Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 aydır beni görmeyen 2 kişi ohaaaa nasıl zayıflamışsin dedler aghxjskskxl
Azıcık göbek kalmış baya vermişsin diyollar yok 3 kilo ancak diyorum inanmadılar dghsjsksks
Resmen eridim
Maşallah brocan bana da her geçen gün bu ara kilo aldın birazcık diyorlar birazcık değil diyorum

Sabah kahvesi içildi, yarım saat sonra spora başlandı.
Yaklaşık bir saat kadar evde spor yaptım. 30 dk leslie + abs + popoya çalıştım
Yeşilçay içiyorum. Birazdan domestli peynirli tost yapıp yiyeceğim.
On bin adım atma hedefim var bugün.
Her gün düzenli bir şekilde yapmaya çalışacağım. Artık düzene girme zamanı.
Beden ölçülerimi aldım.
Bir hafta sonunda neler olacak göreceğiz.

Hareketlenin kızlar.

Bende bir aksilik çıkmazsa denize gideceğim akşama kulaç atmaa çalışsan bayağı kalori yakarım zanninca

Bende kahvemi içtim ama daha bişey yemedim
Şimdi hafif bı kahvaltı yapicam.
Aksama komşuyla gözleme yapiciz
Aşağı in çık en azından hareket ederim hamuru da az yemeğe çalışıcim sggxjsksk
Gözleme olunca az yiyebilmek biraz zor. Umarım başarırsın. Bir işin yoksa gözleme öncesi biraz spor ya da yürüyüş yap.
Afiyet olsun şimdiden.

Ya benim dışarda chorome kk ne bağlanmıyor çok ilginç. Mobil veriden olmuyor yani. Başka her şeye giriyor ama. O yüzden Firefox dan giriyorum siteye. Eşim indirmiş bunu. Firefox pişmanlıktır ıstırap tır vicdan azabidir. Her şey donuyor başka şeyler açılıyor zorla yazıyorum bunları. Herkesi tek sefer de atiladim ondan.

Minik bende TV bozulsa ve kv dizilerini izleyemezse eşim almaya zorlar mı diyorum. Gerçi almaz hayır kaynanama tabletten açar yine izler kaynanam bir kere oldu çünkü
2 aydır beni görmeyen 2 kişi ohaaaa nasıl zayıflamışsin dedler aghxjskskxl
Azıcık göbek kalmış baya vermişsin diyollar yok 3 kilo ancak diyorum inanmadılar dghsjsksks
Resmen eridim
Çok güzel haber cemosum ya işte üçü beşi küçümsememek lazım nasıl fark ediyor değil mi
Katılmak isterim tabi ki ama evimde tartı yok öyle her hafta tartılamıyorum ayda 1 oğlumu sağlık ocağına götürdüğümde tartılıyorum orda
Ayda bir güncelleriz biz de
Var ki yiyorum diyeceksin.
Kv nin komşusu bana ayy ne kadar kilo almışsın demişti. Bende kocam iyi bakıyor demiştim

Her şey donuyor başka şeyler açılıyor zorla yazıyorum bunları.
Kız onu kaldır da opera indirsene. Hem reklam olmaz hem öyle sorunlar yaşamazsın.
Kv nin komşusu bana ayy ne kadar kilo almışsın demişti. Bende kocam iyi bakıyor demiştim
İyi demişsin. Seninki pek bakmıyor galiba diye ekleseydin.
Keşke yazmasaydim ne zaman buraya yazsam vezgeciyoruz
Bundan sonra gidip gelince yaz bebek.
Adam hava sıcak yanariz sahilde yakar kum bizi dedi vazgeçtik eve yemek sipariş edip parti yapacağız klima karşısında
Hava sıcakken denize gidilir zaten deseydin ya. Bir dahaki sefere kabul etme.

Ama gunubilrik olunca sıcak mahvediyor pampa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…