Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş buldum. Evet listeye girmek isterim. 1,65 boyum, 72 kiloyum.
Birazdan ekliyorum canım
Harika görünüyorsun maşallah aynen doğumdan sonra düzelmiyor ya. O sıkılık olmuyor. Ama senin hiç ihtiyacın yok bence
Merhaba kızlar pek sessiz kalmış buralar sali günü diyetisyen kontrolüm vardı çok şükür 80.7 gördüm 25 nisanda 90.8 baslamistik 10kilo gitti 75kiloya odaklandim bi dahaki kontrolde inş 79 olurum
10 kg gitmiş iyi değil mükemmel inşallah canım. Bende resetlendim kaldığım yerden devam edeceğim inşallah

Merhaba kızlar pek sessiz kalmış buralar sali günü diyetisyen kontrolüm vardı çok şükür 80.7 gördüm 25 nisanda 90.8 baslamistik 10kilo gitti 75kiloya odaklandim bi dahaki kontrolde inş 79 olurum
Buyuk basari tebrik ederjm. Olursun 79. Kiyafetlerden anlasiliyordur zayifladigin. Ben tartiya degil de beden ölcusune okdakliyim. Yani mezura olcumleri azalmissa yagdan kilo gitmistir.

Gunaydin millet. Nabıyonuz...
Dün en sonki ogunumu 5 te yapmistjm. Ama yapmaz olaydim. Sabah agir bir spor dersine girdim. :) öldüm hani.
Simdi de kahve iciyorum yaninda karabugdayli fit pogaca ve kurutulmus cilek yedim.
Oglen eve gidince domatesli omlet yapicam kendime cunku protein alirsam iyi olur.

Tsk ederim canım valla hiç zorlanmadan gitti sanki artık rutine girdi gibi diyetisyen dönüşü bi öğünde abartmadan istediğim bir şeyi yiyorum sonra devam öğlen bi bardak kefir 6 _7 badem yedim midem biraz küçüldü gibi

Ne güzel canım. Zaten önemli olan başlangıcı yapabilmek. Sonra insan o rutine alışıyor ve aramıyor. Zorla şekere abanmadikca vücut düzenini bozmuyor

Gunaydin kizlar. Kimler abartti haftasonu kimse yazmadigina göre...

ben almam gereken kaloriden fazla aldigimi dusunmuyorum. Az da aldigimi dusunmuyorum. Kalori hesabi yapmiyorum gerci.
Saat 10.00 da spor dersim var. 50 dakika. Oraya gidicem. Kahvaltiyi sonrasinda yapicam. Spor sonrasi filtre kahve iciyorum lahvaltiya kadar tutuyor beni

Gelemem korkuyorum. Aslında varya ben tstli hiç yemem ve sevmiyorum ekmek cok yiyorum
Bende tatlı aramam pek beni ekmek mahvediyor

Ekmeğimi aldım geldim çay suyumu koydum niyet ettim diyet yapmaya

Artemissisipi sen ne durumdasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…