- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
Maşallah brocan2 aydır beni görmeyen 2 kişi ohaaaa nasıl zayıflamışsin dedler aghxjskskxl
Azıcık göbek kalmış baya vermişsin diyollar yok 3 kilo ancak diyorum inanmadılar dghsjsksks
Resmen eridim
Sen tüm diyet kardeslerin için yiyorsun seni kıskanıyooollarMaşallah brocanbana da her geçen gün bu ara kilo aldın birazcık diyorlar birazcık değil diyorum
Var ki yiyorum diyeceksin.Maşallah brocanbana da her geçen gün bu ara kilo aldın birazcık diyorlar birazcık değil diyorum
Kocam alıyor bende elimin lezzeti ile şahane hale getiriyorum sonu malumunuzVar ki yiyorum diyeceksin.
Bende bir aksilik çıkmazsa denize gideceğim akşama kulaç atmaa çalışsan bayağı kalori yakarım zannincaSabah kahvesi içildi, yarım saat sonra spora başlandı.
Yaklaşık bir saat kadar evde spor yaptım. 30 dk leslie + abs + popoya çalıştım
Yeşilçay içiyorum. Birazdan domestli peynirli tost yapıp yiyeceğim.
On bin adım atma hedefim var bugün.
Her gün düzenli bir şekilde yapmaya çalışacağım. Artık düzene girme zamanı.
Beden ölçülerimi aldım.
Bir hafta sonunda neler olacak göreceğiz.
Hareketlenin kızlar.
Ohh bizim için de yüz.Bende bir aksilik çıkmazsa denize gideceğim akşama kulaç atmaa çalışsan bayağı kalori yakarım zanninca
Gözleme olunca az yiyebilmek biraz zor. Umarım başarırsın. Bir işin yoksa gözleme öncesi biraz spor ya da yürüyüş yap.Bende kahvemi içtim ama daha bişey yemedim
Şimdi hafif bı kahvaltı yapicam.
Aksama komşuyla gözleme yapiciz
Aşağı in çık en azından hareket ederim hamuru da az yemeğe çalışıcim sggxjsksk
Ya benim dışarda chorome kk ne bağlanmıyor çok ilginç. Mobil veriden olmuyor yani. Başka her şeye giriyor ama. O yüzden Firefox dan giriyorum siteye. Eşim indirmiş bunu. Firefox pişmanlıktır ıstırap tır vicdan azabidir. Her şey donuyor başka şeyler açılıyor zorla yazıyorum bunları. Herkesi tek sefer de atiladim ondan.Ama benim sebebi baskaydiseneler önce eltime sıfır çamaşır makinasi aldılar .bizede dediler ki onlara onu aldık sizede TV alacagiz .
Biz TV almaya gittik ses seda yok .üstüne dedi ki eğer bız TV yi odersek sizin eski tv yi xx e vereceğiz onlar çocuk odasına koysun
Dedim ki ben kendi çocuk odama koymak varken neden ona vereyim
Velhasıl kelam bize TV almadilar o TV nin ekranı kırıldı 4sene sonra
Durup durup TV alın dedi bana bende siz aliverin dedim .o ordan anladı msj i ne onalr TV aldı ne ben aldırdım
Almayacaksin dedim bana TV lazım değil gelip gidip haber izleyemedikce söylendiler senelerce
Bende katır inadı var tuttu mu fena tutar
Kızımı falan tembihledim babana soyle tv al de diyorlardı ..onlar öyle derse çok istiyorsan sen al diyeceksin dedim sonra sustular tabi almamak için
Çok güzel haber cemosum ya işte üçü beşi küçümsememek lazım nasıl fark ediyor değil mi2 aydır beni görmeyen 2 kişi ohaaaa nasıl zayıflamışsin dedler aghxjskskxl
Azıcık göbek kalmış baya vermişsin diyollar yok 3 kilo ancak diyorum inanmadılar dghsjsksks
Resmen eridim
Ayda bir güncelleriz biz deKatılmak isterim tabi ki ama evimde tartı yok öyle her hafta tartılamıyorum ayda 1 oğlumu sağlık ocağına götürdüğümde tartılıyorum orda
Kv nin komşusu bana ayy ne kadar kilo almışsın demişti. Bende kocam iyi bakıyor demiştimVar ki yiyorum diyeceksin.
Keşke yazmasaydim ne zaman buraya yazsam vezgeciyoruzOhh bizim için de yüz.
Ay deme yaramı desme minik. Günü birlik kadınlar pilajina plan yapacak oluyorum kaçtır iptal ediyoruz. Hep mi bir şey çıkar ya. İçimde kaldı yemin ederim. Kuzenlerle bir denedim arkadaşlarla bir denedim komşularla ayrıca. Yok abiKeşke yazmasaydim ne zaman buraya yazsam vezgeciyoruz
Kız onu kaldır da opera indirsene. Hem reklam olmaz hem öyle sorunlar yaşamazsın.Her şey donuyor başka şeyler açılıyor zorla yazıyorum bunları.
İyi demişsin.Kv nin komşusu bana ayy ne kadar kilo almışsın demişti. Bende kocam iyi bakıyor demiştim
Bundan sonra gidip gelince yaz bebek.Keşke yazmasaydim ne zaman buraya yazsam vezgeciyoruz
Hava sıcakken denize gidilir zaten deseydin ya. Bir dahaki sefere kabul etme.Adam hava sıcak yanariz sahilde yakar kum bizi dedi vazgeçtik eve yemek sipariş edip parti yapacağız klima karşısında
Ama gunubilrik olunca sıcak mahvediyor pampaKız onu kaldır da opera indirsene. Hem reklam olmaz hem öyle sorunlar yaşamazsın.
İyi demişsin.Seninki pek bakmıyor galiba diye ekleseydin.
Bundan sonra gidip gelince yaz bebek.
Hava sıcakken denize gidilir zaten deseydin ya. Bir dahaki sefere kabul etme.
Uzaksa yol yorar evet sıcakta.Ama gunubilrik olunca sıcak mahvediyor pampa
Yakın aslında da canı evde film bakmak istedi galiba benim de gözüm kesmediUzaksa yol yorar evet sıcakta.
Evet burası da bugün aşırı sıcak.Yakın aslında da canı evde film bakmak istedi galiba benim de gözüm kesmedidışarda nefes alınmıyor sanki
Hala geçip gitmedi sıcakEvet burası da bugün aşırı sıcak.
Resmen sıcak hava dalgası var. Benzincilerde mini marketler var ya miraçin kursuna yarım saatimiz vardi gittik orada oturduk. Çok serin oluyor o marketler. Oturma yeri de vardı. Operayi kurayım dur. Hızlı mi operaEvet burası da bugün aşırı sıcak.