Neyliydi bari2 paket duruyor kaldırdım görmeyim diye
Annemin bi sözü var yavaş yavaş azalt bi anda kesersen bayılırsınYarın bayilirsam sorumlusu önce laylon sonra sensin bunu bil
Yaa kıyamamYarın bayilirsam sorumlusu önce laylon sonra sensin bunu bil
Deme öyle deme deme tamam 3 ye napalımYarın bayilirsam sorumlusu önce laylon sonra sensin bunu bil
Doritos peynirliNeyliydi bari
Nalet olsun frenkkDoritos peynirli
O günlerin kurtarıcısı makarna haftada 3 4 makarna yiyoruz mutlakaEveetöyle valla ya bazı günler hiç durmuyor yapamıyorum yemek
Ahahahah cemosa serum getirinKızım farkındaysanız bu dilimli ekmekler cok küçük oluyo Allah'ım ellerim titriyo şuvan
Valla siz zayıflarsınız hemen bacılarBenim yarin sabah kahvaltıya misafirim var poğaça börek falan yapıyorumumarım kocama sinirlenmem ama yok ya o bana sürekli yesilcay falan aliyo ince mesaji aliyorum
Aynen bugün makarna olacaktı salça bitmiş koca hala yok gittim noodle yedim bendeO günlerin kurtarıcısı makarna haftada 3 4 makarna yiyoruz mutlaka
Bebeğim spor da yaparsan aslında hiç yaşanmamış olur o noodle olayıAynen bugün makarna olacaktı salça bitmiş koca hala yok gittim noodle yedim bende
Kafamıza koyarsak evelAllahValla siz zayıflarsınız hemen bacılarben börek poğaça yapacam karşımda yiyecekler ben yemeyecem
AdomsınnnTamam sizin hatriniz için yarın 2 dilime düşüyorum
Bebe peşinde koşmak da spora dahil miBebeğim spor da yaparsan aslında hiç yaşanmamış olur o noodle olayı
En sevdiğimDoritos peynirli