- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.452
Zaten kurmuş ve cevabını almışsındır.Resmen sıcak hava dalgası var. Benzincilerde mini marketler var ya miraçin kursuna yarım saatimiz vardi gittik orada oturduk. Çok serin oluyor o marketler. Oturma yeri de vardı. Operayi kurayım dur. Hızlı mi opera
Olur,Kilom 71,Boyum 1.62,İstediğin Kilo 60Ya benim dışarda chorome kk ne bağlanmıyor çok ilginç. Mobil veriden olmuyor yani. Başka her şeye giriyor ama. O yüzden Firefox dan giriyorum siteye. Eşim indirmiş bunu. Firefox pişmanlıktır ıstırap tır vicdan azabidir. Her şey donuyor başka şeyler açılıyor zorla yazıyorum bunları. Herkesi tek sefer de atiladim ondan.
Minik bende TV bozulsa ve kv dizilerini izleyemezse eşim almaya zorlar mı diyorum. Gerçi almaz hayır kaynanama tabletten açar yine izler kaynanambir kere oldu çünkü
Çok güzel haber cemosum ya işte üçü beşi küçümsememek lazım nasıl fark ediyor değil mi
Ayda bir güncelleriz biz de
Kv nin komşusu bana ayy ne kadar kilo almışsın demişti. Bende kocam iyi bakıyor demiştim
Karbonhidratı azaltıp ufak ufak spora başlarsanız iyi olur diye düşünüyorum.Olur,Kilom 71,Boyum 1.62,İstediğin Kilo 60Fikirlerinize tavsiyelerinize açığım nasıl bir yol izlenirse daha iyi olur mutlaka bekliyorum
Hoş geldin. Topik çok canlanmıyor ama ayakta tutmaya çalışıyoruz.Merhabaa ben varken buralar ıssızdı ben gittim topik yine canlanmış. Kim kaç kilo verdi bakemmm
Teşekkür ederim önerileriniz için mutlaka dikkate alacağımKarbonhidratı azaltıp ufak ufak spora başlarsanız iyi olur diye düşünüyorum.
Genel kanı az yersem zayıflarım yönünde. Evet zayıflarsınız ama sonra hızlıca geri alırsınız. En güzeli protein-karbonhidrat dengesine dikkat edip sporla zayıflamak bana göre. Hem vücudunuz şekil alır hem de kalıcı olur.
Günlük kalori ihtiyacınızın altına düşüp vücudunuzu kıtlık moduna sokmayın.
1400 kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum ben mesela. Kalori hesabı yapabileceğiniz çeşitli uygulamalar var. Play storedan bulabilirsiniz.
Mesela tavuk yaninda pilav varsa ekmek tuketmeyin, yemek yerken iyice çiğnerseniz yavaş yediğiniz için doydum sinyali beyninize ulaşır ve daha az yersiniz. Doyunca bırakmak her zaman en güzeli, yemek lezzetli diye şişecek kadar yemek hatasına düşmeyin.
Yeme alışkanlığınız nasıldır bilmediğim için genel olarak yazdım. Hepimizin yaptıkları üzerinden.
Kahve kilo aldırır mı bilemedim. Yanında çok çikolata falan mı yiyorsunuz acaba? Ya da kahveyi aşırı şekerli içiyorsanız günde iki seferle kısıtlayın. Kafein sütle bebeğe de geçiyorsa kısmanızda fayda var zaten. Onu bir araştırın isterseniz. Bebeğinizin uyku düzenini etkileyebilir geçiyorsa.Teşekkür ederim önerileriniz için mutlaka dikkate alacağımyeme alışkanlığım dediğimiz gibi bir yemeğin yanında pilav varsa asla ekmek tüketmem,sadece bu araalr kahve içme isteğim çok arttı emzirdiğim için önünede geçemedim sanırım ondan kilo aldım şeker ve kahve
Kahveyi içiyorum,birde yaparken şekerle birlikte yemeye başladım bildiğiniz yapmadanKahve kilo aldırır mı bilemedim. Yanında çok çikolata falan mı yiyorsunuz acaba? Ya da kahveyi aşırı şekerli içiyorsanız günde iki seferle kısıtlayın. Kafein sütle bebeğe de geçiyorsa kısmanızda fayda var zaten. Onu bir araştırın isterseniz. Bebeğinizin uyku düzenini etkileyebilir geçiyorsa.
