendime gelemedim ayilinca gelirim geri
Çok geçmiş olsun canım kıyamamTabak mabak hayal oldu. Kızım sabaha karsı kusma ishalle uyandı. Her 15 dk bir kustu arada da wcye koşarak gıttıj. 9 da uyuduk 1 de uyandım
Bebe yokken bende öyleydim özlüyorum o günlerimiTünaydın kızlar
Bişey yemeden geldim buraya bakın kıymetimi bilin
Gece yatmadan sabah kalkamazsin dedikleri benim işte her gece uyumuyorum öğlen uyanıyorum
Çay demledim az sonra 2 dilimimi yerim artikin
Daha çok kendime gelemedim ayilinca gelirim geri
Geçmiş olsun canım yaa salgın mı var ne herkes aynı şeyi söylüyorTabak mabak hayal oldu. Kızım sabaha karsı kusma ishalle uyandı. Her 15 dk bir kustu arada da wcye koşarak gıttıj. 9 da uyuduk 1 de uyandım
Cok geçmiş olsun kuzuyaTabak mabak hayal oldu. Kızım sabaha karsı kusma ishalle uyandı. Her 15 dk bir kustu arada da wcye koşarak gıttıj. 9 da uyuduk 1 de uyandım
2 tane miSabah güne ılık suyla başlayıp
Pocayla devam ettimhemde iki taneee
Biraz da börekten yedim
Akşama sağlıkli sağlıksız fark etmez hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum. Kendime kızdım şu an ceza olsun. Spor yapıp su içicem sadece
Cok tesekkür ederim. Ben de bir tuhafım midem baygın belki de salgındırGeçmiş olsun canım yaa salgın mı var ne herkes aynı şeyi söylüyor
Çok yumuşak olmuş kör olmayasica pastaneci ya2 tane mi
Çikom ceza ver kendine acımaSabah güne ılık suyla başlayıp
Pocayla devam ettimhemde iki taneee
Biraz da börekten yedim
Akşama sağlıkli sağlıksız fark etmez hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum. Kendime kızdım şu an ceza olsun. Spor yapıp su içicem sadece