Ama tadı gerçekten güzelYaa yapmayın etmeyinn
Sayılır gibimBebe peşinde koşmak da spora dahil mikıçımız yer görmedi bugün şükür
Karnabahar?Ama tadı gerçekten güzelsağlıklı olup lezzetli olan hiç mi Bi şey olmaz ya
Konuyu değiştirelim hic yeri ve zamanı değilAma tadı gerçekten güzelsağlıklı olup lezzetli olan hiç mi Bi şey olmaz ya
Attırmaya çalışcam agaaaaSayılır gibimama kardiyo lazim sana o kalp atacak aga
Hızlı girişlerin kadını geliyor heytttTabagımı atarım yarın. Hızlı bi giriş olsun
Tamam kraaalAttırmaya çalışcam agaaaa
İyi geceler sweetcim yarın daha çok kaçamak yaparsan bana yaz tamam mıkaçar iş yerinin hesabından 1 Mayıs gönderisi paylaşıp yatıyorumbenim dana sabahın köründe uyanır
Ne yedin kız
Mükemmel Bi lezzet hele pırasaKarnabahar?
Var aslında kuru meyveler bal fıstık ezmesiAma tadı gerçekten güzelsağlıklı olup lezzetli olan hiç mi Bi şey olmaz ya
Artık diyete diyet burdasın taaaamm mı madem yedirmiyosun resmiyete dökelim şu işiNe yedin kız
Tabii ki lezzetli olduğu kadar zararlı da vücudumuz için vazgeçiyoruzKonuyu değiştirelim hic yeri ve zamanı değilbu arada bende peynirli cips severim
Iyi geceler hemşerim kocanla cok mutlu olHadi ben kaçar iş yerinin hesabından 1 Mayıs gönderisi paylaşıp yatıyorumbenim dana sabahın köründe uyanır
Onları da dozunda yemek lazım ama evet bende severim süt yoğurt bayılırımVar aslında kuru meyveler bal fıstık ezmesiben yıllardır yerim bisey eksilmedi dozunu ayarlayamiyorum galiba
Peki madem öyle olsunArtık diyete diyet burdasın taaaamm mı madem yedirmiyosun resmiyete dökelim şu işi
Ya evet aslında bütün sır orda porsiyonu ayarlayabilirsen ne yersen ye kilo yapmiyor hersey gibi oda dengeOnları da dozunda yemek lazım ama evet bende severim süt yoğurt bayılırımama yine aynı yine aynı porsiyon kontrolü