- 18 Temmuz 2023
- 55
- 61
'Spor ile sağlıklı yaşam' başlığında konu açtım her gün ne kadar yürüdüğümü kaydedecegimm beklerimm siz de yazın birlikte motive olalimMerhabaChocolita
Lütfen üzülme, inşallah sabırla ve gayretle kurtulacağız bu durumdan.
Spor hocam kollarım için ellerime ağırlık alıp kolumu arkaya doğru atmamı ve ağırlığı yukarı kaldırmamı önermişti. Evde su şişesi ile de yapabiliriz. Özellikle kolun alt kısmı için faydalı olurmuş.
Benim de kollarım çok toplu, elbise filan giydiğim zaman yakıştıramıyorum kendime. Aynaya bakmak istemiyorum inan.
Bugün akşam tempolu yürüdüm, gün sonunda 11000 adımı tamamlayabildiğim için mutlu oldum.
Tatil dönüşü kilom 400 gram daha fazla çıktı son halime göre. Ama regl durumum da mevcut. Bitince tartılıp sonucumu bildireyim sana.
İyi akşamlar. Sevgiler.
Onun benden çok fazlası var bence göbeği aldı başını gidiyor. Adam ip gibiydi evlendikten sonra göbeklendi.Yaparız dimi sweetimneden olmasın yaparız. Eşinin kaç kg fazlası var? Benim eşimin eksiği var fazlası yok. Üstüne de eksilmeye devam ediyor
Manyak manyak şeyler düşünüyorum bazen. Bir güç gelip diyormuş kaç kg vermek istiyorsun sonsuza kadar o kilo da kalacaksınOnun benden çok fazlası var bence göbeği aldı başını gidiyor. Adam ip gibiydi evlendikten sonra göbeklendi.
Biz yapacaz chocom sağlığımız için ruh sağlığımız için da dahil.
Ah ah ne güzel olurdu özellikle ilk dediğinManyak manyak şeyler düşünüyorum bazen. Bir güç gelip diyormuş kaç kg vermek istiyorsun sonsuza kadar o kilo da kalacaksınbazen de bir gücün beni yukarıya kaldırıp göbeğimi indirip geri bıraktığını düşünüyorum. Şey de düşünüyorum bir şeyin içine sokuyolarmis beni, sonra içindeki havayı çekiyorlar aynı streç film gibi yapışıyor her yerime. Zayıf bir şekilde çıkıyorum
Yolda yürürken falan bunları düşünüyorum bazenAh ah ne güzel olurdu özellikle ilk dediğin
Hayallerde olmasa be chocomYolda yürürken falan bunları düşünüyorum bazenaman bee
Bitmek bilmeyen umudumuza sweetHayallerde olmasa be chocomverecez biz öyle ya da böyle
Diyette porsiyonlara uymak önemli.Teşekkür ederim öneriler içinkol için hiç çalışmıyorum. Çalışsam iyi olacak dediğin gibi. Ben çok tempolu yürüyüşler yaptım ama taşkınlık yapma olayını iyi yönetemedigim için yoruldugumla kaldım. Aslında diyet işini kontrol altında tutabildikten sonra spor işin küçük destekleyici kısmı. Diyet taşıp durduktan sonra İlle de şu kadar adım atıp şu kadar kalori yakmam lazım deyip canım çıkana ayaklarım sisene kadar yorulmama gerek yok ki. Bir halt yedim duzelticem diye mahvediyorum kendimi. Yürüyüşü azaltıp başka türlü spor yapacağım. Hedefe ulaşmanın yolu %70 diyet %30 u spor diye düşünüyorum
Bitmek bilmeyen umudumuza sweet
bende de insülin direnci var. O bana ben ona direniyorum. Aslında benim ona uymam gerekirken işte. Yarın yeni bir günDiyette porsiyonlara uymak önemli.
Bende insülin direnci ve haşimato olduğu için spor olmadan kilo veremiyorum maalesef.
bende de insülin direnci var. O bana ben ona direniyorum. Aslında benim ona uymam gerekirken işte. Yarın yeni bir gün
Evet. Yeni bir gün, yeni bir başlangıç.bende de insülin direnci var. O bana ben ona direniyorum. Aslında benim ona uymam gerekirken işte. Yarın yeni bir gün
Doris Hofer'in youtube'da Squatgirl videoları geçmişte faydalı olmuştu kilo verirken. Onları öneririm.Teşekkür ederim öneriler içinkol için hiç çalışmıyorum. Çalışsam iyi olacak dediğin gibi. Ben çok tempolu yürüyüşler yaptım ama taşkınlık yapma olayını iyi yönetemedigim için yoruldugumla kaldım. Aslında diyet işini kontrol altında tutabildikten sonra spor işin küçük destekleyici kısmı. Diyet taşıp durduktan sonra İlle de şu kadar adım atıp şu kadar kalori yakmam lazım deyip canım çıkana ayaklarım sisene kadar yorulmama gerek yok ki. Bir halt yedim duzelticem diye mahvediyorum kendimi. Yürüyüşü azaltıp başka türlü spor yapacağım. Hedefe ulaşmanın yolu %70 diyet %30 u spor diye düşünüyorum
İyi geceler canım hoş geldinİyi geceler kızlar, hadi hep birlikte yeniden başlayalım.
Her gün düzenli egzersiz, yürüyüş ve diyet yapalım. Benim sezaryen göbeğim var maalesef, karın egzersizleri yapıyorum ama düzenli değil. Düzenli yapınca aslında farkediyor.
Hoş buldum. Evet listeye girmek isterim. 1,65 boyum, 72 kiloyum.İyi geceler canım hoş geldinhadi bakalım o zaman. Listeye girmek ister misin. Bir olayı yok listenin sadece kilonu takip ediyorsun
Yaşın etkisi oluyor ama isterseniz her yaşta kilo verebilirsiniz.Doris Hofer'in youtube'da Squatgirl videoları geçmişte faydalı olmuştu kilo verirken. Onları öneririm.
30'lu yaşlarda metabolizmam daha iyiydi. Şu an 47 yaşındayım ve çok yavaşladı. Her bir sene farkediyor. Doktorum menopoza girersen hiç veremezsin, menopozdan evvel fazla kiloları versen iyi olur diyor.
Yaşın etkisi oluyor ama isterseniz her yaşta kilo verebilirsiniz
Kilo veremiyorum demek istemedim, benim bünyem diyet yanında aktif spor yapmadan kilo vermiyor dedim. insülin direncim, haşimato hipotiroidim, antidepresan kullanımım var ve yaş kilo vermeyi zorlaştırıyor demek istedim. Bünyemi tanıyorum artık yıllardır.Yaşın etkisi oluyor ama isterseniz her yaşta kilo verebilirsiniz.