- 30 Ocak 2017
- 12.775
- 194.323
Yaa yapmayın etmeyinnEn sevdiğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa yapmayın etmeyinnEn sevdiğim
Ama tadı gerçekten güzel sağlıklı olup lezzetli olan hiç mi Bi şey olmaz yaYaa yapmayın etmeyinn
Sayılır gibim ama kardiyo lazim sana o kalp atacak agaBebe peşinde koşmak da spora dahil mi kıçımız yer görmedi bugün şükür
Karnabahar?Ama tadı gerçekten güzel sağlıklı olup lezzetli olan hiç mi Bi şey olmaz ya
Konuyu değiştirelim hic yeri ve zamanı değil bu arada bende peynirli cips severimAma tadı gerçekten güzel sağlıklı olup lezzetli olan hiç mi Bi şey olmaz ya
Attırmaya çalışcam agaaaaSayılır gibim ama kardiyo lazim sana o kalp atacak aga
Hızlı girişlerin kadını geliyor heytttTabagımı atarım yarın. Hızlı bi giriş olsun
Tamam kraaalAttırmaya çalışcam agaaaa
İyi geceler sweetcim yarın daha çok kaçamak yaparsan bana yaz tamam mıkaçar iş yerinin hesabından 1 Mayıs gönderisi paylaşıp yatıyorum benim dana sabahın köründe uyanır
Ne yedin kızhizuran gel bı bişey dicem
Mükemmel Bi lezzet hele pırasaKarnabahar?
Var aslında kuru meyveler bal fıstık ezmesi ben yıllardır yerim bisey eksilmedi dozunu ayarlayamiyorum galibaAma tadı gerçekten güzel sağlıklı olup lezzetli olan hiç mi Bi şey olmaz ya
Artık diyete diyet burdasın taaaamm mı madem yedirmiyosun resmiyete dökelim şu işiNe yedin kız
Tabii ki lezzetli olduğu kadar zararlı da vücudumuz için vazgeçiyoruz vazgeçmeliyizKonuyu değiştirelim hic yeri ve zamanı değil bu arada bende peynirli cips severim
Iyi geceler hemşerim kocanla cok mutlu olHadi ben kaçar iş yerinin hesabından 1 Mayıs gönderisi paylaşıp yatıyorum benim dana sabahın köründe uyanır
Onları da dozunda yemek lazım ama evet bende severim süt yoğurt bayılırım ama yine aynı yine aynı porsiyon kontrolüVar aslında kuru meyveler bal fıstık ezmesi ben yıllardır yerim bisey eksilmedi dozunu ayarlayamiyorum galiba
Peki madem öyle olsunArtık diyete diyet burdasın taaaamm mı madem yedirmiyosun resmiyete dökelim şu işi
Ya evet aslında bütün sır orda porsiyonu ayarlayabilirsen ne yersen ye kilo yapmiyor hersey gibi oda dengeOnları da dozunda yemek lazım ama evet bende severim süt yoğurt bayılırım ama yine aynı yine aynı porsiyon kontrolü