Birazdan ekliyorum canımHoş buldum. Evet listeye girmek isterim. 1,65 boyum, 72 kiloyum.
Harika görünüyorsun maşallahSelam gencler. Ben bu grupteydim. Sonra epeydir yoktum. 61 e falan cikmis iyice salmistim. Boy da 1.60 olunca basen ve gobek saga sola kaydi. Yaz tatilindeyiz simdi .cocugumu kreşe verdim yarim gün. Boşa çıktim. Spor salonuna yazildim tekrar. Sadece grup derslerine katildim.cunku hocayla yapilanlar cok daha etkili. .haftada 3-4 kere gidiyorum..Ne yedigime cok bakmadan onume cikan seyleri degerlendirdim. Porsiyon azalttim. Bazı gunler ust uste aralikli oruc yaptim. Hergün olmasa da. 57.9 u gordum bu sabah. 20 gundur falan yapiyorum bjnlari. Ama göbegim hala yumoş. Dogumdan dolayi...hani diyorlar ya dogumla vucut yenilenirmiş....de gidin....balon gibi sönüyorsun bir kere.gevşiyosun. medikal mudahale gerekli Gobek basen şişiyor. Dogum; vucudunun içine....neyse. Hedefim 53. O yuzden buralarda takilip hedef kiloma gelmek istiyorum. Diyet yapamam bana göre degil. Yiyeceklerimi öğün öğün düşünemem. Ev yemeklerini seviyorum zaten. Spora devam
Eki Görüntüle 3274768
10 kg gitmiş iyi değil mükemmelMerhaba kızlar pek sessiz kalmış buralar sali günü diyetisyen kontrolüm vardı çok şükür 80.7 gördüm 25 nisanda 90.8 baslamistik 10kilo gitti 75kiloya odaklandim bi dahaki kontrolde inş 79 olurum
Buyuk basari tebrik ederjm. Olursun 79. Kiyafetlerden anlasiliyordur zayifladigin. Ben tartiya degil de beden ölcusune okdakliyim. Yani mezura olcumleri azalmissa yagdan kilo gitmistir.Merhaba kızlar pek sessiz kalmış buralar sali günü diyetisyen kontrolüm vardı çok şükür 80.7 gördüm 25 nisanda 90.8 baslamistik 10kilo gitti 75kiloya odaklandim bi dahaki kontrolde inş 79 olurum
Tsk ederim diyetisyenimle güzel bir uyum yakaladim evet tsortlerim fln bol geliyorBuyuk basari tebrik ederjm. Olursun 79. Kiyafetlerden anlasiliyordur zayifladigin. Ben tartiya degil de beden ölcusune okdakliyim. Yani mezura olcumleri azalmissa yagdan kilo gitmistir.
Tsk ederim canım valla hiç zorlanmadan gitti sanki artık rutine girdi gibi diyetisyen dönüşü bi öğünde abartmadan istediğim bir şeyi yiyorum sonra devam öğlen bi bardak kefir 6 _7 badem yedim midem biraz küçüldü gibiBirazdan ekliyorum canım
Harika görünüyorsun maşallahaynen doğumdan sonra düzelmiyor ya. O sıkılık olmuyor. Ama senin hiç ihtiyacın yok bence
10 kg gitmiş iyi değil mükemmelinşallah canım. Bende resetlendim kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Ne güzel canım. Zaten önemli olan başlangıcı yapabilmek. Sonra insan o rutine alışıyor ve aramıyor. Zorla şekere abanmadikca vücut düzenini bozmuyorTsk ederim canım valla hiç zorlanmadan gitti sanki artık rutine girdi gibi diyetisyen dönüşü bi öğünde abartmadan istediğim bir şeyi yiyorum sonra devam öğlen bi bardak kefir 6 _7 badem yedim midem biraz küçüldü gibi
bir kac kilo verijce anca hissediliyor kiyafetlerden sankiTünaydın kızlar bugün tartı günü diye hadi bı tartilayim dedim
Yahu ben sanki hiç kilo veremedim ama bu tartı ve i eksi gosteriyo ne yapmam ben ya hâlâ kendimi 60 hissediyorum
Neyse yeni kilom 58.85 mis
Gelemem korkuyorum. Aslında varya ben tstli hiç yemem ve sevmiyorum ekmek cok yiyorumMuhittin gel su güzel
Bende tatlı aramam pek beni ekmek mahvediyorGelemem korkuyorum. Aslında varya ben tstli hiç yemem ve sevmiyorum ekmek cok yiyorum
Merhaba hoş geldiniz çok güzel vermişsiniz ne yaptınız tam olarak?Başlangıcım 29 Mayıs 77 kilo 1.70 boy
5 Haziran 73.8
12 Haziran 71.5
19 Haziran 70
26 Haziran 69.1
3 Temmuz 68.3
Beni de eklerseniz sevinirim
Hoşgeldin canımMerhabalar ben de katılmak istiyorum Ketojenik diyet yapacağım
3 Temmuz başlangıç 63.0
Aralıklı oruç yapmışMerhaba hoş geldiniz çok güzel vermişsiniz ne yaptınız tam olarak?