Onların içinde süt tozu ve bilumum koruyucu maddeler var. Kullanmanızı tavsiye etmem. Sade türk kahvesi daha sağlıklı olur.Kahveyi içiyorum,birde yaparken şekerle birlikte yemeye başladım bildiğiniz yapmadanama türk kahvesi değil,dibek kahveleri 8 karışımlı onlardan tüketiyorum,kendime engel olamıyorum bu konuda
Listeye ekledimOlur,Kilom 71,Boyum 1.62,İstediğin Kilo 60Fikirlerinize tavsiyelerinize açığım nasıl bir yol izlenirse daha iyi olur mutlaka bekliyorum
Akmasa da damlıyor be ladyMerhabaa ben varken buralar ıssızdı ben gittim topik yine canlanmış. Kim kaç kilo verdi bakemmm
Yaa chocum bende kendimi aynı böyle hissediyorumMoralim bozuk kızlar. Bugün mağazada bir kiyafet deneyeyim dedim aynaya baktım ufak tefek taşkınlıklar derken ayyy almışım başımı gitmişimbu kadar kısa sürede nasıl böyle oldum. Hiç yakışmadı sinirim bozuldu. Resmen üst taraf tavuk gibi olmuşum. Kol değil kanat. Resmen kabarmisim ya. Ödem desem bilmiyorum olabilir mi. Miraç da dedi anne sen sismanladin o yüzden kıyafet göbeğine yetmedi. Ay hem güldüm hem sinirlerim bozuldu. Kırmızı alarm veriyorum şu an kendime
Arada kaçırıp salmalar böyle yapıyor bizi. Ufak tefek taskinlik değil bayağı salıp sonra dönünce böyle çıkıyor. Başından sonuna bir dikiş tuttursak. Bugün inanamadim biliyor musunYaa chocum bende kendimi aynı böyle hissediyorum
Nasıl böyle birden sis kilolu oluyoruz anlamıyorum
Eskiye göre ben daha çok dikkat ediyorum ama ekşi olmuyor yada görünüşte,kıyafet denerken hep kilolu oluyorum aşırı moralim bozuk.
İyice gaza gekip su işi halletmek lazım artık.
Bende geçen geziye gittik foto çekindik Allahım ben kendimi bu kadar şişko görmüyordum aynada falan şok oldum kendime uyuz da oldum. Şimdi aralıklı oruç yapıyorum 1 haftadır o bari işe yarasın yaMoralim bozuk kızlar. Bugün mağazada bir kiyafet deneyeyim dedim aynaya baktım ufak tefek taşkınlıklar derken ayyy almışım başımı gitmişimbu kadar kısa sürede nasıl böyle oldum. Hiç yakışmadı sinirim bozuldu. Resmen üst taraf tavuk gibi olmuşum. Kol değil kanat. Resmen kabarmisim ya. Ödem desem bilmiyorum olabilir mi. Miraç da dedi anne sen sismanladin o yüzden kıyafet göbeğine yetmedi. Ay hem güldüm hem sinirlerim bozuldu. Kırmızı alarm veriyorum şu an kendime
Yaparız dimi sweetimBende geçen geziye gittik foto çekindik Allahım ben kendimi bu kadar şişko görmüyordum aynada falan şok oldum kendime uyuz da oldum. Şimdi aralıklı oruç yapıyorum 1 haftadır o bari işe yarasın ya
MerhabaMoralim bozuk kızlar. Bugün mağazada bir kiyafet deneyeyim dedim aynaya baktım ufak tefek taşkınlıklar derken ayyy almışım başımı gitmişimbu kadar kısa sürede nasıl böyle oldum. Hiç yakışmadı sinirim bozuldu. Resmen üst taraf tavuk gibi olmuşum. Kol değil kanat. Resmen kabarmisim ya. Ödem desem bilmiyorum olabilir mi. Miraç da dedi anne sen sismanladin o yüzden kıyafet göbeğine yetmedi. Ay hem güldüm hem sinirlerim bozuldu. Kırmızı alarm veriyorum şu an kendime
Teşekkür ederim öneriler içinMerhabaChocolita
Lütfen üzülme, inşallah sabırla ve gayretle kurtulacağız bu durumdan.
Spor hocam kollarım için ellerime ağırlık alıp kolumu arkaya doğru atmamı ve ağırlığı yukarı kaldırmamı önermişti. Evde su şişesi ile de yapabiliriz. Özellikle kolun alt kısmı için faydalı olurmuş.
Benim de kollarım çok toplu, elbise filan giydiğim zaman yakıştıramıyorum kendime. Aynaya bakmak istemiyorum inan.
Bugün akşam tempolu yürüdüm, gün sonunda 11000 adımı tamamlayabildiğim için mutlu oldum.
Tatil dönüşü kilom 400 gram daha fazla çıktı son halime göre. Ama regl durumum da mevcut. Bitince tartılıp sonucumu bildireyim sana.
İyi akşamlar. Sevgiler.